Poslovni horoskop
26. 6.-2. 7. 2017
     
link

Ob začetku tedna boste spretni, saj se lahko dogovorite ne le glede nečesa, kar je le vaše, temveč boste vse skupaj povezali tudi z družinskimi ali s partnerjevimi zahtevami in interesi. Skratka, znašli se boste v vrtincu dogodkov, toda tokrat vam bo tak hiter tempo ugajal, saj ne bo časa za tuhtanje in vse se bo razpletlo tako, kot je prav.

  link

Vsaj eno zadevo boste pripeljali do srečnega konca, ostane pa še nekaj zahtevnega, kar boste reševali postopoma, najbolje od srede dalje, ko boste bolj zbrani. Uspelo vam bo nekako pustiti svoj pečat, čeprav marsikaj poteka predvsem na podlagi občutka. Računajte na pomoč od nekoga od mlajših ali od družinskega člana, ki bo na vaši strani.

  link

Nekaj bo za vas lahek zalogaj, vse boste storili nekako spontano in brez predolgega tuhtanja. V torek in od petka dalje boste uspešno prodajali in posredovali, vmes pa se osredotočite tudi na izpopolnjevanje in zaključek zadnjih študijskih nalog v tem letu. Računajte le nase, saj bo le vaš trud obrodil sadove, posebno ob sestavljanju neke prošnje ali pred podpisom listin.

  link

Merkur v znamenju vam pomaga. Predvsem skozi večjo jasnost v odnosih, nekaj, kar se bo skristaliziralo. Posebno če ciljate visoko in zdaj vam je pomembna predvsem podpora. Najbolje bo vsekakor od srede dalje, do takrat zbirajte vso potrebno dokumentacijo in urejajte odnose. Ne dovolite, da bi vam spodletelo zaradi malenkosti oziroma prevelike čustvenosti.

 
     
link

Dokaj dobro vam gre, le od četrtka pazite, da ne boste začeli zahtevati preveč naenkrat. Zadeve so pozitivne in zato ni smiselno iskati drobne napake ali spreminjati obstoječe listine in pogodbe. Povežite se s tistimi, ki vam zadeve lahko razsvetlijo. Ob koncu tedna več počivajte, ne lotevajte se kar čez noč nečesa, kar je izredno težko in zahtevno.

  link

Nekdo vam bo pihal na dušo in lahko se dokaj hitro dogovorite glede pogojev, ki vam vsekakor ustrezajo. Pomembno je, da ne boste molčeči ali zadržani ravno v trenutku, ko bi se morali najbolj izpostaviti. Sredi tedna boste vsekakor najmočnejši in večkrat hočeš nočeč v ospredju dogajanj, ko vam bodo prepustili besedo. Čustveno življenje se nekako prepleta s poslovnim, česar niste pričakovali.

  link

Nimate dovolj poguma, da bi uresničili nekaj, kjer na vsak način čakate na druge. Tudi tako bo pozitivno, čeprav se bo začelo šele sredi tedna. Vsekakor poskrbite vsaj za svoj del naloge in ne dovolite, da bi celotno breme padlo na druge. Preberite nekaj koristnega v zvezi z nepremičninami ali glede drugačne ureditve poslovnega prostora. Ob koncu tedna in začetku novega meseca končno blestite!

  link

Nikar ne iščite odgovorov za vsako ceno, saj bi lahko naleteli tudi na nekaj, kar vam ne bo ugajalo. Pustite času čas in se prepustite toku, saj bo kmalu očitno, kaj lahko dobite in izkoristite. Sredi tedna navezujte stike z mlajšimi in pomagajte tudi nekomu, ki se ne znajde. Vse skupaj vas bo navdajalo z novim občutkom moči. Hkrati popazite, če se odločate med dvema poslovnima priložnostma. Povsem jasno je, na katero stran naj bi se napotili!

 
     
link

Do srede boste zagnani in tudi polni dobrih zamisli, ki jih ne predstavljate prav pogosto. Tokrat pa vsaj veste, da vam ni treba preveč tuhtati o tem, kakšni bodo odzivi. Čutite, da ste na pravi poti. Sredi tedna ostanite na preži, posebno če si prizadevate za nekaj, česar morda še ne morete imeti. Čas je najboljši zaveznik, zato taktizirajte.

  link

Nekaj se vam zdi prehitro, pod pritiskom ste in do torka boste zaradi tega precej odrezavi, povsem v svojem svetu. Popustite, saj bo to edini mogoči način, da se nekaj premakne, po možnosti od srede ali najpozneje od četrtka. Odgovor na neko prošnjo vseeno zamuja. Naj vas ne skrbi preveč, saj priložnost ni bila idealna. Še vedno se lahko nekaj naučite.

  link

Ob začetku tedna vas spremlja napetost in dobili boste več kot en namig, da je tisto, kar se vam zdaj dogaja, preprosto izid stvari, na katere trenutno nimate vpliva. Zato popazite, posebno v stikih z javnostjo in z nadrejenimi. Včasih je manj več, v smislu, da boste le z nekaj besedami dosegli bistvo in se izognili nepotrebnemu izpostavljanju.

 

Nikakor se ne morete zbrati in iščete bližnjice, ki jih zagotovo ne bo. Zato popazite, koga in kaj boste vprašali za pomoč, saj lahko dobite koristne nasvete, vendar pa bo vaša beseda zadnja: ali jih boste sploh upoštevali? Sredi tedna popazite ob poslovnem sodelovanju z nekom izmed bližnjih ali z nasprotnim spolom. Nekaj nedorečenosti bo, sicer nič takega, česar ne bi mogli hitro rešiti.

link
Kazalo