Zimski športi
slice
Tragedija v družini Bodeja Millerja: nekdanjemu smučarju utonila hčerka
Družina je pretresena, 12. junij 2018 ob 08:40 Za 19-mesečno hčerko nekdanjega smučarskega asa Bodeja Millerja se je zabava pri sosedih končala tragično. Emeline Grier se je utopila v bazenu.
38
Pokljuka edina v igri za biatlonski SP 2021, čaka se le še zelena luč
2
11. junij 2018 ob 20:46 Mednarodna biatlonska zveza je potrdila, da je Pokljuka edina kandidatka za izvedbo biatlonskega svetovnega prvenstva leta 2021.
Rok Perko smuči dokončno postavil v kot
25
10. junij 2018 ob 20:08 Slovenski alpski smučar Rok Perko se je odločil, da bo končal kariero. Svojo odločitev je sporočil prek Facebooka.
Tande zbolel za redko boleznijo
27
31. maj 2018 ob 11:37 Svetovni prvak v poletih Daniel Andre Tande je zbolel za redko boleznijo, zaradi katere je bil v bolnišnici deset dni.
Maria Höfl-Riesch po padcu s čolna pristala v bolnišnici
12
28. maj 2018 ob 19:59 Maria Höfl-Riesch, nekdanja najboljša smučarka na svetu, je imela med svojo kariero kar nekaj težav s poškodbami, nesreča pa očitno ne počiva tudi po upokojitvi – in zunaj belih strmin.
Alpske discipline v novo sezono brez dolgov Predsednik panoge za alpsko smučanje Iztok Klančnik je sejo zbora panoge za alpsko smučanje na novo sklical za torek, 29. maja, že zdaj pa izpostavlja, da bo panoga po dolgem času v novo sezono ...
Kranjska Gora že zavzeto pripravlja teren za SP 2023 Potem ko je bila Slovenija s Planico prejšnji teden na 51. kongresu Mednarodne smučarske zveze v četrtem poskusu imenovana za organizatorico svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju 2023, so ...
3
Kocijančič ostaja podpredsednik Mednarodne smučarske zveze Nekdanji predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Janez Kocijančič ostaja podpredsednik Mednarodne smučarske zveze Fis, so določili na seji predsedstva zveze po kongresu v grškem letovišču Costa ...
11
Zgradnja planiškega centra je dobila nov pomen V četrtem poskusu pridobitve svetovnega prvenstva v klasičnih smučarskih disciplinah je bila na kongresu Mednarodne smučarske zveze Planica končno uspešna.
60
Kocijančič še naprej v svetu FIS-a, šesti mandat za Kasperja Janez Kocijančič je bil ob koncu 51. kongresa Mednarodne smučarske zveze v Atenah znova izvoljen v predsedstvo oziroma svet FIS-a, kjer je že od leta 1981.
15
Petra Majdič Fantastičen rezultat, končno! Mislim, da je bilo že vnaprej jasno: ali se zdaj zmaga ali pa ne poskuša več.
2
V četrtem poskusu le uspelo: Planici svetovno prvenstvo 2023 Planica je na kongresu Mednarodne smučarske zveze v Grčiji dobila organizacijo svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju leta 2023. Edini protikandidat je bil Trondheim.
82
Planica v boj za nordijsko prvenstvo leta 2023 Ta teden v Grčiji poteka 51. kongres Mednarodne smučarske zveze (FIS), na katerem sodeluje približno tisoč delegatov iz več kot 80 držav, med njimi je tudi Slovenija.
47
Alpinci z istimi vodji, a s precej višjim proračunom Odsotnost Ilke Štuhec v zadnji zimi in olimpijske igre brez medalje v slovenskem alpskem smučanju ob koncu štiriletnega obdobja, ko se vsi dogovori sklepajo na novo, niso pustili kakšnih posledic.
38
Za Jermana (še) ni mesta v slovenskem smučanju Alpski odbor Smučarske zveze Slovenije (SZS) potrjuje sestavo trenerskih ekip za prihodnjo sezono.
27

Izbor
Citat za prebrat
link
Marko Polanc
4
18. junij 2018 ob 17:41 Težko bo, če bodo prekmalu odhajali. To pomeni, da moramo malce slabše delati kot do zdaj. Če bomo kolesarje tako hitro lansirali med profesionalce, nam jih bo zmanjkalo. To je težava.
Več novic ...
Anketa: 16. junij 2018 ob 17:03

V noči s četrtka na petek je v Brooklynu na sporedu nabor igralcev Lige NBA. Na katerem mestu bo izbran Luka Dončić?

Na prvem.
Na drugem.
Na tretjem.
Na četrtem.
Na petem.
Nižje od petega mesta.
Arhiv
Kazalo