Črna kronika
slice
V nesreči pred prehodom Šentilj umrl motorist
Policisti še proučujejo okoliščine dogodka, 19. september 2018 ob 23:50 Približno 200 metrov pred mejnim prehodom Šentilj se je nekaj čez 18. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa.
Cakićev odvetnik za razveljavitev obsodbe, tožilstvo za višjo kazen
19. september 2018 ob 16:51 Na Višjem sodišču v Ljubljani je potekala pritožbena seja za Stefana Cakića, ki je bil spoznan za krivega uboja igralca Gašperja Tiča v stanju zmanjšane prištevnosti in mu je bilo prisojenih osem ...
V Črni vasi eksplozija na avtomobilu, na Brezovici sumljiv predmet
8
19. september 2018 ob 15:17 Ljubljanski policisti so bili okoli 9.30 obveščeni, da je bil najden sumljiv predmet z znaki eksplozivne naprave ob cesti na Brezovici pri Ljubljani.
Preiskava nakazil armenskemu zdravilcu se nadaljuje
18
19. september 2018 ob 10:35 Ljubljanski kriminalisti so v poznih nočnih urah končali hišne preiskave, povezane z domnevno spornimi nakazili zavoda za šolstvo tujemu zdravilcu za študije, ki naj jih on ne bi napisal.
V delovni nesreči v Lindeku umrl delavec
19. september 2018 ob 12:43 V delovni nesreči v Lindeku v občini Vojnik je zjutraj umrl delavec. Kot so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje, je delavec padel v globino in se smrtno ponesrečil.
Italijana v kombiju tihotapila 107 pasjih mladičev Murskosoboški policisti so v petek preverjali tovorno vozilo, vozil ga je 45-letni Italijan, skupaj s 40-letnim sopotnikom.
19
Zaradi plačila zdravilcu preiskave na več šolskih institucijah Kriminalisti so na sedmih lokacijah - tudi na ministrstvu za delo - izvajali hišne preiskave, preiskovali so tudi nekdanjo državno sekretarko na ministrstvu za šolstvo Andrejo Barle Lakota, zdaj ...
51
Po požaru ustavljena proizvodnja v Hidrijini livarni je znova stekla V livarni Hidrijine družbe Rotomatika v Spodnji Idriji je v ponedeljek zvečer izbruhnil požar. Požar je pogasilo približno 50 gasilcev. Poškodovanih ni bilo, proizvodnja pa normalno poteka.
4
V DUTB-ju preiskava sporne prodaje nekaterih zemljišč Posli Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB) naj bi bili pod drobnogledom kriminalistov, ki preiskujejo prodaje nekaterih zemljišč.
26
Tovorno vozilo v delovni nesreči do smrti stisnilo voznika V industrijski coni v Preserjah pri Radomljah je v ponedeljek popoldne tovorno vozilo stisnilo voznika. Ta je zaradi poškodb na kraju nesreče umrl, so sporočili s centra za obveščanje.
Policisti preverjajo domnevna urjenja Kranjske vahte Na družbenih omrežjih so se pojavile objave, ki so pričale o urjenju oborožene skupine Kranjska vahta, kar naj bi se zgodilo 4. septembra. Kriminalisti glede tega že vodijo preiskavo.
56
Prijeli 19-letnika, ki je z orožjem grozil taksistom Policisti policijske postaje Ljubljana Šiška so odvzeli prostost 19-letnemu Ljubljančanu, ki je osumljen storitve treh ropov nad vozniki taksislužbe, ki jih je izvedel s pomočjo groženj z nožem in ...
8
V Soči našli mrtvo 60-letno žensko V Kobaridu so v reki Soči dopoldne v bližini Napoleonovega mostu našli mrtvega človeka. Truplo so kobariški prostovoljni gasilci potegnili iz reke in z vrvno tehniko dvignili na brežino.
Padel z motornim kolesom in umrl V soboto popoldne se je pri Vučji vasi v Pomurju zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 22-letni voznik motornega kolesa.
Smrtna nesreča: Voznik vzel prednost motoristu V petek zvečer se je pri Laškem zgodila tragična prometna nesreča, v kateri je umrl 28-letni motorist.

Kazalo