Ljubezenski horoskop
19.-25. 2. 2018
     
link

Tokrat boste izredno nemirni in še bolj nepotrpežljivi kot po navadi. Potem ugotavljate, da se je bolje pravočasno ustaviti, posebno v odnosih z nekom, ki očitno ne namerava popustiti. Odprite oči, dokler je še čas, posebno če sta se z drago osebo nekoliko oddaljila. Vezani in družinski, ne vztrajajte z načrtom, ki so ga vaši bližnji že zavrnili. Morda še ni pravi trenutek. Nekaj vas bo v petek spet prebudilo.

  link

Nekaj vam gre preprosto, to so prijateljske vezi, po drugi strani pa pričakujete preveč romantike od osebe, ki še ni pripravljena. Prenehajte se spraševati, temveč zadeve sprejmite take, kot so. Ne zapravljajte časa v ugibanju. To bi vas le utrudilo. Ne zavračajte možnosti za nova poznanstva, posebno v prvi polovici tedna. Potem sledi še zanimivo nadaljevanje druženja, ki lahko preraste v kaj več.

  link

Imate občutek, da se ne bi smeli ustaviti. Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, to vam ne bo pretežko. Zvezde napovedujejo več prijateljstva kot strastnih in vznemirljivih srečanj, razen v primeru, če boste sprejeli ovnov, bikov ali rakov predlog. Na začetku se boste obotavljali, kar je za vas neznačilno. Premislite o tem, ali bi radi kaj resnega ali le nekaj prijetnih trenutkov. Ob koncu tedna narekujete svoja ljubezenska pravila!

  link

Igra skrivalnice vam ni všeč. Ne ustreza vam, prav hitro vas začne utrujati. Merkur vpliva na to, da ste pristranski, posebno če je vpletenih preveč čustev. Prav tako ne marate občutka, da vam drugi narekujejo, kaj in kdaj bi morali narediti. Preveč dvomite glede osebe, ki vse jemlje veliko bolj preprosto. V četrtek bo prava priložnost, da se stvari uredijo. Vsaj začasno se boste umirili.

 
     
link

Okoliščine so ugodne, čeprav se boste med torkom in četrtkom večkrat vprašali, ali ste na pravi poti, in dvigovali boste preveč prahu okoli ničesar. To vas lahko le zavira, zato pozabite na dvome. Nekdo se bo prikazal še prej, kot upate, zato se ni treba razburjati. Konec tedna za nekatere med vami sicer prinaša nekaj več ljubosumja, spet dvomite po nepotrebnem.

  link

Nikar se ne navezujte na eno osebo. Okoli vas je veliko priložnosti, vi pa postajate obsedeni z nekom, ki vam bo sicer odgovoril, a na svoj način, ki vam ni vedno najbolj všeč. Posebno od petka dalje, ko bo med vama več nasprotovanj. Vsekakor prisluhnite družinskemu članu ali prijatelju, ki je dovolj nepristranski in lahko vam dobro svetuje. Morda delate iz muhe slona, namesto da bi se bolj sprostili.

  link

Nekaj vam še ni jasno in vsako odvečno vprašanje vas bo še bolj zmedlo. Pravzaprav se bo zapletlo zaradi nesmiselnih odgovorov. Nekdo se očitno izogiba resnici, posebno če se je razmerje začelo nedavno. Očitno je, da oba potrebujeta še nekaj časa. Vezane tehtnice, pazite v odnosih s sorodniki ter glede domačih vprašanj, pri katerih še ni soglasja.

  link

Planeti napovedujejo nekaj napetosti, posebno med torkom in petkom, ko se vam bo zdelo, da ni posluha za to, kar si želite. Nekaj vas muči, ne najdete pravih besed, da bi to uredili. Ovira vas pretirano ljubosumje ali trma glede nečesa, pri čemer bi morali popustiti. Pustite času čas, prepiri ne vodijo nikamor. V resnici ni posebnih razlogov za tako napetost, saj se bodo obdržali tisti odnosi, ki dejansko imajo svoj pomen in globino.

 
     
link

Ne morete se umiriti, saj bi zadeve radi na vsak način uredili, ob občutku, da je vse odvisno le od vas. Pazite v sredo in četrtek, ko boste posebno vznemirjeni, posebno če je partner bik ali kozorog ali če med vama obstaja velika razlika v letih. Šele konec tedna prinaša olajšanje, z nekom se bosta hitro dogovorila. Računajte na nekaj ljubosumja, ker ste v središču pozornosti najzanimivejših pripadnikov nasprotnega spola.

  link

Do srede boste še oklevali. Potem se bodo stvari naglo zasukale drugače, odločili se boste in presenetili nekoga, ki vas čaka. Vsekakor se držite tistega, kar ste obljubili. To vam, roko na srce, ne bo pretežko, saj izpolnjujete tudi svojo srčno željo. Direktno srečanje in soočenje je najboljša rešitev. Pomagajo vam očitno naklonjeni biki in ribi, ki vas bodo zvesto spremljali.

  link

Prijateljske vezi so močne, tako kot tudi nekaj novega in vznemirljivega z osebo, ki jo srečujete v delovnem krogu. Samski so na pragu nove zgodbe, ki se razvija skozi prijateljstvo. Naj vas ne skrbi zaradi začasnega zastoja v četrtek. Prav kmalu boste dobili odgovor, ki vas bo pomiril. Dogovorili se boste iz oči v oči, brez ovinkarjenja ali iskanja nekih nepotrebnih, zasilnih izhodov.

 

Vse je še kar dobro, zato lahko nadaljujete tako, kot vam najbolj ugaja: počasi in postopoma, z majhnimi koraki. Nekdo vam je vdan, pa tudi vas ne vleče več drugam, zato se bosta hitro dogovorila. Le ne zatekajte se v preteklost, saj je očitno napočil trenutek, da se obrnete naprej. Tudi če načrtujete potovanje ali selitev ali se navezujete na nekoga, ki živi ali dela daleč od vas. Ugaja vam družba ovnov in bikov.

link
Izbor
Kazalo