Ljubezenski horoskop
26. 6.-2. 7. 2017
     
link

Lahko se nadejate novosti, posebno do srede. Radi bi izboljšali svoje počutje in videz, nimate miru in morda se odločate tudi za potovanje ali sledite nekomu, ki prihaja do vas po dolgem času. Uprite se želji, da bi ga preizkušali, saj bi vas taka igra hitro utrudila! Poskusite izvedeti kaj več, vsekakor v sproščenem in prijateljskem tonu in vzdušju.

  link

Ob začetku tedna vas pošteno izčrpajo in jezijo tisti, ki so preveč zahtevni. Zagotovo ne prenesete odvečnih vprašanj in zavisti, zato boste šele v sredo ali četrtek našli svoj mir, posebno če se znova ponavljajo ista vprašanja. Ne ljubi se vam vračati na tisto, kar vas je že zmotilo. Ob koncu tedna bo zanimivo, posebno v noči, ko boste dočakali julij!

  link

Ljubezenski planeti vas bodo ogreli ob začetkum ter ob koncu tedna. Le v sredo in četrtek se vam svetuje več previdnosti, tudi glede domačega vprašanja. Pod pritiskom ne funkcionirate najbolje. Taka negotovost vam včasih podira načrte in tla pod nogami! Glede srečanja v zanimivih okoliščinah ne bi smeli oklevati ali čakati na pobudo z druge strani, temveč storiti nekaj konkretnega!

  link

Če nekoga pogrešate, potem ni nikakršnega drugega načina za zbliževanje, kot da mu to tudi odkrito poveste ali pokažete. Nikakršnih spodrsljajev ne bo, če boste izbrali prave besede v pravem trenutku. To bo morda nekoliko težje sredi tedna, toda z le nekaj več strpnosti vam bo uspelo in dočakali boste konec tedna, ko bo vse lažje dosegljivo! Posebno zanimivo bo junijskih rakom!

 
     
link

Morebitne ponedeljkove neodločnosti se boste hitro otresli, saj se ponuja možnost za dogovor, in sicer že v torek in sredo. Iznajdljivi boste, pod vplivom Lune v ozvezdju zadeve spretno obračate v svojo korist. Tudi če gre za skupno potovanje ali večji načrt, na primer selitev. Samskim se obeta vroča romanca z nekom, ki prihaja iz delovnega kroga ali morda iz tujine, kar vas morda celo nekoliko preseneča!

  link

Nadaljuje se ugodno obdobje in do sobote imate več kot dovolj časa, da se odločite, posebno če ste na pragu novega razmerja ali imate enkratno priložnost, da s stalnim partnerjem uredite nekaj vprašanj. Samski boste sredi tedna pogumnejši, vsekakor pa vam ustreza odnos z nekom, ki je dovolj odločen in zrel. Vse ostalo bi vas utrudilo!

  link

Nekaj se vam bo posrečilo, sicer pa morda nekoliko drugače, kot ste upali. Zato ne izgubljajte potrpežljivosti in poguma, med torkom in četrtkom pa poskusite izvedeti čim več o osebi, ki vam očitno najbolj pospešuje utrip. Previdno le, da ob tem ne boste prezahtevni! Vaš dan bo sobota, ko boste končno zastavljali svoja pravila ter se izpostavili na najboljši način.

  link

Venera vam še vedno nasprotuje, toda preglavic se boste otresli že sredi tedna, saj boste vse razumsko razčlenjevali in pripravljeni boste ponuditi še kako priložnost. Nekoliko neodločni ste le glede potovanja z drago osebo. Vse se nekako ujema z vašimi pričakovanji, toda spet predolgo čakate, da preidete k dejanjem. Ob strastnih srečanjih boste bolj sproščeni, tudi gostobesedni!

 
     
link

Ob koncu meseca računajte na nekaj preobratov, sredi tedna tudi na nekaj preglavic, saj se nenehno povezujete s tistimi, ki se od vas precej razlikujejo. To sprejemate kot izziv in naivno verjamete, da jih boste spremenili po svoji meri. Od petka boste končno spoznali resnico. Čas je za spremembo pristopa, posebno zato, ker boste tudi drago osebo spoznali iz drugačnega vidika. Julij začenjate zapeljivo!

  link

Zadeve so se v preteklih dneh zaostrile, zato se boste poskusili umiriti, posebno če imate nekaj dvomov glede osebe, ki vam je najbolj pri srcu. Vsekakor bo vse odvisno tudi od vašega pristopa, zato ne zapravite priložnosti za pogovor, ob katerem vam bo vse lažje. Od srede vam bo nekoliko lažje, čeprav se vse skupaj začenja v nekoliko nenavadnih razmerah ali situaciji.

  link

Tokrat ste nekoliko bolj zadržani in morda celo preračunljivi, kar se vam zagotovo ne poda, toda tokrat drugače ne morete, saj nekomu ne zaupate. Zato se boste obrnili in se potrudili, da ne boste ostali sami ali praznih rok. Varujte se v ljubezenskih trikotnikih, da se ne boste opekli in si povzročili kar nekaj preglavic. Sredi tedna prisluhnite nekomu od starejših prijateljev. Dobili boste dober nasvet!

 

Nič ni definitivno ali strogo začrtano in zastavljeno, posebno v ljubezenskih odnosih, v katerih ne veljajo nikakršna pravila in se vse lahko v hipu spremeni. Nekdo vam bo naklonjen in obeta se vam vsaj zanimivo prijateljstvo, v katerem se boste počutili kot na oblakih. Le sredi tedna boste nekako na trnih, posebno v odnosih s starejšim prijateljem ali znancem ali z nekom od domačih.

link
Kazalo