Črna kronika
slice
V mlaki v Lukavcih našli žensko truplo
Dežurni zdravnik ni ugotovil znakov nasilja, 18. julij 2018 ob 22:40 Nekaj po 17. uri so v mlaki v Lukavcih našli žensko truplo, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Dežurni zdravnik ni ugotovil znakov nasilja in je odredil sanitarno obdukcijo.
Po padcu s strehe umrl 30-letni moški
18. julij 2018 ob 14:15 V torek nekaj po 12. uri se je v Kostanjevici na Krki zgodila delovna nesreča, v kateri je s strehe padel 30 let star moški, ki je zaradi poškodb pozneje v bolnišnici umrl.
Tri leta zapora in tri leta izgona za lažnega bombaša v Dragonji
12
17. julij 2018 ob 20:36 Zaradi terorizma je koprsko sodišče mlademu Hrvatu, ki je januarja sprožil preplah na mejnem prehodu Dragonja, dosodilo tri leta in dva meseca zaporne kazni in tri leta izgona iz Slovenije.
Strela udarila na blejsko plažo, trije poškodovani
14. julij 2018 ob 18:37 Na javni plaži blejskega jezera v Mlinem je v neurju udarila strela in pri tem poškodovala tri ljudi, sporočajo policisti. Po udaru je bila na kraju dogodka nudena prva pomoč trem ljudem.
Zadnji žvižg za najbolj iskane evropske zločince
25
13. julij 2018 ob 15:20 Europol je ob zaključku svetovnega prvenstva organiziral nagradno igro v stilu zbiranja sličic nogometašev, s katero skuša javnosti predstaviti, kateri evropski zločinci na begu so trenutno najbolj ...
Višji sodniki potrdili obsodilno sodbo za uboj partnerja Višji sodniki so potrdili obsodilno sodbo zoper 24-letno Patricijo Cenček, ki je 4. februarja lani ubila svojega partnerja.
Zadeva Mladinska knjiga: Vsi obtoženi oproščeni Okrožno sodišče v Ljubljani je Franca Krambergerja, Mirka Krašovca, Ivana Fermeta in Stanislava Valanta oprostilo očitkov o zlorabi položaja in pomoči pri kaznivem dejanju pri preprodaji delnic ...
48
Pogrešanega Dubrovničana našli mrtvega v Blejskem jezeru Policisti so preklicali iskanje 31-letnega hrvaškega državljana Renata Babića iz Dubrovnika. Pogrešanega so našli mrtvega v Blejskem jezeru.
28-letnik umrl v prometni nesreči Po navedbah PU Ljubljana se je okoli 7. ure zjutraj zgodila prometna nesreča v Zgornjem Logu pri Litiji, v kateri je umrl 28-letni voznik osebnega vozila.
Hrvati tihotapili ljudi v Slovenijo, Slovenci pa naprej v Italijo V skupni operaciji hrvaških in slovenskih policistov je bila na območju Hrvaške in Slovenije razbita veriga tihotapcev ljudi.
16
Prevrnjen traktor pod seboj pokopal 70-letnika V vinogradu v bližini vasi Brje na Ajdovskem je v torek zvečer v delovni nesreči umrl 70-letni domačin.
V Soči utonil kajakaš, nad vasjo Zatolmin pa padel jadralni padalec Na Soči pod vasjo Kal Koritnica se je dopoldne smrtno ponesrečil udeleženec štiridnevne kajakaške šole iz Bovca.
50-letnemu Šesku za umor tašče 26 let zapora Okrožno sodišče v Ljubljani je 50-letnemu Janezu Šesku, ki je priznal umor tašče marca letos pred blokom v Zagorju ob Savi, dosodilo 26 let zapora, kolikor je predlagalo tožilstvo.
Varovanka socialnovarstvenega zavoda skušala zadušiti sostanovalko S Policijske uprave Maribor so sporočili, da je v ponedeljek 23-letna varovanka socialnovarstvenega zavoda napadla svojo 70-letno sostanovalko.
87-letnik skušal umoriti ženo, nato pa storil samomor V ponedeljek pozno popoldne so policisti v Ljubljani obravnavali poskus umora in samomor. Izkazalo se je, da je 87-letni moški poskušal umoriti 85-letno zakonsko partnerico, nato pa si sodil sam.

Kazalo