Kitajski horoskop
23.-29. 10. 2017
     
link

Do petka boste nenehno v nekem pričakovanju, razen v ponedeljek, ki bo za to preveč dejaven. Vse boste videli v neki nerazložljivo sivi luči, vaše počutje bo odvisno od več okoliščin in večinoma boste nemirni, celo zadirčni. Potem pa se bo vse obrnilo povsem drugače, predvsem zato, ker boste fizično močnejši. V ljubezni bo prav tako nekaj presenečenj, pripravite svoje argumente!

  link

Bodite popustljivejši, saj vas že v torkovem popoldnevu spremljajo srečne vibracije in večina vaših želja se izpolnjuje. Vsaj tisto, kar zadeva srčne stike, ter krajša potovanja. Poslovni odnosi prav tako gredo v pravo smer. V tem trenutku potrebujete le družbo tistih, ki jim lahko resnično zaupate. Priložnost za spremembo vzdušja vas ne pušča ravnodušnih, posebno ob koncu tedna!

  link

Ob začetku tedna boste nemirni. Zapravljate preveč, kar velja tako za denar kot tudi za dragoceni čas. Preveč se razburjate zaradi malenkosti. Sreda ali neddelja prinašata neverjetno novico, ki vas bo spet dvignila pokonci! Zavedeli se boste, da je marsikaj v vaših rokah, do takrat pa le popazite na zdravje in nikar se ne utrujajte ob zadevah, ki si ne zaslužijo skorajda nikakršne pozornosti.

  link

Nikar ne bodite zaletavi, čeprav se vam bo utrip pospešil že v torek ali sredo, saj je pot do zmage še izredno dolga! Zapleta se, morda ravno takrat, ko ste bili prepričani, da ste na pravi poti. Takih pripetljajev ste sicer vajeni, toda nikoli si nočete priznati, da bi v resnici morali nekoliko popustiti in se prilagoditi. Ob koncu tedna popazite glede podrobnosti v zvezi s potovanjem.

 
     
link

Ponedeljek prinaša več srčnih novosti, toda kmalu zatem se okoliščine povsem spreminjajo in obračajo. Od srede se boste nekoliko nejevoljno spoprijeli z novostmi, posebno v službi. Navdaja vas občutek, da ste preveč odvisni od tujih muh. V resnici si želite veliko več zabave, pa tudi novih in svežih strasti. To, kar sedaj imate, vam ne zadostuje več. Višek energije poskusite usmeriti na neko ustvarjalno področje.

  link

Že v torek vas navdaja novi val energije. Ob počasnem izteku meseca slutite, da ste na pragu nove službe ali ljubezenske zgodbe. To vam bo pognalo kri po žilah. Znani ste po tem, da ste neustavljivi takrat, ko se ponuja kaj novega. Vsekakor pazite, kako boste ravnali s tistimi, ki so vam do sedaj stali ob strani, saj bi morali pokazati, da tega niste pozabili, ob novi lekciji o ljubezni in prijateljstvu.

  link

Lahko ste dejavnejši, čeprav morda še ne razumete vseh partnerjevih ali prijateljevih korakov. Že v sredo se lahko aktivirate in začeto nadaljujete v petek ali nedeljo. Ljubezen je zelo blizu, morda je še ne prepoznate. Nekako se umikate, ne morete predvidevati stvari, vaš šesti čut tokrat ni izostren. Ne glede na to se boste večkrat znašli v središču pozornosti nasprotnega spola! Poskrbite za boljše in trdnejše zdravje.

  link

Ob začetku tedna vas motijo vsi, ki so nepopustljivi. Zadeve bi radi premaknili čisto po svoje in vsaka ovira vas skorajda jezi. Vprašati ni greh, lahko dobite vsaj kak namig za naprej. Nekdo bo na vaši strani, četudi še vedno dvomite. V službi nikar ne bodite vznemirjeni. Velikokrat ste slišali nekaj, kar se sploh ni uresničilo, in tudi tokrat ste lahko optimistični, saj se bo spet po nepotrebnem dvignilo preveč prahu.

 
     
link

V prvih dneh novega tedna boste najuspešnejši in hitro boste pozabili na nekaj, kar vas je dolgo vznemirjalo. Spet boste izredno komunikativni, družabni, zapeljivi, kot v najboljših časih! Vzpostavljajo se idealne okoliščine, ki prebujajo vašo domišljijo. Lahko končno obrnete nov list. Zanimivo vam bo, sploh daleč od doma in v stikih z novimi znanci.

  link

V torek in četrtek bo izredno zanimivo, lahko si zastavite nov cilj. Svoje moči usmerite v kariero, v ospredju bosta delo in zaslužek. Prav tako poskrbite za uradne listine in pisne dokumente, predvsem na vse v zvezi z nepremičninami, plačilnimi izpiski ali starimi računi. Vse skupaj zveni dokaj dolgočasno, toda ne izgubljajte upanja, ker se bo tudi v ljubezni razburkalo, posebno po četrtkovem ali sobotnem dogodku, ko boste spet prevzeli vajeti!

  link

V ponedeljek, torek ter petek vas prav nič ne prepriča. Zaželeli si boste, da vas pustijo pri miru. Preprosto ne prenesete pritiska, zato računajte na nekaj težav. Upoštevajte dejstva, saj ste ob podrobnem analiziranju in razčlenjevanju položaja po navadi neprekosljivi. Težko je le, ko se vmešajo čustva, zato se poskusite zaščititi. Sreda bo zanimiva in uspešna izjema, srce bo prikimalo pravi priložnosti ali osebi.

 

Nekaj ni po vaših pričakovanjih, in vsak vaš poskus, da bi dobili neko razlago, bo, vsaj do četrtka, naletel na zaprta vrata. To velja za ljubezenska vprašanja in za tuhtanja o potovanju. V resnici je marsikaj enostavneje, kot si predstavljate, kar boste spoznali v drugi polovici tedna. Prijatelj vam bo vsekakor priskočil na pomoč v pravem trenutku. Nikar ga ne zavrnite.

link
Kazalo