Kitajski horoskop
26. 6.-2. 7. 2017
     
link

Posvetite se izpolnjevanju obljub in določenim opravkom, kjer bi morali pokazati veliko natančnosti. Posebno, če se ukvarjate z dejavnostjo, ki na neki način zajema tudi interese prijatelja ali družinskega člana. Samske bodo v drugi polovici tedna privlačilo nekaj novega in končno boste pripravljeni obrniti novi list. Odločilen bo četrtek.

  link

V drugem delu tedna se vam ponuja več, kot ste sploh pričakovali. Glavno vlogo bo odigral nekdo, ki ga ne srečujete pogosto ali se do zdaj preprosto ni mogel odločiti glede vaju. V karieri bodite pozorni na vse namige, saj se za navidezno nepomembnimi mogoče skriva nekaj, kar bo obrnilo celotno situacijo! Bodite prožnejši.

  link

Bodite previdnejši, posebno, če so stroški narasli čez vse sprejemljive meje. Tokrat bi se morali organizirati drugače, ugodni sta sreda in sobota. Morda bo nekaj manj vznemirljivih ljubezenskih utrinkov, tudi zato, ker doma nimate miru in uprli se boste vsem, ki bodo od vas karkoli zahtevali. Vsaj glede zdravja ni nikakršnih težav, odpornost se bo kvečjemu izboljšala.

  link

Konec meseca bo tokrat čas bilanc. Tokrat vas spremlja dovolj srečnih vibracij, ki jih boste začutili še posebno izrazito med torkom in četrtkom ter v nedeljo, ko bo ugodna Luna vplivala na to, da boste lažje pokazali čustva. Ne čakajte, temveč ujemite pravo priložnost! Zanimiv bo stik z nekom, ki očitno razmišlja podobno. Med vama je močna vez.

 
     
link

Ne odločajte se preveč za vnaprej, ker to vas ne vodi nikamor. Prepustite se toku, posebno v ponedeljek in torek in glede srčnih zadev, ki se odvijajo mimo pričakovanj. Nasploh pazite, da ne boste le vi tisti, ki se nenehno trudi, in potem povsem razumljivo čakate, da se vas tudi drugi spomnijo. Previdno ob zahtevnejših fizičnih opravkih. Od petka se prepustite počitku, storite več za pravo sprostitev.

  link

Vse se vam zdi skoraj idealno, morda pa ravno v tem leži past, saj boste prav kmalu postali precej neprevidni. Pod vplivom čustev ste namreč pripravljeni izreči marsikaj, kar ne bo najbolje sprejeto. Raje se potrudite tudi kaj spremeniti, učite se iz novih izkušenj. Poskrbite za izboljšanje počutja, saj bosta ugodna že ponedeljek in sreda.

  link

Preveč časa zapravljate ob razmišljanjih o osebah in zadevah, ki si tega ne zaslužijo. Tudi tokrat boste pokazali, da ste izredno čustveni. Hkrati ste precej negotovi, in to skrivate za preveč napadalnim nastopom. Premislite, tokrat povsem trezno in zrelo in se čim prej posvetite le zadevam, ki so v vaši pristojnosti. Ne izgubljajte časa v oblkovanju črnih scenarijev! Četrtek bo težaven, toda tudi to bo minilo.

  link

V ljubezni se boste oklepali svojega in zgovorni boste, brez značilnega ovinkarjenja. S partnerjem se lahko dogovorite že do srede. Posebno, če je vse skupaj povezano tudi s selitvijo ali odhodom na neko zanimivo mesto. Na začetku sicer niste bili preveč prepričani, tokrat pa veste, da vam taka sprememba ugaja. V službi bo le nekaj manjših in nepomembnih novosti ter druženje, ki vam še kako ugaja.

 
     
link

Nekaj se vam izpolnjuje dokaj ugodno in hitro, toda ostane občutek, da vas je tokrat rešila predvsem sreča. V sredo bo vse bolj zapleteno, posebno glede izpitov in izpopolnjevanja. Zastoj traja kratko, le dotlej, dokler ne boste našli nekaj novih dokumentov, gradiva ali dokazov. Že od četrtka pa boste pripravljeni za novo strastno avanturo, vezani pa celo za nekaj spogledovanja.

  link

Zanimiv teden, v katerem ljubezni ne boste odrivali na stranski tir. Samski boste uživali v pozornosti občudovalcev, tudi če vse skupaj napoveduje le trenutne užitke in ne tudi kaj resnega. V sredo in četrtek boste vsekakor v središču pozornosti. Tudi vezani bodo dobili odgovor, ki ga pričakujejo, potem se lahko odločite glede morebitne selitve ali o spremembah v domači okolici.

  link

Napočil je čas za odločitve in prodor v karieri. Nikakor ne čakajte, bodite sami sebi svetovalec, ter nekdo, ki skrbi za boljšo samopodobo in reklamo. Le v ljubezni vam za zdaj ugaja igra skrivalnice, v kateri se nič vnaprej še ne ve. Radi se boste spogledovali in ugibali, brez posebnih pritiskov. Tudi doma ne boste dovolili, da vam dodelijo preveč obveznosti.

 

Nekaj vas bo zmedlo in pozor, ker se vse skupaj lahko zavleče. Pazite, posebno, če gre za nenapovedane delovne spremembe, zmanjšanje finančnih sredstev ali dogovore, o katerih boste slišali z zamudo. Imate občutek, da igro vodijo drugi, in ne preostane vam nič drugega, kot da se prilagodite. V drugi polovici tedna pa se vse obrača drugače, dobili boste ustrezno pomoč, pa še sami boste dejansko iznajdljivejši.

link
Kazalo