Ljubezenski horoskop
18.-24. 6. 2018
     
link

Ob koncu junija vas sprva spremlja nekaj preglavic, posebno do srede, ker se nenehno povezujete s tistimi, ki se od vas precej razlikujejo. To sprejemate kot izziv in naivno verjamete, da jih boste spremenili po svoji meri. V četrtek in petek ne zamudite enkratne priložnosti ob srečanju z nekom, ki se vam do zdaj morda ni zdel preveč zanimiv, a ga boste spoznali z drugačnega vidika.

  link

Vsa vaša morebitna neodločnost se bo hitro razblinila in ostane vam, da se z nekom dogovorite, po možnosti že v ponedeljek ali torek. Hitro se boste znašli in spretno obrnili stvari v svojo korist. Tudi če gre za skupno potovanje ali večji načrt, denimo selitev. Samskim se obeta vroča romanca z nekom, ki prihaja iz delovnega kroga ali morda iz tujine. Še presenečeni boste!

  link

Nekdo komaj čaka na srečanje z vami, tega se boste zavedali in morda celo namenoma zavlačevali. Morda tudi zato, ker po drugi strani nečesa niste še razčistili in uredili. Zanimivo bo v odnosih z osebo, ki vas je kar nekajkrat nalezla s svojo pozitivno energijo. Sledili ji boste, pri tem ste pripravljeni tudi nekoliko popustiti. Le ob koncu tedna bo morda nekaj domačih zapletov, nesporazumov ali razhajanj s stalniim partnerjem.

  link

Nadaljuje se ugodno obdobje in tokrat imate več kot dovolj časa, da se odločite. Posebno, če ste na pragu novega razmerja ali imate enkratno priložnost, da uredite nekaj s stalnim partnerjem. V petek ali soboto boste pogumnejši in zgovornejši kot sicer. Morda celo nekoliko manj romantični kot po navadi in pripravljeni na nov pristop. Ustreza vam razmerje z nekoliko starejšo in zrelo, a izredno privlačno osebo.

 
     
link

Tokrat se boste izognili sedenju na dveh stolih. Zavedate se, da gre za prenevarno igro. Zato se boste nekoliko umirili, posebno, če imate nekaj dvomov glede osebe, ki vam je najbolj pri srcu. Vsekakor bo vse odvisno tudi od vašega pristopa in ne zapravite priložnosti za pogovor, ob katerem vam bo vse lažje. Pazite z vodnimi raki, ribami in škorpijoni ter z biki, ki vas izzivajo s trmo.

  link

Nič ni definitivno ali strogo začrtano in zastavljeno. Posebno v ljubezenskih odnosih, kjer ne veljajo nikakršna pravila in vse se lahko v hipu spremeni. Nekdo vam bo naklonjen in obeta se vam vsaj zanimivo prijateljstvo, kjer se boste počutili kot na oblakih. Gre za osebo, ki vas bo razumela in vas podprla. V odnosih z mlajšimi ste prestrogi, zato pazite, če je med njimi tudi vaš sedanji partner!

  link

Tokrat ste nekoliko bolj zadržani in morda celo preračunljivi. To se vam ne poda, a iz svoje kože ne morete, posebno, če je ob vas nekdo, ki se še ni odločil. Zato se boste obrnili k sebi in se potrudili, da ne boste ostali sami ali praznih rok. Varujte se v ljubezenskih trikotnikih, da se ne boste opekli in si povzročili kar nekaj preglavic. Zvezde so na vaši strani od sredine tedna, le od sobote pazite v domačih odnosih.

  link

Ob končnici meseca vam marsikaj nasprotuje in zato se vam vse zdi nekako pretirano, čustveno ste preveč na trnih. Zato se najbolj ujamete le s tistimi, ki so vam podobni in trenutno enako naravnani: to so raki, device ali kozorogi. Preveč pričakujete, veliko stvari se vam je pomešalo v mislih in v srcu in zato ne najdete pravega izhoda. Poskusite se umiriti. To je zagotovo le trenutno stanje in vse se lahko v hipu spremeni, posebno proti izteku tedna.

 
     
link

Nekaj se vam bo posrečilo, sicer nekoliko kasneje, kot ste upali. Zato ne izgubljajte potrpežljivosti in poguma, vmesni čas izkoristite za zbliževanje z nekdanjimi prijatelji in združevanje prijetnega s koristnim, tudi v delovnem krogu. Nekoga boste osvojili, vaš dan je četrtek, potem boste v vajinem razmerju vi zastavljali pravila! To bo tokrat zagotovo dobrodošla sprememba.

  link

Luna vam tokrat nasprotuje, kar prevedeno z astrološkega jezika pomeni, da glavno besedo vodijo drugi in ne preostane vam nič drugega, kot da se prilagodite. Kar vam bo posebno težko v prvi polovici tedna, saj vas že pošteno izčrpajo in jezijo tisti, ki so preveč ljubosumni in zahtevni. Prav tako ne marate odvečnih vprašanj in zavisti in zato boste šele v četrtek našli svoj mir.

  link

Nekoliko neodločni boste, posebno glede potovanja z drago osebo. Vse se nekako ujema z vašimi pričakovanji, toda spet predolgo čakate, da preidete k dejanjem. Vsekakor se lahko sprostite, posebno v mlajši družbi in ob strastnih srečanjih, kjer ne bo treba uporabiti preveč besed! V prvem delu tedna boste neučakani, potem se stvari počasi postavljajo na svoje in konec tedna se vam končno obeta več romantike.

 

Ljubezenski planeti vas bodo tokrat pošteno ogreli. Z izjemo srede in četrtka, petka, ko se vam svetuje več previdnosti. Posebno z zračnimi znaki: dvojčki, tehtnicami in vodnarji, ki vas bodo preveč obremenili. Če nekoga pogrešate, potem ni nikakršnega drugega načina za zbliževanje, kot da mu to tudi odkrito poveste ali pokažete. Ne bo nobenih spodrsljajev, če boste izbrali prave besede v pravem trenutku.

link
Izbor
Kazalo