Aktualno
link
Nogometaši Olimpije so v 6. krogu Prve lige vknjižili peto zmago v tej sezoni, potem ko so v Dravogradu s 3:1 odpravili Ankaran, Aluminij pa je remiziral v Domžalah (2:2).
Ne spreglejte
link
Marseille oddal prvi dve točki, Neymar zadel dvakrat na Parku princev
7
20. avgust 2017 ob 22:56 Nogometaši Marseilla, ki se bodo v četrtek na povratni tekmi zadnjega predkroga Evropske lige srečali z Domžalami, so v 3. krogu francoskega prvenstva le remizirali z Angersom (1:1).
Več novic ...
Citat za prebrat
link
Davo Karničar
8
20. avgust 2017 ob 10:47 Ko sem z bolečim hrbtom sedel v baznem taboru, sem si rekel, doma v takem stanju ne bi šel na Kočno, torej na K2 sploh nimam kaj iskati. Tudi tu je bila povezava z odpravo iz leta 1993.
Več novic ...
Šport na TVS
PET., 25. 08., TV SLO 2:
17:30Migaj raje z nami, oddaja za razgibano življenje
SOB., 26. 08., TV SLO 2:
18:45Kajak-kanu - svetovno prvenstvo, mirne vode, posnetek iz Račic
Video dneva
Hirscherjev nesrečni padec

Marcel Hirscher, izjemni alpski smučar, ki je osvojil zadnjih šest velikih kristalnih globusov, se je že prvi dan snežnih priprav resneje poškodoval. "Naslednji smučarski dan mora še malo počakati," je napisal na Facebooku, kjer je objavil video nesrečnega padca. Poškodba je hujša in zaradi zloma gležnja bo moral počivati od 12 do 15 tednov. Na premieri sezone v Söldnu ga tako še ne bo na štartu. Več si lahko preberete tukaj


Več videov ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Ali se bodo nogometaši Maribora prebili v Ligo prvakov?

da
ne
Arhiv
Kviz

Kateri rokometaš je bil slovenski prvak s Prulami, Celjem in Koprom?

Andrej Kastelic
Matjaž Brumen
Gorazd Škof
Arhiv
Kazalo