SP v odbojki 2018
slice
Slovenski odbojkarji po sistemski napaki z 9. na 12. mesto
Pri FIVB-ju spet razjezili slovensko odbojkarsko zvezo, 15. oktober 2018 ob 19:27 Svetovno prvenstvo v odbojki, ki se je končalo 30. septembra, je dobilo epilog, po katerem Slovenija na turnirju ni osvojila 9. mesta, ampak dvanajstega.
26
Poljaki proti Brazilcem suvereno ubranili naslov svetovnih prvakov
17
30. september 2018 ob 22:25 Finale 19. svetovnega odbojkarskega prvenstva se je končal presenetljivo hitro in gladko.
Italijanskih sanj konec že po prvem nizu
13
28. september 2018 ob 21:42 Na svetovnem odbojkarskem prvenstvu ni več neporaženih ekip: ZDA so po devetih zmagah prvič klonile, s 3:0 jih je premagala Brazilija, ki je tako zasedla prvo mesto v skupini I.
Brazilci petič zapored v finalu svetovnega prvenstva
1
29. september 2018 ob 23:34 Brazilija se je petič zapored uvrstila v finale svetovnega prvenstva v odbojki, potem ko je v Torinu s 3:0 (22, 21, 22), odpravila Srbijo. Tekmec v finalu bo Poljska.
Odločitev o selektorju Kovaču v prihodnjih tednih
47
28. september 2018 ob 16:02 Predsednik odbojkarske zveze Metod Ropret je povedal, da besede, ki jih je takoj po SP-ju izrekel selektor Slobodan Kovač, ne obetajo nadaljnjega sodelovanja.
Deveta zaporedna zmaga ameriških odbojkarjev Poljska odbojkarska reprezentanca je v tretjem delu svetovnega prvenstva v Italiji in Bolgariji v skupini J v Torinu premagala Srbijo s 3:0. V skupini I je Rusija doživela drugi poraz.
12
Na EP in kvalifikacije za OI s Kovačem ali brez? Med najboljšo šesterico SP-ja so svetovne velesile, medtem ko je Slovenija končala na 9. mestu.
69
Kovač jezen kot ris: Najraje bi se pobral s klopi in odšel "V tem trenutku res ne vem, ali sem še pripravljen voditi to ekipo, ki je razvajena, ko ji ne gre," je po porazu
73
Za konec prvenstva klonili pred Avstralci Slovenska odbojkarska reprezentanca je proti Avstraliji v Bologni odigrala svojo zadnjo tekmo na letošnjem svetovnem prvenstvu. S 3:2 je morala priznati premoč.
104
Slobodan Kovač kritičen: Meni je vse skupaj bilo videti mrtvo Slovenski odbojkarji so bili odločeni, da Brazilcem otežijo ali celo onemogočijo napredovanje v 3. del SP-ja, a se je načrt podrl že v prvem nizu, ko so naredili deset napak.
41
Favorizirana Brazilija zatrla apetite Slovencev Slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v Bologni klonili pred Brazilijo s 3:0 v nizih in izgubili tudi teoretične možnosti za preboj med najboljših šest.
185
Priložnost generacije, da odbojkarji posežejo po zvezdah Slovenija je prvič na letošnjem svetovnem prvenstvu navdušila, prikazala vrhunsko igro in premagala Belgijo s 3:0 v nizih.
85
Slovenci ostajajo "strup" za Belgijce Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je odlično začela drugi del svetovnega prvenstva v Italiji, saj je s 3:0 v nizih premagala Belgijo, že drugič na prvenstvu.
88
Odbojkarskih štiri v vrsto V Bologni, Milanu, Sofiji in Varni se začenja drugi del svetovnega odbojkarskega prvenstva.
31
Slobodan Kovač: "To je priložnost generacije!" Slovenska odbojkarska reprezentanca bo v petek ob 20.30 odigrala prvo tekmo drugega dela svetovnega prvenstva. Tekmec bo Belgija, ki jo je v prvem delu prvenstva premagala s 3:2.
33

Kazalo