Poslovni horoskop
19.-25. 2. 2018
     
link

Ponedeljek in torek bosta v znaku povišane energije. Marljivost vam je zagotovo pisana na kožo,in kar vas lahko reši tudi v situacijah, ko bodo vsi drugi kar nekako obstali sredi poti. Pozanimajte se glede določenih dejavnosti, ki bi se vam lahko obrestovale, čeprav čez čas. Tako si boste zagotovili nekaj več. Svetuje se vam nadaljevanje izobraževanja, čeprav pri študiju morate uporabiti natančnejše metode.

  link

Do četrtka imate dovolj časa, da se odločite tudi glede najbolj zapletenih zadev. Posebno na pravnem področju in glede morebitne spremembe delovnega področja. Počasi zagotovo lahko izberete pravo stvar. Odločilno bo to, da niste več pod neznosnim pritiskom. Najuspešnejši boste v trenutku, ko bodo vsi ostali okoli vas zmedeni. Podatke boste zlahka uredili, brez pomoči.

  link

Obeta se veliko novosti. Ne odločajte se čez noč, ker bo vse pod velikim vprašajem, saj bi morali še izvedeti kar veliko podrobnosti. Posebno če se odločate za popolnoma nove delovne vode. Pri izpitih boste sprva nekoliko zmedeni, zato vam bo vsekakor lažje, če si boste vse pravočasno zapisali ali shranili. Ne dovolite pa, da bi vas preveč obremenili z nalogami, ki niso v vaši pristojnosti.

  link

Držite se dejstev in tistega, kar je že dogovorjeno. Vsaka drugačna odločitev bi vas le pripeljala do novih nesporazumov. Spraševali vas bodo za mnenje, ustregli boste vsem, ne glede na to, da vas še preveč obremenjujejo. Vsaj ob koncu tedna si vzemite več časa za premor. V nasprotnem boste postali pozabljivi, nestrpni in utegnili bi izpustiti nekaj pomembnega.

 
     
link

Moti vas zmeda, posebno glede starih, nerešenih računov ali med sodelavci. Po navadi pričakujete od vseh toliko iskrenosti, kolikor je sami ponujate, toda stvari so po navadi drugačne. Zato se do srede kar podajte v akcijo, ne prepuščajte se naključjem, storite vse, da boste imeli zadnjo besedo. Lahko si privoščite tudi presojanje na podlagi občutka, saj boste tokrat imeli prav.

  link

Februar se nadaljuje v znaku spremenljivega počutja. V ponedeljek imate občutek, da nimate podpore, od srede pa ste spet dejavni, posebno v stikih z novimi poslovnimi partnerji in s strankami. Študentje nimate druge izbire, kot da se podvizate in pogumno rešite stare zadeve. Proti izteku tedna in meseca sledi spet nekaj težav. Očitno je vsak dan zgodba zase, zato ne delajte dolgoročnih načrtov.

  link

Nič ni preprosto. Utrujeni ste, čeprav si tega ne priznate, v torek in sredo se preprosto morate nekako ustaviti in poskrbeti za drugačno organizacijo. Popazite na denar in dokumente, da ne bi založili kaj izredno pomembnega. To bi vas ustavilo v ključnem trenutku. Pozor, če delate sami, saj nekaj stvari ne morete opraviti tako, kot ste si prvotno zastavili. V petek in soboto pričakujte pomoč od znanke ali sodelavke.

  link

Kritičen teden, čeprav ni velikih novosti. Bolj vas moti to, da ni soglasja okoli stvari, ki naj bi bile jasne. To ni trenutek, da bi kar koli podpisovali ali se dogovarjali za kaj dolgoročnega. Občasno boste nepotrpežljivi, kar vam zagotovo ne pomaga. Pustite času čas, tudi če vam svetujejo drugače. Raje večkrat premislite in upoštevajte različne vidike, kot da bi se odločali na podlagi čustev.

 
     
link

Ne računajte preveč na druge. Tudi tokrat ste prepuščeni sebi in enostavno nimate dovolj časa, da bi pravočasno spraševali. Pravočasno se dogovorite okoli dopusta ali nadur. V nasprotnem se boste razjezili v trenutku, ko si zasluženega počitka morda ne boste mogli privoščiti. Posebno previdni bodite ob pisnih opravkih; preverite vse naslove in pomembne podatke, da ne bo nikakršne pomote.

  link

Ne delajte ničesar na pamet in pod vplivom trenutnih čustev. V delovnem krogu boste lahko navezali nekaj zanimivih stikov, toda ne gre za velika prijateljstva, zato bodite pozorni. Posebno če se preveč vmešavajo v vaše zasebne zadeve. Največ novega prihaja od starejših, ki bodo tokrat odigrali odločilno vlogo, ter od osebe, ki prihaja od daleč. Vsekakor vam bodo pomagali pri pomembni odločitvi, četudi morda indirektno.

  link

Ukvarjali se boste s števili, roki, datumi. Z vsem, kar vam sicer ni preveč všeč, je pa nekaj, česar ne morete izpustiti. Lahko vprašate za pomoč, najbolje nekoga od starejših ali izkušenih. Ustvarjalne dejavnosti so obtičale v slepi ulici. Tudi zato, ker si momorate najprej izboriti finančno podporo. Ob koncu tedna ne tvegajte, izogibajte se prepirom.

 

Pri delu niste med najhitrejšimi. Motivira vas predvsem denar, toda tokrat boste do cilja prišli po bližnjici, že do srede, zato si čim prej zastavite kaj novega, da ne boste zapravljali časa. Potrudite se glede strokovnega izpopolnjevanja, lahko se posvetujete z znancem, ki je to pot že prehodil. Dobili boste koristne informacije in tako ugotovili, kako naprej.

link
Izbor
Kazalo