Ljubezenski horoskop
21.-27. 8. 2017
     
link

Znani ste po čustvenosti, toda tudi po trmi takrat, ko stvari ne gredo tako, kot ste si zamislili. Lahko ste mirni, saj se bo ljubezensko obzorje počasi razsvetlilo in znašli se boste v pravi družbi. Le nikar ne ponavljajte napake, da se preveč sprenevedate in nočete priznati, kdo vas resnično zanima. Posebno med torkom in četrtkom, v odnosih s tistimi, ki preveč zahtevajo.

  link

Prijetno vam bo, posebno če se z osebo, ki vas zanima, srečujeta tudi glede nekega pomembnega načrta. Družinski boste razpoloženi za pogovor in ob tem boste morda še preveč vztrajali pri tem, da se vse čim prej reši. Ne delajte stvari pod pritiskom, v ljubezni so sicer vsa sredstva dovoljena, toda nikar ne pretiravajte. V drugi polovici tedna poiščite device in tehtnice.

  link

Priznajte si, da ste preveč utrujeni ali zamorjeni, da bi urejali nekaj, kar vas še vedno jezi. Posebno če je partner preveč muhast in spremenljivega počutja. Potrebujete nekaj več kot le enkraten izlet in strast in nič drugega. Hrepenite po miru in šele od četrtka bodo vzpostavljene prave razmere za ljubezensko srečo. Vezani, ostanite zvesti svojim načelom.

  link

Do srede boste dokaj zgovorni, sicer pa občasno tudi nekoliko površni, saj v resnici ni nečesa, kar bi vas posebno ogrelo. Pazite le, če gre za nekoga, ki še ni razčistil z nekdanjim partnerjem, ali za osebo, ki jo srečujete v službi. Šele ob samem izteku tedna, v nedeljo, se bo ljubezensko obzorje zjasnilo in uredili boste vtise ter se končno odločili.

 
     
link

Ob izteku vašega astrološkega obdobja bo teden vseeno presenetljivo ugoden. Le pazite, da se ne bi ujeli v lastno past! Radi namreč osvajate in puščate stvari nekje na pol, tokrat pa bi se utegnilo zgoditi obratno da se navežete na nekoga, ki se izmika. Nočete se igrati, ker ste utrujeni in zamorjeni in slutite, da ne bi imeli zadnje besede.

  link

Teden se začenja v velikem slogu, ob začetku zgodbe, ki veliko obeta. To vam bo dalo krila, sicer pozor, posebno če gre za raka, bika, devico ali kozoroga. Morda je še prezgodaj za ugiabnje. Prav tako pazite, da ne boste prehitro razkrili, kam vas vleče. Od četrtka bo nekaj več miru, dojeli boste, kje poiskati srečo. Srečanje vas bo prebudilo tudi zato, ker bo potekalo v nenavadnih okoliščinah.

  link

Ob začetku tedna boste prijetno presenečeni, toda vsekakor pazite, kako se boste odzvali, ker vas nekaj očitno še ne prepriča. Šele čas bo pokazal svoje, čeprav so že ob koncu tedna možni konkretni preobrati. Zato se raje držite nekoga, ki vam lahko ponudi najprej prijateljstvo, potem pa se bo počasi izkazalo, ali se lahko razvije v kaj več.

  link

Vse je na vaši strani, nekdo vas bo iskal, sicer pa je mogoče, da se še ne morete odločiti, posebno če gre za dve osebi ali zgodbo z nekom, ki je morda še zaseden. Še sami veste, da ne delate prav, vse skupaj se morda križa z vašimi prepričanji, a zaenkrat ne najdete pravega izhoda. Od srede vas vsekakor spremljajo srečne okoliščine, tudi ob nekaj zanimivih družabnih srečanjih.

 
     
link

Nikar se ne ustavljate pri banalnih ter nepomembnih vprašanjih ter pogovorih, ki ne vodijo nikamor. Ko boste to tudi opazili, še vedno ne bo prepozno za spremembo. Od četrtka se bo končno prebudil vaš optimizem. Obeta se nekaj nepozabnih dni, s krono v soboto, ko se boste odločili naglo in nekoliko nenavadno. Na vaši strani bodo levi in tehtnice.

  link

Z nekom nista več enako naravnana. Vsak vleče na svojo stran in ne glede na to, kako obožujete močne značaje in ljudi, ki imajo ognjevit značaj, po drugi pa vas moti to, da se občasno morate prilagajati. Raje vidite situacijo, v kateri vse poteka tako, kot ste si sami zamislili. Pustite času čas in ne obremenjujte se preveč s preteklostjo.

  link

Morda ste si že predstavljali, da boste še eno obdobje ob prehodu v devico preživeli brez posebnih srčnih dogajanj, a ni tako. Bodite potrpežljivi, ker se od četrtka tudi za vas končno odpira nekaj novega. Še več, presenečeni boste, kako ljubezen ali vsaj simpatija lahko potrka na vaša vrata takrat, ko ste povsem zatopljeni v nekaj drugega. Vezani se boste dogovorili v zvezi s potovanjem ali selitvijo.

 

Niste najbolj razpoloženi, večina planetov vam nasprotuje, kar prevedeno z astrološkim slovarjem pomeni, da se boste odločali narobe, postajali napeti tudi okoli malenkosti. Po drugi, pozitivnejši plati vas utegne presenetiti nekdo, ki ga do zdaj niste upoštevali. Naenkrat boste postali pozornejši na to, kar vam pripoveduje in ponuja. Odprite in razširite obzorja!

link
Kazalo