Kitajski horoskop
23.-29. 4. 2018
     
link

Nekoga še ne poznate dovolj dobro, pa tudi pri poslih ste dokaj nemirni in neučakani in zato delate začetniške napake, posebno do sredine tedna. Potem se boste zbrali, predvsem ko boste slišali nekaj, kar vam lahko pomaga. Od četrtka bo mirneje, v ljubezni se boste odločili, pa tudi ostalo je pod nadzorom, posebno naraščajoči stroški.

  link

Marsikaj vam nasprotuje, zato se spomnite dragocenih izkušenj in ne vztrajajte preveč pri stvareh, za katere potrebujete veliko več časa. Pravzaprav se bo začelo urejati šele ob začetku nasledega meseca, zato se zdaj osredotočite na tekoče. Nekdo vas išče in poskusili boste ugotoviti, kaj si pravzaprav želi. Petek ali nedelja prinašata olajšanje, posebno v ljubezni.

  link

Nekoliko negotovo bo v ponedeljek, toda vse skupaj sprejmite s filozofijo, kot nekaj trenutnega. Že v torek se boste pravilno odločili in nič se vam ne bo zdelo pretežko. Le v ljubezni boste dobili nekoliko manj, tudi zaradi tega, ker boste preveč zaposleni ter raztreseni zaradi obilice različnih obveznosti. Nekdo vas išče, odgovorili boste z zamudo, šele v soboto. Popazite na zdravje.

  link

Tokrat se boste hitro zbrali na nekaj, kar ne more počakati. Očitno je dobro, da poslušate svoj notranji občutek, ki ne more biti zgrešen. V sredo bo posebno izostren in odločili se boste pravilno, posebno glede dela, študija, trgovskih poslov ali selitve. Nekaj težav bo morda le na čustvenem področju, predvsem zato, ker nihče noče popustiti, razen v petek, ki bo vsekakor ugodnejši. Posebno z osebo, ki ji povsem zaupate.

 
     
link

Prijetno bo, čeprav precej delovno. To vam pravzaprav ustreza, saj imate radi take dneve, ki so povsem zapolnjeni, brez tuhtanja in nepotrebnih zapletov. Torek in četrtek bosta najugodnejša, tako za vse nove dejavnosti kot v ljubezni in karieri. Nekaj boste videli povsem jasno in ugotovili, da je vse na vaši strani, zato nikar ne oklevajte. V soboto so končno na obzorju zabava in strasti.

  link

Vsak dan bo pomenil nadaljevanje zgodbe iz prejšnjega. Ugotavljate, da je v vašem življenju vse neverjetno povezano in da se v zadnjih časih dogajajo stvari, ki imajo popoln smisel, čeprav ste se na začetku pritoževali in niste hoteli verjeti. V ljubezni boste nekoliko manj sproščeni, v torek ter četrtek in nedeljo boste zahtevali veliko, tudi za ceno, da vas ne bodo najbolje razumeli.

  link

Tokrat boste izredno hitri in enostavno ne morete čakati na tiste, ki razmišljajo bolj počasi. Pravzaprav so se vloge spremenile in zdaj vi narekujete svoja pravila. To se po navadi zgodi takrat, ko predolgo popuščate, potem vam je vsega dovolj ih močno udarite nazaj! Ne bo vam težko razložiti, kaj si želite, kdaj in predvsem s kom, kar še zlasti velja za samske pripadnike znaka.

  link

Z nekaj več samozavesti in poguma v pravem trenutku vam bo zagotovo uspelo. Zanimivo je, kako se vneto borite takrat, ko gre za družinske in ljubezenske vrednote in srečo, v karieri pa je velikokrat obratno, saj vas je pogosto strah pred napakami. V večini primerov je popolnoma neupravičen in zato pazite, posebno v četrtek, ki bo kritičen. Ne dovolite, da bi vas prepričevali tisti, ki jim nikoli niste zaupali. Ob koncu tedna po možnosti odpotujte!

 
     
link

Težavno bo, ne glede na zanimiv začetek tedna. Pravzaprav bi morali izkoristiti ugoden ponedeljek, za vse tisto, kar bo potem veliko težje. To je lahko učenje ali pogovor z nekom, ki vam lahko odpre nova poslovna vrata. V ljubezni in doma bo nekaj težav, tudi zaradi nestrinjanja okoli enega pomembnega vprašanja. Četrtek prinaša pozitivne preobrate, ko boste marsikaj videli v drugačni luči in tudi v ljubezni osvajate!

  link

Ljubezenski teden se začenja obetavno, ob pozornostih nekoga, ki se je očitno pravočasno pojavil v vašem življenju. Kaj takega vam dviguje samozavest in zato je čas, da se posvetite še drugim zadevam, nečemu, kar ne more čakati. Nanaša se na izpite ali nekaj, kar ste pomotoma pozabili, zdaj pa je napočil trenutek, da na zadevo pogledate iz drugačnega kota. Petek bo odločilen, to bo dan, v katerem se vam bo se posrečilo.

  link

Ugodno bo, saj je pred vami še nekaj dni, v katerih se ne boste ustavili. V karieri boste slišali za nekaj koristnega, kar vam pomaga urediti denarne zadeve. Posebno zanimivi bosta sreda in sobota, ko boste naleteli na odobravanje, tudi glede zadeve, ki vam do zdaj ni bila lahek zalogaj. Uspelo vam bo, ne glede na vse morebitne pomisleke. V ljubezni boste obrnili nov list, s partnerjem se bosta dogovorila.

 

Vse bo tokrat le vprašanje zaupanja in dejavnosti v pravem trenutku. Najprej boste povsem prepričani o tistem, za kar se borite, v ponedeljek in četrtek sledijo dvomi, ki vas ne navdajajo pogosto. Zato boste še sami ugotovili, da so zadeve resnejše, kot ste pričakovali. Nikar pa ne napadajte nekoga, ki vam pravzaprav želi le pomagati. V soboto bo vse boljše, tudi ljubezenskega miru bo več, kar je odločilnega pomena.

link
Izbor
Kazalo