SP v odbojki 2018
slice
Odbojkar Poglajen dober prijatelj Olimpijinega Vombergarja
Prvič zaigral proti Sloveniji, 19. september 2018 ob 13:30 Argentinski odbojkarji so se uvrstili v drugi del svetovnega prvenstva, eden ključnih mož vrste Julia Velasca pa je Cristian Poglajen, ki ima slovenske korenine.
25
Urnaut: "Tekme z Italijo mi je bolj žal kot z Argentino"
30
19. september 2018 ob 08:01 Padec koncentracije, igranje z ročno zavoro, slab sprejem, svoje so dodali še sodniki, vse to so razlogi, da je Slovenija po fantastičnem začetku tekme z Italijo sklenila uvodni skupinski del SP-ja ...
Po odličnem uvodu popoln mrk Slovencev
93
18. september 2018 ob 23:58 Slovenski odbojkarji so zadnjo tekmo prvega dela na svetovnem prvenstvu proti Italijanom začeli odlično, dobili so prvi niz, a sledila je popolna prevlada gostiteljev, v razprodani dvorani Nelsona ...
Skoraj na vsakem dvoboju DP-ja takšno vzdušje kot na tekmah Italije
2
18. september 2018 ob 12:03 19. svetovno prvenstvo v odbojki je prvo, ki ga gostita dve državi, sicer pa ga Italija kot prva država organizira že tretjič. Ob Italiji je tokrat v vlogi gostiteljice še Bolgarija.
Odlično ozračje na zadnji tekmi dodatna energija tudi za Slovence
19
18. september 2018 ob 07:03 Po prvem porazu na svetovnem prvenstvu so slovenski odbojkarji hitro misli usmerili proti dvoboju z Italijo, ki jih v Firencah čaka v torek ob 21.15.
Razigrani Argentinci v odločilnem nizu boljši od Slovencev Slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v Firencah doživeli prvi poraz. Argentina, ki je sedma na svetovni lestvici, se je po zaostanku z 1:2 v nizih vrnila in dobila odločilni niz s 15:13.
160
Vinčić: Zavedamo se, da smo dobri in lahko igramo z vsako reprezentanco Pred odbojkarji sta v skupinskem delu svetovnega prvenstva v Firencah še dve tekmi. Neporaženi pričakujejo Argentino, v torek pa jih čaka še poslastica z gostitelji Italijani.
14
Urnaut: Še naprej zadnji atom za vsako točko, o utrujenosti pa pozneje Slovenski odbojkarji imajo po treh tekmah na svetovnem prvenstvu na svojem računu tri zmage. Najboljši posameznik vrste Slobodana Kovača je bil do zdaj pričakovano Tine Urnaut.
16
Tudi pri zaostanku z 0:2 trdno verjeli v zmago "Vedno sem govoril, da nikoli ne more biti tako dobro, da ne more biti še boljše, tokrat pa bi res težko bilo še boljše," je po zmagi nad Belgijo dejal najučinkovitejši slovenski odbojkar Alen Šket.
25
Slovenci po velikem preobratu do sladke zmage nad Belgijci Slovenski odbojkarji so na svetovnem prvenstvu v Italiji v dvorani Nelsona Mandele v Firencah po hudem boju, s 3:2 v nizih, premagali najtežjega nasprotnika do zdaj – Belgijo.
165
Slovenci v Firencah še drugič zmagali Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu v Firencah še drugič zmagala, potem ko je s 3:1 (20, -21, 20, 13) v nizih ugnala Japonsko.
55
Brazilija v razburljivem obračunu boljša od Francije Na svetovnem prvenstvu v odbojki so Japonci, s katerimi se bo v petek pomerila Slovenija, v Firencah gladko s 3:0 premagali Dominikansko republiko.
5
Slovenski odbojkarji favoriti tudi proti Japonski Uvodna zmaga slovenskih odbojkarjev na svetovnem prvenstvu je arhivirana. Drugi nasprotnik Slovenije v petek ob 17. uri v Firencah bo Japonska, ki se ne vidi v vlogi favorita.
9
Slovenci prestali prvi test proti Dominikancem Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je začela nastope na svojem prvem SP-ju. Na krstni tekmi je v Firencah s 3:1 (-22, 13, 13, 17) premagala Dominikansko republiko.
97
Dominikanci pravi nasprotnik za krst Slovencev na SP-jih Slovenska moška odbojkarska reprezentanca v sredo začenja prvo svetovno prvenstvo.
21

Kazalo