Ljubezenski horoskop
11.-17. 12. 2017
     
link

Nekdo vas pogreša, toda tokrat niste več tako prepričani in v ospredju bodo vaša pričakovanja, ter obojestranska razhajanja. Tako oba pravzaprav zapravljata čas, ker si želita isto. Zato vseeno popustite in storite kak korak več. Vsekakor pa na vsak način zavarujte svoje čustvene skrivnosti pred vedno navzočimi radovedneži in opravljivci.

  link

Imate občutek, da vas obkrožajo le tisti, ki vas nikakor ne razumejo. V prejšnjih dneh se je sicer zgodilo nekaj, kar vam je sicer prebudilo upanja, toda zdaj boste še enkrat spremenili mnenje in se umaknili za kak korak nazaj. Sredi tedna se vam vsekakor obeta srečanje, ob katerem ne bi smeli kar ostati brez besed. Pravzaprav se bo zgodlio nekaj, na kar vas je vaš šesti čut že opozarjal.

  link

Tokrat ste že pošteno lačni prave ljubezni in ničesar več ne boste zapletali. Ne navezujte se le na eno osebo ali zamisel. Ponudite priložnost osebi, ki se očtino zanima za vas, obenem pa ne zidajte gradov v oblakih z nekom, ki se je odmaknil. V stalenm razmerju se čim prej dogovorite glede selitve ali potovanja. Samski se bodo z novo simpatijo srečevali v šoli ali v delovnem krogu in premagali boste začetno obotavljivost.

  link

Ljubezenske vibracije ne bodo tako močne kot ob začetku meseca. Tudi zato, ker se prebujajo vaši stari dvomi in strahovi, čeprav dobro veste, da si tako sami zapirate poti. Muhavost je sicer del vašega značaja, le pazite, da ne bo tudi najbolj izrazita, posebno med torkom in četrtkom. Najbolje se boste počutili v družbi nekoga, ki vas dobro pozna. Prijateljsko naklonjena oseba vas bo prijazno opozorila na napake.

 
     
link

Nekdo vas bo prepričeval, da bi morali spremeniti slog, toda to mu bo uspelo le v ponedeljek in torek, potem pa postajate vedno bolj trmasti in nočete popustiti. Pozor le, da ne bi zaupali napačnim ljudem. To se vam po navadi dogaja takrat, ko nočete priznati, da ste se zmotili in iščete vedno nove sogovornike oziroma njihova prikimavanja. Pazite, kaj boste povedali. Konec tedna bo v znaku nepozabnih strasti.

  link

V prvi polovici tedna boste prijazni in spogledljivi, potem postajate vedno resnejši in zahtevni. Pozor v odnosih s tehtnicami, strelci in vodnarji. Sprva boste dokaj mirni, potem ugotavljate, da gre za izredno trd oreh. V tem trenutku ne potrebujete nekoga, ki bi vas kakor koli omejeval ali obremenjeval s spremembami počutja. Prav tako boste premislili, ali si resnično želite skupno življenje ali selitev.

  link

Ljubezenske zvezde se počasi premikajo v vašo smer, in to bodo najprej začutili moški pripadniki znamenja. Tudi skozi več optimizma in podjetnosti, v sredo in četrtek, ko lahko uredite stvari s partnerico. Tudi pripadnice nežnejšega spola bodo počasi spoznale, kdaj in kako naj bi se soočile z osebo, ki si jo želijo ob sebi. Posebno zanimivo bo ob Luni v znaku med torkom in četrtkom.

  link

Tokrat ste povsem prepričani, da vse veste najbolje in da ste situacijo ocenili kar brezhibno. Vsekakor pa se pripravite tudi na kako presenečenje, posebno v prvi polovici tedna. Nekdo se bo morda odzval povsem drugače od pričakovanega in ostalo vam bo le, da ga spoštujete, ne pritiskate in počakate. Posebno če je med vama večja razlika v letih ali če se ne srečujeta ravno pogosto.

 
     
link

Venera je v vašem znaku, kar pomeni, da se vaš ljubezenski ognjemet pravzaprav nadaljuje. Morda vam bo težko odločiti se med več možnostmi, toda tokrat vsekakor lahko prisluhnete srcu. Pozor le v petek ali soboto, ko vam nekaj ne bo jasno ali se ne boste strinjali, tako s partnerjem kot doma. Šlo bo za zadevo, pri kateri morate upoštevati različna mnenja, čeprav vam to verjetno ne bo najbolj všeč.

  link

Tokrat bi se radi definitivno odločili, čeprav so okoliščine take, da bo vsaj do petka še nekaj iger, klicev, nedorečenosti. Tudi to je del vaše sedanje zgodbe in morda je boljše, ker ničesar ne morete narediti po vrsti, ki se vam zdaj zdi smiselna. Prav kmalu boste uvideli, kam vas pelje trenutna pot in kako se znajti po ovinkih. Mars vam v nedeljo daje dovolj energije, da se odločite.

  link

Premalo skrbite zase in od srede boste morali tudi kaj spremeniti. Posebno če druga stran že zahteva svoje in se predobro zavedate, da gre za upravičene zahteve. Neka zgodba se razvija skozi prijateljstvo ali pa osebo srečujete v šoli ali v službi. Prvi vtis ne bo preveč romantičen, toda med vama je veliko skupnih interesov. Tudi prek prijatelja ali mlajšega sorodnika boste lahko prišli do osebe, ki vas zanima.

 

Kar nekaj planetov vam nasprotuje in zato boste kar do četrtka precej nemirni in živčni, kar se bo odražalo tudi na čustvenih odnosih. Potem se boste enostavno prepustili; to je po navadi taktika, ki najhitreje zaleže. Mnogi so prepričani, da vas bodo zlahka prepričali, le zato, ker prikimavate, v resnici pa boste počasi napeljevali vodo na svoj ljubezenski mlin! Posebno v odnosih s kozorogi, biki in devicami.

link
Kazalo