Zimski športi
slice
Rok Justin poletni državni prvak v smučarskih skokih
Med skakalkami slavje Eme Klinec, 12. oktober 2018 ob 21:33 Rok Justin je zmagovalec poletnega državnega prvenstva v smučarskih skokih, ki je potekalo v Kranju. To je prvi naslov za 25-letnega Justina (Stol Žirovnica).
9
Poslovilna sezona Lindsey Vonn
43
12. oktober 2018 ob 07:37 Rekorderka po številu zmag v svetovnem pokalu alpskega smučanja Lindsey Vonn je sporočila, da bo po koncu prihajajoče sezone sklenila športno pot.
Fak si želi še enkrat postati svetovni prvak
23
9. oktober 2018 ob 16:31 Slovenski biatlonci na čelu z najboljšim Jakovom Fakom nestrpno čakajo na novo sezono, ki se bo začela 2. decembra na Pokljuki. Slovenci se 24. oktobra odpravljajo na sneg v Sjusjoen na N orveško.
Večina smučarjev kot delavci na slabi plači: le za sproti
193
9. oktober 2018 ob 06:43 Čeprav je v zadnjih letih izgubil energijo, da bi opozarjal na potrebne spremembe v smučanju, je Tone Vogrinec prepričan, da bo vsaj tretjina njegovih idej sprejetih, pričakuje pa tudi drugačen ...
Previdni Peter Prevc v mislih še ni prečrtal uvoda zime v Wisli
15
8. oktober 2018 ob 09:40 V takem obdobju je Peter Prevc po navadi vsako leto odgovarjal na vprašanja glede občutkov na skakalnici in pripravljenosti pred sezono, letos pa so glavna tema težave z gležnjem.
"Lahko, da smo ob Ester Ledecki izpadli bedaki" Še precej dela čaka Ilko Štuhec do 30. novembra oziroma do trenutka, ko bo spet doživela tisti stres, ki ga je tako pogrešala, a za zdaj vse teče tako, kot si je želela.
35
IBU Gregorinovi izrekel dvoletno prepoved nastopanja Protidopinški odbor Mednarodne biatlonske zveze (IBU) je odločil, da je slovenska biatlonka Teja Gregorin, ki je lani padla na dopinškem testu ob ponovnem testiranju vzorcev z olimpijskih iger v ...
26
Za Flisarjem naporna pomlad in poletje: Raztrgati se pač ne moreš Slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar bo v novo sezono vstopil z nekoliko manj treninga kot v prejšnjih letih, za kar je krivo stresno obdobje v spomladanskih in poletnih mesecih.
4
Peter Prevc prihodnji teden na 60-metrsko skakalnico Smučarske skakalce začetek sezone čaka sredi novembra. Najboljši Slovenec zadnjih let Peter Prevc pa še vedno ne trenira v polnem obsegu.
26
Foto: Predstavitev reprezentanc ob novem slovesu Vogrinca Smučarska zveza je pod Pohorjem predstavila reprezentance pod svojim okriljem.
36
Bertoncelj optimističen za zimsko sezono Zadnja tekma poletne velike nagrade v smučarskih skokih v Klingenthalu je zaradi premočnega vetra odpadla tako v moški kot v ženski konkurenci.
10
V taboru Ilke Štuhec razložili, zakaj Massi ni smel v vetrovnik Najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec se pripravlja na novo sezono, svojo opremo je pred dnevi testirala v Gorici. Pri tem se je v petek zgodil incident.
74
Huber v Hinzenbachu do prve zmage v karieri, Lanišek enajsti Na predzadnji tekmi poletne velike nagrade v Hinzenbachu je zmagal Daniel Huber. V finalu sta nastopila dva slovenska skakalca.
FIS (za zdaj) s koledarja prečrtal letalnico v Vikersundu V petek je v Zürichu v Švici zasedal FIS-ov komite za smučarske skoke, ki je objavil koledar svetovnega pokala za sezono 2018/19, na katerem med prizorišči ni Vikersunda.
24
Domen Prevc 19., Tarman in Lanišek diskvalificirana Domen Prevc je na drugi tekmi poletne velike nagrade v smučarskih skokih v Rašnovu v Romuniji zasedel 19. mesto. Tako kot v soboto je zmagal Nemec Karl Geiger.
12

Izbor
Citat za prebrat
link
Aleš Pipan
11
15. oktober 2018 ob 09:40 Veste, kako se dela v Zadru oziroma kako se trenira na teh prostorih. Gre za veliko laž Glena Davisa, kje je dobil te informacije o meni, načinu dela, stanju v klubu, denarju in vsem.
Več novic ...
Anketa: 11. oktober 2018 ob 08:56

Kdo od naslednjih trenerjev bo prvi ostal brez dela?

Tomaž Kavčič
Jose Mourinho
Julen Lopetegui
Ernesto Valverde
Niko Kovač
Arhiv

V podkastu SOS-odmev je bilo govora o nogometnih trenerjih, ki jim grozi odpoved

Kazalo