Zimski športi
slice
Ilka Štuhec pred novo sezono: Vsi gremo z ničle
Formo bo pilila s člani slovenske moške reprezentance v hitrih disciplinah, 22. avgust 2017 ob 17:41 "Za zdaj gre vse po načrtu, tudi kondicijsko sem trenirala dovolj, česar smo se na začetku malo bali, da bo kak teden zmanjkal glede na vse dodatne obveznosti, ki jih je prinesla dobra sezona. To je ...
21
Johaugova tudi dokončno ostala brez olimpijskih iger
14
22. avgust 2017 ob 14:21 Mednarodno športno razsodišče (CAS) v Lozani je zavrnilo pritožbo norveške smučarske tekačice Therese Johaug, ki je izpodbijala odločitev o prepovedi nastopanja zaradi dopinških očitkov.
V Hakubi bo nastopilo sedem slovenskih orlov
8
22. avgust 2017 ob 09:43 Poletna velika nagrada v smučarskih skokih se po tekmah v Evropi seli na vzhod, natančneje v Hakubo. Slovenska ekipa sedmih skakalcev bo proti Daljnemu vzhodu odpotovala v sredo.
Hirscher v najboljšem primeru na štartu šele v Leviju
4
19. avgust 2017 ob 07:52 Poškodba avstrijskega smučarja Marcela Hirscherja je hujša in zaradi zloma gležnja bo moral počivati od 12 do 15 tednov. Na premieri sezone v Söldnu ga tako še ne bo na štartu.
Bergant pričakuje, da bodo smučarji na dovolj visoki ravni
18. avgust 2017 ob 18:53 Slovenska moška ekipa alpskih smučarjev v tehničnih disciplinah te dni pripravljenost pili v argentinski Ushuaii.
Hirscher si je zlomil gleženj že prvi dan priprav Avstrijski smučarski as Marcel Hirscher je imel smolo že prvi dan snežnih priprav, saj si je med treningom slaloma na ledeniku Mölltal zlomil gleženj na levi nogi.
34
Kubacki ostaja nepremagljiv, najboljši Slovenec v Courchevelu Jelar Poljski smučarski skakalec Dawid Kubacki ostaja nepremagljiv na tekmah poletne velike nagrade, saj je slavil tudi v Courchevelu. Najboljši Slovenec presenetljivo Žiga Jelar na 13. mestu.
30
V Courchevelu zmagala Nemka, Rogljeva deveta Smučarska skakalka Špela Rogelj je olimpijsko sezono začela z devetim mestom na tekmi poletne velike nagrade v Courchevelu, Ema Klinec in Urša Bogataj pa sta bili 11. in 17. Zmagala je Nemka ...
2
V Courchevel brez Petra Prevca Selektorja moške in ženske reprezentance v smučarskih skokih Goran Janus in Sten Baloh sta izbrala tekmovalce, ki bodo konec tedna nastopili na poletni veliki nagradi v Courchevelu.
38
Eva Logar po drugačne življenjske zmage Smučarska skakalka Eva Logar, leta 2011 četrta na svetovnem prvenstvu, se je pri 26 letih odločila, da konča kariero.
5
Kubacki znova najboljši, Peter Prevc z novimi smučmi 26. Poljak Dawid Kubacki je odločno dobil tudi drugo tekmo smučarjev skakalcev poletne velike nagrade. V Hinterzartnu so točke osvojili štirje Slovenci.
44
Hirscher glavo odklopil tako, da jo je imel pod vodo Avstrijski smučarski as Marcel Hirscher se je pred začetkom priprav na olimpijsko sezono dobro spočil, po štirih mesecih premora pa se spet vrača na sneg.
9
Skozi sito kvalifikacij v Hinterzartnu šest Slovencev Na sobotni tekmi poletne Velike nagrade smučarjev skakalcev v Hinterzartnu bo nastopilo šest Slovencev. V kvalifikacijah je bil najboljši Rok Justin na 18. mestu. Justin je pristal pri 98,5 m.
14
"Če so z mano, ubogajo, če so sami, pa malo manj" Slovenski alpski smučarji končujejo kondicijske priprave na Gorenjskem in težko čakajo, da odletijo na snežne treninge na južno poloblo, kjer pa zaradi poškodbe ne bo Ane Drev.
14
Freunda ne bo v olimpijski sezoni Nemški smučarski skakalec Severin Freund bo moral zaradi vnovične poškodbe križnih vezi izpustiti naslednjo, olimpijsko sezono.
10

Citat za prebrat
link
Ilka Štuhec
22. avgust 2017 ob 19:38 "Mislim, da je vsaka tekma za sebe zelo pomembna, olimpijske igre so vrhunec sezone. Je pa res, da ima veliko tekmovanje svojo težo, ampak mislim, da tudi vseh ostalih ne gre zanemariti. Kar se moje ...
Več novic ...
Anketa: 4. avgust 2017 ob 17:27

Ali se bodo nogometaši Maribora prebili v Ligo prvakov?

da
ne
Arhiv
Kazalo