Zimski športi
slice
Špela Rogelj postavila rekord skakalnice v Frenštatu
Takanašijeva s polnim izkupičkom, 18. avgust 2018 ob 17:41 Japonska skakalka Sara Takanaši je zmagala tudi na drugi tekmi velike nagrade v Frenštatu in tako v poletnem delu sezone ostaja še nepremagana. Špela Rogelj je zasedla sedmo mesto.
4
Špela Rogelj in Ema Klinec tik za odrom za zmagovalke
17. avgust 2018 ob 18:47 V Frenštatu na Češkem je na tekmi poletne velike nagrade slovenska skakalka Špela Rogelj zasedla četrto mesto, peta pa je bila Ema Klinec.
Dolg post bo Ilka prekinila v Južni Ameriki
27
13. avgust 2018 ob 14:34 Ilka Štuhec bo prihodnji teden odšla na priprave v Čile. Občutki pred odhodom so zelo dobri, po izpuščeni sezoni se že veseli prvih tekem. Ene se bo udeležila tudi v sklopu priprav v Južni Ameriki.
Zajc zmagovalni oder zgrešil za pol točke
9
11. avgust 2018 ob 20:02 Slovenski smučarski skakalec Timi Zajc je na tekmi poletne velike nagrade v Courchevelu osvojil četrto mesto. Stopničke je zgrešil za pol točke.
Ema Klinec druga v Courchevelu
2
10. avgust 2018 ob 21:38 Ema Klinec je na drugi tekmi poletne velike nagrade smučark skakalk v Courchevelu osvojila drugo mesto. Premagala jo je le Japonka Sara Takanaši. Tretja je bila še ena Japonka Juki Ito.
Stoch in Žyla na vrhu v Einsiedelnu, Zajc deseti Poljaka Kamil Stoch in Piotr Žyla sta si razdelila zmago na tretji posamični tekmi poletne velike nagrade smučarjev skakalcev, ki jo je gostil Einsiedeln v Švici.
19
Drama na Stelviu: trener Peter Pen padel v ledeniško razpoko Trenerju slovenskih smukačev Petru Penu se je med treningom na ledeniku Stelvio kar naenkrat vdrlo pod nogami in je padel v 17 metrov globoko razpoko, iz katere ga je rešil helikopter.
57
Bertoncelj bo v Švico popeljal pet skakalcev Konec tedna se bo v Švici s tretjo posamično tekmo nadaljevala poletna velika nagrada v smučarskih skokih, kjer bo nastopilo pet Slovencev.
2
Nekdanja olimpijska prvakinja umrla po nesreči z vodnim skuterjem Nekdanja smučarska tekačica Vibeke Skofterud je umrla pri 38 letih. Po nesreči z vodnim skuterjem so jo našli mrtvo.
1
Stoch spet zmagal; Timi Zajc dvanajsti Poljak Kamil Stoch je dobil tudi drugo tekmo poletne velike nagrade v smučarskih skokih, ki jo je gostil Hinterzarten. Najboljši Slovenec na jugozahodu Nemčije je bil Timi Zajc na 12. mestu.
15
Kranjec in Hadalin trenirala na Pohorju, v nedeljo na sneg Slovenska alpska smučarja Žan Kranjec in Štefan Hadalin sta se v minulih dneh za novo sezono pripravljala na Zreškem Pohorju.
9
Poljsko zmagoslavje v Wisli, Timi Zajc deveti Kamil Stoch je zmagal na tekmi poletne velike nagrade v smučarskih skokih v Wisli, od Slovencev pa je bil najboljši Timi Zajc, deveti.
13
Za uvod gladka zmaga Poljske; Slovenija četrta Slovenski skakalci so na ekipni tekmi poletne velike nagrade v Wisli osvojili četrto mesto. Zmagala je Poljska pred Nemčijo in Norveško.
16
Začetek poletja spomnil na zimo: Stoch za uvod brez konkurence S kvalifikacijami za nedeljsko posamično tekmo se je v Wisli začela poletna velika nagrada v smučarskih skokih. Prepričljivo najboljši je bil domači superšampion Kamil Stoch.
12
Nosilec brona iz Sočija umrl za posledicami napada z nožem Kazahstanski umetnostni drsalec Denis Ten, ki je na olimpijskih igrah leta 2014 v Sočiju osvojil bronasto medaljo, je zaradi posledic napada z nožem umrl.
1

Izbor
Citat za prebrat
link
David Beckham
3
21. avgust 2018 ob 07:00 Ponosen sem, da sem se pridružil slavnim igralcem s seznama dobitnikov te nagrade. Moja kariera mi je omogočila, da sem lahko pomagal številnim ljudem. Počaščen sem zaradi te nagrade.
Več novic ...
Anketa: 16. avgust 2018 ob 17:36

Začenja se nova sezona španskega nogometnega prvenstva. Kdo bo prvak?

Atletico Madrid
Barcelona
Real Madrid
Arhiv
Kazalo