Kitajski horoskop
21.-27. 8. 2017
     
link

Še sami dobro veste, da nič ne pride kar samo in brez vašega truda, zato dobro premislite, kako naprej, saj nimate preveč časa za razmišljanje. Nekaj vas moti in zavira in dokler je tako, ne hitite. Šele v četrtek se boste zbrali. Zaletavost se vam je namreč večkrat maščevala. Premislite glede selitve ter poskusite vzpostaviti razmere, ki so vam dejansko pisane na kožo.

  link

Teden se začenja dokaj ugodno, ker se boste brez večjih težav ali zastojev dobro odrezali. Ne obremenjujte se preveč glede delovnih novosti, saj bodo dogovori spoštovani. Sreda in četrtek vseeno prinašata nekaj skrbi in le na vas je, da k zadevam pristopite povsem trezno in razumsko, brez vpletanja čustev, posebno če nekoga še ne poznate najbolje in pravzaprav ne veste, kako se bo odzval.

  link

Tako pri delu kot v ljubezni boste postajali vedno bolj nemirni, celo jezni. Ne pomaga niti dober nasvet, ki ga boste dobili v torek. Nekaj bi radi vseeno naredili po svoje, kar bo skoraj nemogoče. Izboljšanje prihaja nekoliko pozneje. Vsekakor pazite glede delovnih ali študijskih nalog, ki zahtevajo popolno zbranost. V ljubezni bodite prilagodljivejši.

  link

V ponedeljek imate občutek, da je vse v vaših rokah, toda vsekakor pazite. Izkušnje so vas že podučile, da se ne bi smeli prehitro sprostiti. Včasih ste pri pomembnih čustvenih zadevah preveč naivni in verjamete le v pozitivno, v tisto, kar se vidi na prvi pogled, medtem ko je resnica drugačna. Preskočite četrtek, saj bo to dan, v katerem bo vladala popolna zmeda, raje poskusite v petek.

 
     
link

Začetek tedna je tudi tokrat precej naporen, ker še vedno okrevate ali se niste borili z določenimi obveznostmi, ki se dolgo vlečejo. Morda še niste povsem prepričani. Ni druge možnosti, kot da se z vsem pogumno soočite; nazadnje se bo izkazalo, da ste morda pretiravali. Četrtek bo prelomnica, predvsem glede zasebnih odnosov. Sprejmite neko povabilo, ne bo vam žal!

  link

Teden začenjate v najvišji prestavi in pravzaprav se boste še spraševali, zakaj se niste še prej zbudili! Tudi v ljubezni bo nekaj več strasti, sicer bo odvisno od vašega prvega koraka. Ponedeljek, sreda, petek izbira bo le na vas in vse bo še lažje, če boste izbrali prav te dneve, saj vam bo marsikaj olajšano. Lahko se zanesete na prvi vtis.

  link

Hitro pozabljate na nekaj, kar vas je v zadnjih časih precej pestilo. Pri delu ste neprekosljivi, v ljubezni pa pripravljeni na nekaj povsem novega. Torek bo ključni dan za vse pomembne dogovore in ujemite priložnost, ki se bo ponovila šele ob začetku naslednjega tedna. Zato kar hitro naprej, posebno če gre za pomembno odločitev glede spremembe naslova ali okoliščin v ljubezni.

  link

Marsikaj je odvisno le od vaše pobude, zato nikar ne ostanite mirni in pasivni, temveč storite vse, kar je v vaših močeh! Velja tako v zasebnih, kot v poslovnih odnosih, kjer lahko počasi spremenite nekaj, kar vam očitno ni več po godu. Dvignite glavo, saj lahko uzrete nekaj izredno obetavnega, kar bi lahko imeli oziroma dosegli prav kmalu! Najugodnejša bo sreda.

 
     
link

Sprva vas motijo tisti, ki so nezanesljivi, toda prav kmalu se boste zavedli, da na določene zadeve preprosto gledate iz drugačnega zornega kota. Pričakovali ste spremembo, sicer pa očitno morate kar sami preiti k dejanjem, namesto da bi le čakali. Doma poskrbite za nekaj nujnega. Tudi glede pravnih zadev boste dobili ustrezno pomoč. Ljubezen prihaja z zamudo, ugoden bo četrtek.

  link

Ob začetku tedna pričakujte nove epizode v stari zgodbi z osebo, ki je z vami dokaj podobno naravnana. Oba si želita tesnejši stik ne glede na to, ali gre le za ljubezen in prijateljstvo ali pa tudi za neko praktično sodelovanje. V sredo bo povsem drugače in spomniti se morate drugačnega načina za opravljanje istih nalog. Bodite odprti za vse možnosti, petek bo vsekakor več kot ugoden.

  link

Nekoga ne morete prebrati ali razumeti njegovih ali njenih namenov. Vsekakor pazite, ker niste vajeni take igre in ugibanja. Pravzaprav je to na začetku lahko tudi zanimivo, toda prav kmalu utegne postati naporno. Sredi tedna pozor doma, izogibajte se prepirom. Šele sobota prinaša dolgoročnejši uspeh, posebno če se odločate za potovanje.

 

V ponedeljek in četrtek se nikakor ne morete zbrati in zdelo se vam bo, da se le ponavljajo vse tiste zgodbe, ki vam niso všeč in vas utrujajo. Morda pa le nekoliko pretiravate, saj boste doma ali s partnerjem počasi končno rešili nekaj, kar vas je dolgo pestilo. Ostane pa največja dilema in zadeva poslovno napredovanje ali dogovor v zvezi z neko uradno zadevo.

link
Kazalo