Kitajski horoskop
18.-24. 6. 2018
     
link

Ob začetku tedna je vse negotovo. Nekaj vas zavira, čeprav je to zagotovo le trenutno stanje. Nikakor se ne morete dogovoriti o delovnih obveznostih, pa tudi potovanje je pod vprašajem. Od četrtka se boste prepričali, da lahko dobite konkretno pomoč od nekoga, ki misli enako. V ljubezenskih odnosih vas muči predvsem to, da sta oba trenutno preveč trmasta. Šele v soboto prihajate na svoj račun.

  link

Poslov je veliko, vsekakor pomislite tudi na svoje, večkrat zapostavljeno čustveno in domače življenje. Čim prej se odločite glede nekega povabila ali krajšega potovanja. Ne zapostavljajte osebe, ki vam je dokazala naklonjenost in se bori, da je ne pozabite. V ljubezni se vam obrestuje le iskrenost, pohitite ter se že od začetka tedna dogovorite o družabnem dogodku.

  link

Dosegli boste veliko več, kot ste sploh pričakovali. Nekako se ponavlja to, da do določenih stvari pridete hitreje takrat, ko pokažete več poguma in se ne obremenjujete preveč s tem, kako vas bodo ocenili in kakšni bodo izidi. V ljubezenskih odnosih takoj povejte svoje, tako bo lažje tako vam kot dragi osebi. Prvi poletni dan bo v znaku strasti in romantike.

  link

Vse se vrti prehitro, postajate raztreseni, utrujeni, zaskrbljeni. ljeni. K sreči le do srede, ki bo pomenila pozitivno prelomnico. Znani ste po tem, da najprej dolgo mirujete in tuhtate, po odločitvi pa zagnani in neustavljivi. Potrudite se, da boste uredili hkrati domače in ljubezenske zadeve. Šesti čut vam lahko le pomaga, posebno, če se dolgo čakali na pravi trenutek za pogovor.

 
     
link

Od srede se boste zbudili. Nekdo vam bo očital, da prepozno, toda sami najbolje veste, da se niste zmožni podrejati. Slišali boste nekaj, kar bo vplivalo na vašo delovno odločitev. Tudi v ljubezni bo pestro, sprva celo z nekom iz preteklosti, ki vas bo presenetil s pozornostjo. Ugodna sta torek in sobota, vmes pa popazite pri praktičnih opravkih, posebno z nepremičninami in denarjem.

  link

V ponedeljek se boste lahko dogovorili tudi o stvareh, ki so do zdaj bile nejasne. Posebno s partnerjem, sorodnikom ali glede stanovanja. Vse domače zadeve so pod ugodnimi vplivi. Potem pazite, da se ne bi prehitro zapletli v nekaj, kar vas po pravici povedano, pošteno obremenjuje in zadeva dodatno delo. Držite se zastavljene vrste ter vse opravljajte po vrsti in v svojem tempu.

  link

Tokrat se morate ukvarjati predvsem z rutinskimi zadevami, ki morajo dolgo čakati na vašem urniku, saj se vedno raje zamotite s tistimi zanimivejšimi. Odločiti se morate glede stanovanja ali dela. V torek ali soboto vam bo lažje, sicer ne upoštevajte le glasu čustev. Vsekakor pa bi se morali bolj posvetiti osebi, s katero sta se dogovorila glede nečesa pomembnega.

  link

Zadeve vam tokrat ustrezajo take, kot so. Ne bi radi kar koli spreminjali in tako tvegali. V četrtek in petek vas bodo vseeno predramili dogodki, ob katerih se morate jasno odločiti. Imate občutek, da so se stvari do zdaj nekako odvijale po določenih pravilih, ki se jim niste mogli izogniti. Zdaj se zavedate, da pravila igre pravzaprav lahko narekujete sami. V ljubezni bo več srečnih vibracij.

 
     
link

Stežka se boste umirili in sprijaznili z dejstvi. Tudi zato, ker boste marsikaj začeliter se zaradi različnih ovir ustavili na pol poti. To ni teden za velike podvige, morda bolj za meditiranje, ter za to, da se doma dogovorite za nek kompromis. Pazite, če je tudi v ljubezni nekaj preglavic. To ni trenutek, v katerem bi se morali upogniti in popustiti, sicer vas bo spremljal občutek, da ste zgrešili.

  link

Prijeten teden je pred vami, spremljajo vas srečne okoliščine. Iskani boste veliko bolj, kot ste sploh pričakovali. Nekdo bo celo zahteval, da se odločite, a temu se boste spretno izognili, posebno v drugi polovici tedna. Le v soboto pazite, da vas ne bi prehitro prepričali za nekaj, kar vam v resnici ne ustreza. Prav tako pazite glede dodatnega dela, torej kaj boste sprejeli in pod kakšnimi pogoji.

  link

Teden se začenja z nekaj ljubezenskih preglavic. Očitno bo, da si z drago osebo želita različne stvari, zato ne pomaga zatiskanje oči pred resnico. Morda bi si morala vzeti več časa. Od srede bo precej delovno. Vsekakor boste zadovoljni, ker se lahko organizirate tako, kot vam najbolj ustreza. V nedeljo boste potegnili črto in ugotovili, da ste si tudi nekaj pridobili.

 

Če ste še samski, potem se potrudite, da se boste nekako znašli v bližini osebe, ki vam pospešuje utrip. Ničesar ne morete dobiti kar tako, brez truda ali po naključju. Ne dovolite si, da bi ponavljali napake. Prva tri dni v tednu se vam bodo vlekli, kot že dolgo ne. Poskusite nekako razporediti moči in materialna sredstva in se čim prej odločiti tudi glede nove delovne ponudbe.

link
Izbor
Kazalo