Ljubezenski horoskop
16. - 22. 4. 2018
     
link

Ljubezenska pomlad je več, kot pestra. Imate več, kot eno dobro priložnost in zato se utegne zgoditi, da postanete neprevidni. Vsekakor ostanite pozorni, posebno zato, ker se vedno lahko zgodi, da vas zanese stran od sedanjega partnerja. Radi se prepuščate strastem, tako bo tudi tokrat, morda bo še bolj izrazito, kot sicer. Ob koncu tedna se boste nekako izmuznili in rešili z gostobesednostjo. Več novosti in pestrejše družabno življenje tudi za samske.

  link

Uživali boste v prijetnih ljubezenskih vibracijah, tudi ob pravi osebi in na pravem mestu. Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo res, nikar pa si ne zastavljajte preveč vprašanj, temveč se prepustite. Ni nujno, da vedno vi prevzamete pobudo in glavno besedo. Tega se boste zavedli v sredo, ko vam nekaj ne bo po godu in najbolje bo, da pustite času čas. Posebno, če gre za stare nesporazume. Konec tedna prinaša zanimivo poznanstvo.

  link

Nekaj boste sprejeli povsem lahkotno. To je tudi pravi način, da zadevo nekako obvladate in osebo osvojite. Vedno ste najbolj privlačni takrat, ko se ne obremenjujete preveč z izidom. Dvojčki v resnih zvezah morate računate na partnerjevo posesivnost, tudi zato, ker sluti, da postajate vedno bolj samostojni. Posebno, če boste omenjali potovanje ali celo možnost selitve. Vsekakor se najprej posvetujte z vsemi udeleženimi.

  link

Izredno komunikativni boste in sproščeni, od srede tudi razpoloženi za nekaj več strasti. Vsekakor pa vas bo morda presenetilo čustvo, ki vam je ponavadi tuje in mu je ime: ljubosumje. Posebno zato, ker se na nekoga preveč navezujete in zato vas motijo vmešavanja drugih. Ob koncu tedna bo vse spet izredno dobro, brez kakršne koli napetosti in na krajši poti se boste imeli dobro, kot že dolgo ne, posebno v dvoje.

 
     
link

Po uogndem začetku tedna se zadeve začenjajo nekoliko zapletati, saj nikakor nočete popustiti ali se hitro spustiti v nekaj, kar je sicer obetavno. Nekoliko popustljivejši boste šele od četrtka, vendar pozor, da se draga oseba ne bo naveličala. Za nekaj vam sprva ne bo žal, možno je celo, da boste kar odmahnili z roko, potem se boste nekoliko pokesali. Uporabite vse svoje čare in spretnost, da bi nekoga spet pridobili na svojo stran.

  link

Začetek tedna bo zaznamovan s strastmi. Česa takega ste vedno veseli, glede na to, da ponavadi čakate in vas je strah prehitevanja. Ponavadi iščete tudi prijateljski odnos, sicer pa bo v naslednjih dneh vse le v znaku ljubezni. Tokrat bo ob vas prava oseba, za samske pa znanec, ki ponuja več. Do petka se boste prepričali v partnerjevo zvestobo, zato ni nikakršnih razlogov, da bi potem začeli zastavljati nepotrebna vprašanja, s katerimi bi odnos le zapletli.

  link

Luna vam nasprotuje, kar prinaša mešana in neurejena čustva in več obojestranskega sumničenja. Tudi zaradi banalnih stvari in razlik v značaju. Počasiboste nekako našli svoje ravnovesje, čeprav šele proti koncu tedna. Ne vztrajate preveč pri načrtu glede selitve ali skupnega dela, ker za kaj takega še niste pripravljeni. Veliko bolj vam ustrezajo sproščena druženja, brez pretežkih pogovorov o prihodnosti.

  link

Planeti vam nasprotujejo, zato bo toliko težje vzpostaviti ljubezensko ravnotežje. Tudi zaradi neke vaše odločitve, okoli katere se nočete več pogajati. Prepričani ste v svoj prav, četudi tako ogrožate ljubezenski mir. Premislite o tem, kaj vam je pomembno. Odgovor bo pomemben tudi v tem smislu, da boste končno vedeli, ali bi se odselili, odpotovali, ali odločili drugače, da se še borite. Za samske škorpijone: veliko oboževalcev vendar premalo konkretnega.

 
     
link

Premislite najprej o odnosu, ki je povezan z delovnim okoljem ali z osebo iz prijateljskega kroga. Zapleta se tudi zaradi strahu, ki ga tokrat ne čutite le vi, temveč tudi draga oseba. Pazite, če gre za ljubezenski trikotnik, v takih situacijah se nikoli niste najbolje znašli. Tudi sedaj boste tuhtali, kaj bi morali storiti. Samski, ponedeljek ali četrtek prinašata veliko več novih priložnosti, začelo se bo spontano, z neobvezujočim pogovorom.

  link

Stvari se bodo odvijale počasi in to vam pravzaprav ustreza, saj ne marate, da bi vas priganjali in to se nanaša tudi na vaše bližnje. Samski se boste prebudili od srede, ob srečanju, ki vas pušča ob sapo ali takem pogovoru, ki bo pustil močan pečat. Tokrat vas privlačijo ljudje, ki so komunikativni in igrivi. Previdno le z zračnimi znaki, ki vas bodo hitreje, kot sicer prepričali v svoje, čeprav ne slovite ravno kot najbolj popustljivi.

  link

Priznati si morate, da vas je nekoliko strah. Tudi zato, ker še sami ne veste natanko, kam in komu bi se obrnili. Posebno, če gre za novost in znano je dejstvo, da v takih primerih potrebujete veliko več časa za premislek, kot kažete vedeti. Zato se utegne zgoditi, da sprva ne boste znali razložiti svojih čustev in vas ne bodo razumeli. Četrtek bo prelomni dan, nekaj vas bo končno umirilo. Stvari boste začeli opazovati veliko bolj optimistično.

 

Niste dovolj pozorni na stvari, ki bi se že jutri lahko obrnile proti vam. Vztrajate in imate občutek, pravzaprav upanje, da bo vse še enkrat minilo brez posledic in prask. Vsekakor premislite, če ste šele na začetku neke zgodbe ali bi se radi vrili osebi, ki vam veliko pomeni. Nikakor pa ne morete imeti obeh hkrati! Zato igrajte po poštenih pravilih, saj boste le tako ohranili svoj notranji mir. Čas do srede bo ugoden za krajšo pot z drago osebo.

link
Izbor
Kazalo