Poslovni horoskop
16.-22. 10. 2017
     
link

Na vrsti je urejanj dokumentov ali zadev, ki vam niso nikoli preveč dišale. Očitno je treba stisniti zobe in si vzeti več časa za vse. Šele potem vam bo nekoliko lažje, morda ob izteku tedna, v soboto ali nedeljo, ko bo najtežje mimo. Priznati si morate, da tisti, ki vam trenutno nasprotujejo, pravzaprav imajo prav. Vse se lahko popravi, le ohranite zbranost. To ni eno izmed vaših najljubših obdobij, marsikaj pa lahko vseeno premagate.

  link

Ne bodite zadržani, saj je napočil čas za akcijo in ne more vam spodleteti. Posebno ob ponedeljkovih ali torkovih dogodkih, ko se lahko ukvarjate z nečim, kar vam je pravzaprav všeč. Ne obremenjujte se preveč s tem, kako se bo končalo, saj boste povsem spontano in po naravni poti našli rešitev. Le pravočasno se posvetujte z nadrejenimi oziroma z vsemi vpletenimi.

  link

V prvi polovici tedna boste večkrat zmedeni, raztreseni ali prepočasni. Nekako boste slutili, kaj bi morali storiti, toda nekaj vas bo zaviralo. Morda bi si morali vzeti nekaj več časa za premislek in kak prost dan, v nasprotnem primeru boste nemirni in živčni tudi zaradi malenkosti. Od četrtka se vse spreminja v vašo korist, posebno če bi radi združili prijetno s koristnim in navezali nove stike ter poznanstva.

  link

Sredi jeseni imate še nekaj dobrih zamisli in vsekakor dovolj energije za njihovo uresničitev. Morda je škoda le, da se občasno ustavljate na pol poti in izgubljate interes. Zato previdno, posebno sredi tedna, ko vas bo še enkrat zamikalo, da bi nekaj kar naenkrat opustili. Od sobotnega popoldneva bo lažje, posebno če sodelujete z mlajšimi in bolj energičnimi.

 
     
link

Ne ozirajte se na tiste, ki vas na določen način priganjajo, saj sami najbolje veste, kako dalje. Nečesa se boste lotili šele takrat, ko boste povsem prepričani, da vam bo uspelo. V sredo ali četrtek prihaja do prelomnice, ko boste končno pripravljeni prevzeti pobudo. Dogovorite se glede novih delovnih pogojev ali morda krajšega dopusta, ki vam bo koristil ob izteku meseca.

  link

Z Luno v znaku se boste aktivirali že v prvem delu tedna. Odgovorili boste odločno, nedvoumno in to bo šele začetek ugodnejšega obdobja. Na splošno bo to eden najbolj uravnovešenih tednov, ko boste z minimalnimi napori dosegli svoje. Le popazite, če potujete, posebno glede denarja, zavarovanja, kreditnih kartic. Hranite pomembne dokumente, vse skrbno preverite. Tako boste mirni in zbrani.

  link

Do srede se dogovarjate glede nastopov, javne predstavitve vašega dela ali stikov z mlajšimi in s tujino. Loteva se vas nepotrpežljivost, toda v resnici boste brez težav ali zastojev prešli k dejanjem. Cilj je obetaven! Prepletalo se bo zasebno in poslovno življenje, morda ob poznanstvu, ki vam ogreva srce in hkrati obeta napredek glede vaših načrtov. Le popazite z denarjem, posebno ob koncu tedna.

  link

Lahko nastopite odločneje kot do zdaj, saj vam bodo dejansko prisluhnili. Pokazali boste, da svoje zagovarjate brez kakršnih koli pomislekov, in to vam lahko omogoči uspehe že do srede. Potem se začasno ustavite in nikar ne prekinjajte drugih sredi stavka, saj bi lahko izvedeli marsikaj, kar vam bo v nadaljevanju izredno koristilo. Konec tedna bo v znamenju zanimivih pogovorov in pridobivanja informacij.

 
     
link

Do srede boste večkrat zmedeni, saj se nikakor ne morete dogovoriti okoli čisto preprostih stvari. Morda enostavno niste bili dovolj pozorni na določene podrobnosti ali pa niste pazljivo prisluhnili in zdaj se bo težko dogovoriti, posebno glede delovnih pogojev ali novih urnikov. Naj vas ne bo strah vprašati še enkrat, saj se le tako lahko izognete napakam. Četrtkov ali petkov dogodek vas spet vrača na pravo pot.

  link

Pohitite glede organizacije potovanja ali dejavnosti, ki vam bo omogočila nekaj več svobode in zanimivejših nalog. Sicer nikar ne bodite neučakani, saj se bo vse reševalo v dveh dejanjih, in sicer ob začetku tedna ter od sobote dalje. Morda vas preveč skrbi zaradi stvari, ki še niso na vrsti, se niso zgodile ali pa se preprosto vmes spreminjajo. Vse lahko uskladite, pomembna je pozitivna naravnanost.

  link

Do srede se nikakor ne znajdete, saj vas motijo vsi, ki se odzivajo preveč gospodovalno, prepričani, da vedo prav vse. Prag vaše potrpežljivosti bo zelo nizek, zato se nikar ne spuščajte v prepire. Na določena vprašanja, pošto, klice vam zagotovo ni treba takoj odgovoriti. Molk bo vsaj trenutno boljša rešitev kot impulziven odziv! Od četrtka pa boste končno lahko bolj sproščeni.

 

Vsega imate nekako čez glavo in le dobri odnosi v delovni okolici, vsaj z določenimi sodelavci, vas bodo v prvi polovici tedna rešili pred napakami. Pomembno je, da nikar ne vržete puške v koruzo, ker za vami ne bo nikogar, ki bi popravljal morebitne napake. Potrudite se ne glede na preveliko obremenjenosti ali utrujenost. Konec tedna bo končno v znamenju miru in večje zbranosti.

link
Kazalo