Kitajski horoskop
22.-28. 1. 2018
     
link

Nekomu ne verjamete. Vsekakor lahko ravnate po občutku, ki bo tokrat prav posebno poudarjen. Po navadi se ne ozirate na šesti čut, sicer pa gre za dogodek, ki se ponavlja in prepričani ste, da imate prav. Pri poslih ni trenutek za tveganja, raje se držite nečesa, kar ste obvladali, in okolice, kjer so vas že dobro spoznali. Za ljubezen bosta nepozabna torek in sobota.

  link

Vse lahko poteka po načrtih. Imate kar veliko zamisli, toda vse ima svojo ceno: tokrat nimate dovolj časa za svoje bližnje. V četrtek in soboto boste z njimi precej nestrpni. To so tisti dnevi, v katerih bi si lahko privoščili več sprostitve in zabave in ravno zato je škoda, da bi čas kar zapravljali v prepirih. Spomnite se bližnjic, čeprav jih neradi uporabljate.

  link

Nekaj bi radi naredili čisto po svoje: izkušnje vas očitno niso izučile. Vsekakor pa imate več sreče, kot ste pričakovali, ker boste naleteli na nekoga, ki vas razume. Vsekakor pazite, da v valu navdušenja ne boste zapravili preveč. Šele v četrtek bo nekaj več ljubezenskih utrinkov, ko boste imeli enkratno priložnost. Nekdo se vam bo prepustil, ne razočarajte ga.

  link

Vaše znamenje je tokrat kar dominantno v novi tedenski astrološki zgodbi. Marsikaj si lahko zastavite tako, kot vam ustreza. Toda pozor, kajti niti ena zmaga ni nekaj, kar bo trajalo v nedogled. Pripravite teren, posebno če si želite nekaj več s partnerjem, če ste dolgo samski ali če so vaše delovne ambicije iz dneva v dan večje. Ponedeljek in sreda sta ugodna za komunikacijo.

 
     
link

Čustvena napetost je nekaj, česar nikakor ne prenesete. Zato boste svoje moči usmerili na konkretne in praktične zadeve, kot so delo, denar, učenje, izpiti. Do četrtka se boste držali svojih načrtov, potem pa potrebujete nekaj razvedrila. Družbo si vsekakor pazljivo izbirajte. Konec tedna je čas za sprostitev, ne dovolite si, da bi ga kdor koli pokvaril.

  link

Novi delovni uspehi vam lahko povzdignejo samozavest. To je prava injekcija optimizma v trenutku, ko boste kaj takega najbolj potrebovali. Sreda bo vaš dan, od četrtka pa lahko načrtujete tudi nove ljubezenske zmage, saj bi nekoga lahko kar hitro pridobili zase. Ob koncu tedna se dogovorite tudi doma, posebno če ste se že začeli nekako dolgočasiti.

  link

Do srede boste nekoliko brzdali svoj vročekrvni temperament. Zavedate se, da z naglico ne pridete nikamor. Nekomu svetujete, toda obenem se vseeno vprašajte, ali mu vaši napotki resnično lahko pomagajo. Preveč se vživljate v stvari, ki bi jih morali, vsaj za zdaj pustiti pri miru. Od petka pozor, posebno na delu in z denarjem. Marsičesa očitno še ne obvladate tako, kot bi lahko.

  link

V torek in soboto bi utegnili naleteti na nekaj nepričakovanih težav. Po navadi vas ni strah pred nečim, kar je bilo napovedano, saj se lahko ustrezno pripravite in obratno: ob nepričakovanih zapletih vam je še toliko težje. Neko srečanje se bo končalo drugače od predvidenega. Od srede se boste dogovorili tudi glede ugodnejših delovnih pogojev in urnikov.

 
     
link

Začetek tedna obeta, čeprav bi morali računati na to, da bo dela nekaj več, kot ste načrtovali. Vsekakor pazite, da ne bi začeli iskati bližnjic. Za vse se bo treba dobro potruditi. Nekdo, ki vam ni preveč podoben, vam meče polena pod noge, a do konca tedna se bo vse zasukalo drugače. Lahko se povsem nepričakovano uskladita. Sobota bo vaš dan, zablesteli boste, tudi ob novih osvajanjih.

  link

Potrebujete pomoč, čeprav tega nočete priznati in se raje trudite in nadaljujete po svoje. Vsaj v sredo bodite pozitivneje naravnani in se pri delu organizirajte drugače. Nekaj, kar sicer ni vaša zamisel, vas lahko še vedno reši. V ljubezni pa vsekakor pazite, kaj in komu boste zaupali. Še vedno ste precej ranljivi. Najugodnejši je petek, odzivajte se na podlagi prvega občutka.

  link

Najprej boste imeli občutek, da vas bodo spet hitro obrnili okoli, le zato, ker se v odločilnih trenutkih radi umikate nazaj. Molk tokrat zagotovo ni najboljše orožje. Tudi zato, ker boste ugotovili, da ste situacijo pravilno ocenili. Ne obstaja niti en dober razlog, da bi se še enkrat umaknili. Bodite odločnejši, najugodnejša sta sreda in petek. Okrevanje poteka hitreje.

 

Nič več vas ne prepriča, čeprav vas obkroža kar nekaj pozitivnih ljudi. Morda vas moti njihova gostobesednost, ravno v trenutkih, ko bi se radi sprostili in odločili po svoje. Šele od petka se lahko končno sprostite. Tudi v ljubezni boste od takrat odločnejši, posebno, če bo do srečanja prišlo nenapovedano ali po daljšem času. Iznajdljivejši boste.

link
Izbor
Kazalo