Črna kronika
slice
Pri delu v gozdu umrl 64-letni moški
Na delavca je padlo razmajano drevo, 18. november 2018 ob 15:54 V soboto se je v občini Cerkno med sečnjo dreves smrtno poškodoval 64-letni moški, na katerega je med podiranjem enega drevesa padlo sosednje razmajano drevo.
Pogrešanega na območju Krvavca našli mrtvega
17. november 2018 ob 17:56 Policija je okoli poldneva v okviru obsežne iskalne akcije med Krvavcem in naseljem Kokra našla truplo 36-letnega Klemna Musulina iz Trebnjega, ki je bil pogrešan teden dni.
Foto: Ponoči v Mežici izbruhnil obsežen požar
10
17. november 2018 ob 13:41 V petek okoli 23. ure je v Mežici blizu občinske stavbe izbruhnil velik požar v petdeset metrov dolgem večnamenskem lesenem objektu.
V Celju zamaskiranca oropala pošto
3
17. november 2018 ob 14:16 V petek zvečer sta v Celju dva zamaskirana in oborožena neznanca oropala pošto in pobegnila.
Pogrešanega Klemna Musulina bodo na Krvavcu znova iskali v soboto
22
16. november 2018 ob 17:56 Teden dni po izginotju 36-letnega Klemna Musulina iz Trebnjega bo na območju Krvavca v soboto znova stekla obsežna iskalna akcija.
Vojaki so bili v času pretepa v civilu, v Selce pa so se pripeljali s službenim vozilom SV-ja Policisti so bili ob 2.35 obveščeni o pretepu v vasi Selce pri Pivki, po do zdaj zbranih podatkih je bilo v pretep vpletenih osem pripadnikov Slovenske vojske (SV).
139
Matozova zahteva, da se izloči začasna predsednica okrožnega sodišča, zavrnjena Višje sodišče v Celju je zavrnilo zahtevo odvetnika Janeza Janše Francija Matoza za izločitev začasne predsednice okrožnega sodišča.
20
Pilot balona ni kriv za najhujšo balonarsko nesrečo v Sloveniji Balonar Miro Kolenc je bil oproščen očitkov odgovornosti za balonarsko nesrečo leta 2012 na Ljubljanskem barju. Sodnica je svojo odločitev oprla na pričanje britanskega izvedenca.
93
Bel prah na mariborski občini ni bil nevaren Uslužbenka mariborske občine je ob pol devetih odprla pošiljko, iz katere se je usul bel prah, je poročal Radio Maribor.
8
V množičnem pretepu v Murski Soboti poškodovana dijaka še v bolnišnici Dijaka, poškodovana v ponedeljkovem pretepu v središču Murske Sobote, sta zaradi vbodnin na spodnjih okončinah še v bolnišnični oskrbi.
25
Požar v kranjski livarni je pogašen Gasilci so požar, ki je izbruhnil v livarni v središču Kranja, že pogasili, objekt pa še preiskujejo in iščejo morebitna žarišča. V požaru ni bil nihče poškodovan, zaposleni pa so se rešili na varno.
Množičen pretep v Murski Soboti V Murski Soboti je na križišču Slovenske in Zvezne ulice izbruhnil pretep, v katerem je sodelovalo več ljudi.
22
Več pošiljk z belim prahom v DZ in na ljubljansko občino V glavni pisarni državnega zbora so zjutraj prejeli osem sumljivih pisemskih pošiljk.
21
Nakelskemu županu zagrozili z mrtvimi živalmi Nakelskemu županu Marku Mravlji, ki je županski kandidat tudi na tokratnih lokalnih volitvah, so pred njegov lokal neznanci nastavili poginule živali. Mravlja je prepričan, da gre za grožnje.
9
Stroj usodno poškodoval delavca Po poročanju uprave za zaščito in reševanje je okoli 10. ure na Brnčičevi ulici v Ljubljani delovni stroj poškodoval delavca, ki je za posledicami nesreče umrl.

Kazalo