Poslovni horoskop
18.-24. 6. 2018
     
link

Ste se na pragu dogovora, ki vam v mnogih točkah in odtenkih ustreza. Najboljše je to, da lahko postavljate svoje pogoje. Sicer pa ne gre tako hitro, kot ste upali. Nekaj se bo sprva zavleklo in zdelo se vam bo, da se nikakor ne morete izvleči. Potem se vse razpleta praktično v enem dopoldnevu, v torek ali najkasneje v sredo in zdelo se vam bo odveč, da ste sploh dvignili preveč prahu okoli očitnih stvari.

  link

Odločate se na podlagi občutka in na pravi način. Posebno ob vseh poslovnih sestankih, na potovanjih in ob opravljanju izpitov. Vsekakor boste dovolj energični in zagnani, zato neke posebne podpore morda niti ne potrebujete. Dovolj je, da sledite svojemu instinktu, šestemu čutu, ki vas zagotovo ne bo pustil na cedilu, posebno v napornejših trenutkih.

  link

Iznajdljivi boste, tudi s pomočjo sodelavca ali znanca, ki pozna najpomembnejše poti do cilja in delovnega uspeha. Le počakajte na najugodnejši trenutek za akcijo, to je sredina tedna. Šele takrat boste lahko nadaljevali prepričani, da ste storili pravo stvar. Na potovanju boste uspešni, očitno je napočil že zadnji čas za spremembo določenih navad.

  link

Ob začetku tedna vam vse gre na roko, zato se ne ustavljajte preveč pri podrobnostih, posebno ob tistih, ki so v zvezi z nepreverjenimi novicami. Sredi tedna pa se pogumno lotevate nečesa, kar vam je v preteklosti povzročilo preglavice. Posebno glede poslovnega prostora ali novih delovnih razmer. Vsekakor se bo rešilo hitreje, kot upate, ob koncu tedna združujete prijetno s koristnim.

 
     
link

Ne zapravljajte časa z osebami, ki vam ne morejo ponuditi ničesar, razen praznih obljub. Pokažite, da ste neko ponudbo sprejeli resno. Že na podlagi izkušenj veste, da ne bi smeli izgubljati časa. Posebno, če dobro veste, kam bi se radi napotili in kdaj bi si vzeli nekaj več časa zase in tudi za učenje. Ob koncu tedna pazite ob sodelovanju s starejšimi in z nasprotnim spolom.

  link

Nadaljuje se ugodno obdobje, posebno ob začetku ter ob samem koncu tedna. Pri iskanju nove službe ali pomembnejših spremembah v karieri se lahko zanesete na občutek. Vse se bo dobro končalo, čeprav ste se za vsako stvar morali trojno potditi in poiskati tudi kake altertivne poti, različice, o katerih do zdaj niste razmišljali.

  link

Prilagodite se, le tako se lahko izognete izgubam. Popazite na denar, imate dobre zamisli, toda še vedno ste nekoliko lahkomiselni. Pa tudi urniki so pod velikim vprašajem in ne bi smeli dovoliti, da bi se, kot velikokrat doslej zgodilo, da na vas pade največje breme. Potrebujete predvsem čas za premislek in možnost, da med enim in drugim opravkom zberete dovolj moči. Sredi tedna vam bo lažje.

  link

V prvem delu tedna boste nekako zmedeni. Nikakor ne najdete pravih besed ali rešitev. Pa še denar vam prehitro polzi skozi prste. Pozor, da se ne bi preveč zapletali v stvari, ki jih še vedno ne poznate najbolje, posebno sredi tedna. Nekaj vas nenehno izziva in ne morete držati jezika za zobmi, čeprav bi to bila najboljša možnost. Prisluhnite izkušenim.

 
     
link

Tokrat niste dovolj zagnani in motivirani. To bo pravzaprav vrhunec napetosti, ki jo že nekaj časa čutite, saj niste tako samostojni, kot bi radi. Najbolj potrpežljivi med vami bodo dočakali ugodnejšo sredino tedna, ko se spet začenja vzpon in nekaj boste dobili lažje, kot ste upali. Nekdo vam gre na roko, zahvalite se za ponujeno pomoč. Vsak tak utrinek pozitivnosti vam lahko veliko pomeni.

  link

Nekaj vas bo že pošteno utrudilo in zapleti prihajajo takrat, ko bi si radi le vzeli nekaj več časa zase. Marsikaj bo pod vprašajem. Ne pomaga to, da ste se že neštetokrat znašli v taki situaciji, ker bo tokrat vsaj za odtenek drugače. Pozor ob podpisovanju listin ter ob pravnih soočenjih. Ni dovolj le to, da ste prepričani o svojem prav. Še enkrat se posvetujte.

  link

Ob začetku tedna se vam zdi, da vam na vsakem koraku mečejo polena pod noge. Kar vas precej obremenjuje, saj nikakor ne najdete prave rešitve iz kočljive situacije, četudi se vam vse skupaj ne zdi preveč zapleteno. Pokažite več izvirnosti in ustvarjalnosti, tudi ob nalogah, ki so bile rutinske. Ne pozabite na sodelovanje in dogovor z mlajšo osebo, ki vas lahko podpre v odločilnem trenutku.

 

Pazite z denarjem, z natančnimi podatki in s števili in da ne bi založili nekaj pomembnega. To vas lahko le ustavi v trenutku, ko bi lahko nadaljevali brez obremenjevanja. Spodrsljaja se boste zavedli z zamudo, toda vseeno se bo dobro končalo. Ob koncu tedna bo nekoliko bolj zanimivo in pestro, posebno daleč od doma, ob sestankih z novimi poslovnimi partnerji ter ob ustvarjalni dejavnosti.

link
Izbor
Kazalo