Lokalne novice
slice
Župana Radelj Bukovnika sumijo jemanja podkupnine. Bukovnik: Ovadba ni utemeljena
Ovadil ga je direktor podjetja Domania, 22. marec 2018 ob 17:44 Zaradi suma kaznivega dejanja jemanja podkupnine je specializirano državno tožilstvo vložilo zahtevo za uvedbo preiskave zoper župana Občine Radlje ob Dravi Alana Bukovnika, preiskava po sklepu ...
3
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Na Viču nova do demence prijazna točka
4
22. marec 2018 ob 13:35 Na Viču bodo odprli novo do demence prijazno točko, kamor bodo lahko po informacijo prišli zlasti ljudje na zgodnji stopnji bolezni in njihovi svojci.
Prebivalci Železnikov bodo le dočakali nujno potrebne protipoplavne ukrepe
2
21. marec 2018 ob 20:37 Železniki, ki jih je vodna ujma septembra 2007 hudo prizadela, bodo po več kot desetletju le dočakali ukrepe, ki jim bodo zagotovili poplavno varnost.
Ptujski urgentni center korak bližje k izgradnji
2
21. marec 2018 ob 13:17 Soglasje vlade za gradnjo ptujskega urgentnega centra bo podano takoj, ko občini Podlehnik in Destrnik posredujeta svoji pogodbi o sofinanciranju.
Velenjska občina vložila tožbo zoper Termoelektrarno Šoštanj
11
21. marec 2018 ob 12:16 Velenjska občina je vložila tožbo proti Tešu zaradi neizplačila odškodnine v vrednosti 750.000 evrov za škodo v letu 2016, in sicer zaradi uporabe infrastrukture med gradnjo bloka 6. V imenu Občine ...
Vila Rafut: ministrstvo je za hiter prenos lastništva na novogoriško občino " Če bo Mestna občina Nova Gorica nemudoma pripravila in predložila naložbeni program, iz katerega bo razviden namen, torej vsebina, finančna konstrukcija in terminski načrt, je lahko prenos izveden ...
2
Strokovni direktor mariborskega UKC-ja je Matjaž Vogrin Darjo Arko bo na položaju strokovnega direktorja Univerzitetnega kliničnega centra Maribor nasledil ortoped Matjaž Vogrin, ki kot prvo nalogo navaja kadrovsko stabilizacijo ustanove.
8
Trije poškodovani rudarji že v domači oskrbi, trije v celjski bolnišnici Trije rudarji Premogovnika Velenje, ki so bili poškodovani v stebrnem udaru, so bili odpuščeni iz bolnišnice in so že v domači oskrbi.
20
V požaru uničeni del črnomaljskega doma za ostarele prenovili in znova odprli V Domu starejših občanov Črnomelj so končali sanacijo in prenovo poškodovanega trakta drugega nadstropja ter ga tudi uradno odprli. Zaprt je bil zaradi požara decembra lani.
Novogoriško splošno bolnišnico bo vodil Stanislav Rijavec Novogoriško splošno bolnišnico Franca Derganca bo prihodnja štiri leta vodil nov poslovni direktor.
16
Zdravstvena ministrica ovadena zaradi odprtja nove lekarne v Grosuplju Lekarna Ljubljana v torek odpira nove prostore pri Zdravstvenem domu Grosuplje, hkrati pa zapira svoje prostore v naselju Sončni dvori.
32
V Kostanjevico na Krki bo vabil več kot 500 let star uskoški stolp V Črneči vasi v kostanjeviški občini je zobu časa kljuboval eden najstarejših obrambnih stolpov iz časov turških vpadov, imenovan uskoški stolp. Zdaj občina končuje njegovo obnovo.
14
Ali je Intereuropa spet na prodaj? Po objavi informacije o lanskem poslovanju Intereurope in namigih, da se večji lastniki pripravljajo na nov poskus prodaje, se zanimanje za logistični koncern spet krepi.
11
Za prenovo ljubljanske Cukrarne se potegujeta Strabag in Kolektor Koling s CGP-jem Na javni razpis Mestne občine Ljubljana (MOL) za obnovo Cukrarne sta se prijavila dva ponudnika.
41
Vila Rafut ne bo šla na javno dražbo, protestni shod prepričal župana in svetnike Novogoriški župan Matej Arčon je dopoldne napovedal, da bo danes mestnemu svetu predstavil novo rešitev za Laščakovo vilo na Rafutu, ki bi jo prodali na javni dražbi, če ne bi bilo ljudskega upora.
19

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Urejanje in postavitev e-revije
Iščemo pomoč prostovoljca, ki je sposoben urediti E- revijo in jo postaviti na splet. Vsebino imamo pripravljeno. Vsebina e-revije vsebuje osnovne oznake, ki jih je postavil ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

00:15 Infocanale
06:00 Infocanale

TV Maribor

22:40 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program
05:00 Jutro na Radiu Koper

Radio Maribor

22:00 Zrcalo dneva Radia Slovenija
05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
Kazalo