Aktualno
link
Multinacionalka Johnson & Johnson mora Američanki, ki trdi, da je dobila raka na jajčnikih zaradi uporabe njihovih izdelkov, plačati 417 milijonov dolarjev.
Slovenija
link
Zadnji dan za prijavo škode po spomladanski pozebi
23. avgust 2017 ob 07:27 Kmetijska gospodarstva, ki so spomladi imela škodo po pozebi, lahko to še danes prijavijo na svojo občino. Prijave bodo do 15. septembra na terenu preverile nadzorne komisije.
Več novic ...
Gospodarstvo
link
Nekdanji uslužbenci Goldman Sachsa prevzemajo vajeti centralnih bank
29
23. avgust 2017 ob 06:12 V slogu navodil o spremljanju Sončevega mrka v ZDA se tudi na delniških trgih opozorilo lahko glasi, da je lahko človek hitro zaslepljen, ko gleda krivulje, ki se vzpenjajo v nebo.
Več novic ...
Znanost in tehnologija
Svet
link
Češka: Na Japonskem rojeni vodja nacionalistov je pred volitvami vse bolj priljubljen
91
23. avgust 2017 ob 06:58 Dva meseca pred češkimi parlamentarnimi volitvami je javnomnenjska raziskava pokazala, da je Tomio Okamura najbolj priljubljen med voditelji 16 čeških strank in gibanj, med katerimi bodo volivci ...
Več novic ...
Evropska unija
Okolje
link
Tajfun Hato dosegel Hongkong - oblasti izdale najvišja opozorila
23. avgust 2017 ob 09:32 Hongkongu se je približal tajfun Hato, ki je s seboj prinesel močne padavine in silovit veter. Ulice so poplavljene, odpovedanih je bilo več sto poletov, zaprta je ostala tudi borza.
Več novic ...
Slovenci v sosednjih državah
link
Radoživo in iskrivo: »Skupaj ... z’gud’mo«
23. avgust 2017 ob 09:15 NABREŽINA - Popolnoma ponoreli svet: vsak misli le na svojo korist, splošna brezbrižnost, apatični mladi, pomanjkanje pristnih medgeneracijskih stikov?
Več novic ...
Lokalne novice
link
Dnevi poezije in vina v duhu odprtega pisma zaprti Evropi
23. avgust 2017 ob 09:45 " Zahod je vsemu svetu pokazal, kaj pomeni svetovna mobilnost, ne da bi pri tem pomislil, da ne more ostati pri enosmernem prometu, " med drugim beremo v Odprtem pismu Evropi, ki ga je napisal gost ...
Več novic ...
Kazalo