Rokomet
slice
Draško Nenadić novo ime med Celjani
S Flensburgom postal evropski prvak, 9. julij 2018 ob 15:00 Vrste Celja Pivovarne Laško je okrepil levi zunanji igralec Draško Nenadić. Srbski rokometaš je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto.
2
Grebenc se iz Velenja seli na Dansko
14
5. julij 2018 ob 15:49 Čeprav ga je z Gorenjem vezala še enoletna pogodba, je slovenski reprezentant Jan Grebenc iz Velenja prestopil k danskemu Skjernu.
Vujović trener niškega Železničarja
6
4. julij 2018 ob 12:12 Slovenski rokometni selektor Veselin Vujović je novi trener Železničarja iz Niša. Novico je srbski klub že potrdil.
Celjani s PSG-jem, Krimovke z evropskimi prvakinjami
17
29. junij 2018 ob 16:26 Rokometašice Krima Mercatorja bodo v Lige prvakinj igrale skupaj z Györom, Thüringerjem in kvalifikantom, medtem ko bodo Celjani igrali v skupini s PSG-jem in Pick Szegedom.
Velenjčane okrepil tudi Andraž Kete
5
27. junij 2018 ob 16:07 Rokometaši Gorenja iz Velenja pospešeno sestavljajo ekipo za novo sezono. Novi član kluba rumeno-črnih je postal Andraž Kete, ki bo zapolnil vrzel na mestu organizatorja igre.
IHF na žrebu izrazil željo po enotnem nastopu obeh Korej Na žrebu predtekmovalnih skupin svetovnega prvenstva v rokometu, ki bo na začetku prihodnjega leta na Danskem in v Nemčiji, so v Københavnu določili predtekmovalne skupine.
4
Evropsko prvenstvo v rokometu drugič v Sloveniji Na kongresu Evropske rokometne zveze (EHF) v Glasgowu so potrdili skupno kandidaturo Slovenije, Makedonije in Črne gore za organizacijo ženskega evropskega prvenstva leta 2022.
4
Gorenje za tolažbo v Pokalu EHF Rokometaši Gorenja v prihodnji sezoni ne bodo igrali v Ligi prvakov, so določili na zasedanju izvršnega odbora Evropske rokometne zveze v Glasgowu.
6
Slovenska rokometna zveza v boj za "pravičnejši rokomet" Predsedstvo Rokometne zveze Slovenije (RZS) je na zadnji seji potrdilo predlog sprememb v rokometu, ki jih bo krovna slovenska organizacija skupaj s preostalimi zvezami poskušala doseči pri Evropski ...
6
Prestop Mačkovška v Veszprem drugi najvišji v celjski zgodovini Slovenski rokometni reprezentant Borut Mačkovšek se iz Celja Pivovarne Laško seli v Veszprem na Madžarskem.
17
Razočaranje je veliko, a Vujović ostaja Slovenska rokometna reprezentanca bo po letu 2011 ponovno izpustila svetovno prvenstvo. Tako kot pred osmimi leti so bili za Slovence v kvalifikacijah spet usodni Madžari.
42
Pirova zmaga Slovencev, ki so ostali brez SP-ja Slovenski rokometaši so popravili vtis s prve kvalifikacijske tekme in v Veszpremu dobili povratni obračun proti Madžarski (22:26), a je bilo to premalo za uvrstitev na SP.
202
Vujović ni več trener Kopra 2013 Na dan, ko bo morda selektor Veselin Vujović zadnjič vodil slovensko reprezentanco, so iz Kopra sporočili, da so se sporazumno z njim razšli na klubski ravni.
24
Slovenci še upajo na "čudež" v Veszpremu Slovenski rokometaši so že prispeli v Veszprem, kjer bodo v sredo proti Madžarski poskušali nadoknaditi pet golov zaostanka (24:29) s tekme v Kopru in se uvrstiti na svetovno prvenstvo, ki bo ...
40
EP: Slovenke v skupini s Francijo, Črno goro in Rusijo Evropska rokometna zveza je v Parizu danes opravila žreb za žensko evropsko prvenstvo, ki ga bo Francija gostila od 29. novembra do 16. decembra letos. Na prvenstvu bodo nastopile tudi Slovenke.
2

Izbor
Citat za prebrat
link
Diego Maradona
2
17. julij 2018 ob 12:32 Imam zelo dobre spomine na Fidela Castra, Huga Chaveza in Moamerja Gadafija, spoznal sem tudi Vladimirja Putina. Zdaj si želim fotografijo z Lukašenkom. Upam, da bo postal naš navijač.
Več novic ...
Anketa: 16. julij 2018 ob 14:37

Kdo je bil za Vas najboljši nogometaš mundiala?

Luka Modrić.
Eden Hazard.
Antoine Griezmann.
Kylian Mbappé.
Arhiv
Kazalo