Slovenija
slice
Stična: 7.000 razposajenih mladih, Pahor, Brglez in Mozetič
Geslo: Blagor ubogim na duhu, 20. september 2014 ob 17:51 Festival Stična mladih je letos privabil 7.000 udeležencev, ki so po navedbah organizatorjev ustvarili odlično vzdušje, pa tudi nekaj vidnih predstavnikov države.
1
 • Festival prireja Skupnost katoliške mladine
 • Družbeno angažirano katolištvo
 • MZZ: Ob grozodejstvih Islamske države ne moremo mirno stati
  69
  20. september 2014 ob 15:04 Ministrstvo za zunanje zadeve je sporočilo, da Slovenija konkretne odločitve glede boja proti Islamski državi še ni sprejela, a hkrati ne more le mirno stati ob strani in opazovati grozodejstev, ki ...
  Cerar: Na finančnem ministrstvu bo potrebna "nadčloveška" ekipa
  97
  19. september 2014 ob 23:29 Vlada je na poti, ki si jo je začrtala - privatizacija gre naprej, novega zaposlovanja v javni upravi ne bo in če se izkaže, da so se pri komisarski kandidaturi Alenke Bratušek pojavile ...
  Ministri in ministrice prevzeli posle
  25
  19. september 2014 ob 19:38 Ministri in ministrice so večinoma že prevzeli posle od svojih predhodnikov. Celotne ekipe na ministrstvih še niso znane.
  DZ zaradi Janše že drugič zavrnil imenovanje nadzornikov nad tajnimi službami
  632
  19. september 2014 ob 19:39 Poslanci DZ-ja so s 24 glasovi za in 48 proti (prisotnih je bilo 72 poslancev) ponovno zavrnili imenovanje komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb, ker je SDS ponovno za člana ...
  Pahor na sprejemu ministrov: imamo realno možnost, da se izvlečemo iz krize Predsednik države Borut Pahor je zadovoljen, da ima Slovenija spet vlado s polnimi pooblastili. Na sprejemu ministrov je ponovil, da je bila odločitev za poletne volitve prava.
  87
  Foto: Pri Uncu prometni infarkt zaradi del Med priključkoma Postojna in Logatec ter izvozom in uvozom Unec proti Ljubljani je bila nekaj časa skoraj 20 kilometrov dolga kolona.
  49
  Nekdanji ministri nazaj v javni sektor ali na nadomestilo Štirje ministri, ki so bili v vladi Alenke Bratušek, nadaljujejo svoje delo v vladi Mira Cerarja, devet nekdanjih ministrov si bo poiskalo drugo zaposlitev.
  23
  ZSSS: Namesto dela obdavčite kapital V največji sindikalni centrali pred začetkom pogajanj o socialnem sporazumu opozarjajo, da je delo davčno zelo obremenjeno, kapital pa malo in je zaradi tega privilegiran.
  16
  Trije kandidati za direktorja Radia Slovenija Na razpis za mesto direktorja Radia Slovenija so se prijavili odgovorna urednika Drugega in Tretjega programa Radia Slovenija, Mirko Štular in Matej Venier, ter odgovorni urednik Radia Koper Andrej ...
  2
  Kdo bo prva violina nove vlade in kako dober bo njen dirigent? Neuglašeni orkester – to je oznaka, s katero je opozicija najpogosteje komentirala vlado Mira Cerarja.
  38
  Slovenija ima novo vlado Poslanci so s 54 glasovi za in 25 glasovi proti potrdili 12. Vlado Republike Slovenije pod vodstvom Mira Cerarja.
  303
  Bratuškova ob predaji poslov: "Z mojih ramen je padla velika odgovornost do države." Alenka Bratušek je predala posle predsedniku vlade Miru Cerarju. Nova vlada se je sešla na prvi seji in sprejela prve nujne kadrovske odločitve.
  70
  "Še vsaka vlada je trdila, da bo odgovorna, in vsaka opozicija, da bo konstruktivna" "Nova slovenska vlada me spominja na Adama in Evo, ki sta bila sicer naga in bosa, pa sta vseeno mislila, da živita v Raju," je bil eden od številnih odzivov v slovenski tvitosferi po imenovanju ...
  19
  Janša: Ambicije Cerarjeve ekipe segajo do ljubljanske obvoznice Prvak SDS-a Janez Janša in vodja poslanske skupine SD-ja Matjaž Han soglašata, da bi morala ekipa Mira Cerarja imeti večje ambicije.
  285

  Izjava dneva
  link
  Blaž Završnik
  20. september 2014 ob 12:56 Na akademiji so naredili anketo, v okviru katere so ljudi na ulici spraševali, kaj si mislijo o slovenskem filmu. Večinoma so odgovarjali, da je težek, depresiven, zamorjen.
  Več novic ...
  Kazalo