Dirka po Franciji
slice
Roglič še ne ve, ali bo nastopil na Touru 2019
Vesel, da so na "meniju" spet visoki prelazi, 25. oktober 2018 ob 20:29 Primožu Rogliču je trasa naslednje Dirke po Franciji všeč, o tem, ali se bo spet boril za rumeno majico, pa trenutno še ne more govoriti.
34
Tour 2019: Bitka hribolazcev na redkem zraku
25. oktober 2018 ob 16:36 106. Dirka po Franciji (upajmo, da tudi z Rogličem v eni glavnih vlog) prinaša pet etap s ciljem v klanec, skupno kar 30 gorskih prelazov, najvišja točka dirke pa bo Iseran (2770 m).
V Birminghamu Thomasu ukradli lovoriko za zmago na Touru
10. oktober 2018 ob 15:33 Britancu Geraintu Thomasu, zmagovalcu letošnje kolesarske Dirke po Franciji, so nepridipravi ukradli lovoriko za osvojitev francoske pentlje.
Roglič za leto 2020 napoveduje boj za rumeno majico
6. avgust 2018 ob 20:34 Primož Roglič je letos na Touru odlično preizkusil teren in dobil dovolj informacij, da se lahko v prihodnje loti tudi boja za skupno zmago. Bo že naslednje leto dirkal na rumeno majico?
Rogla pred več kot 1.000 sokrajani podoživel zmago na Touru
7. avgust 2018 ob 20:52 V Zagorju ob Savi je več kot 1.000 prijateljev in sokrajanov bučno sprejelo kolesarskega junaka Primoža Rogliča.
Roglič v špalirju koles do navdušenih navijačev " Ni bilo prijetno ves čas poslušati 'buuu', ko sem vozil ob Froomu. Raje sem videl, da sem jaz spredaj, on pa zadaj, " je Primož Roglič razkril delček dogajanja z Dirke Po Franciji.
59
Foto: 20 let od Pantanijeve velike zmage na Touru Danes mineva natanko 20 let od zgodovinske zmage na Dirki po Franciji ene najvznemirljivejših osebnosti v zgodovini kolesarstva – Marca Pantanija.
79
Predsednik UCI-ja za omejitev proračunov in zmanjšanje moštev Po koncu 105. dirke po Franciji se je ob nadaljevanju prevlade moštva Sky razvila debata o proračunski omejitvi plač (salary cap) po zgledu velikih lig v ZDA, čemur je naklonjen tudi predsednik ...
39
Pri devetih do prve specialke s pašo krav, danes do zmage v Navidezni dirki s pomočjo 13-letnega sina "Še prej ko sem shodil, sem bil na kolesu, že pri devetih letih sem si kupil prvo specialko," je povedal navdušeni kolesar in novookronani zmagovalec Navidezne dirke 2018 Boštjan Dolgan s Kala pri ...
19
Hauptman: Roglič razbil monotonost v kolesarstvu Selektor slovenske kolesarske reprezentance Andrej Hauptman je bil navdušen nad predstavami Primoža Rogliča na Dirki po Franciji.
40
Thomasova zahvala Froomu, Roglič postal prepoznaven obraz Toura Ko je Geraint Thomas leta 2007 Dirko po Franciji končal na predzadnjem mestu, najbrž nihče ni pomislil, da bo enajst let pozneje v Pariz pripeljal v rumeni majici.
60
Najbolj gledana Dirka po Franciji do zdaj Velik uspeh slovenskega kolesarstva, ki ga je dosegel Primož Roglič, se je zrcalil tudi v gledanosti letošnje Dirke po Franciji - ta je bila najbolj gledana do zdaj.
31
Fenomen Primoža Rogliča: Nova priložnost za vero v upanje " Res je, želel sem postati najboljši na svetu ," je v dokumentarcu rahlo sramežljivo priznal Primož Roglič in s tem razložil, zakaj svoje prihodnosti ni več videl v smučarskih skokih.
56
Kristoff dobil šprint na paradi šampionov na Elizejskih poljanah 116 km dolga kolesarska parada z devetimi častnimi krogi po središču Pariza je pripadla Alexandru Kristoffu. Pod Slavolokom zmage je bil za novega kralja Toura okronan Geraint Thomas.
81
Geraint Thomas Oba lahko startava na zmago, nato pa si ob koncu dirke pomagava. Če bo Chris naslednje leto močnejši v prvem sklopu vzponov, bom v nadaljevanju z veseljem njegov pomočnik.
7

Videonovice
Intervju s Primožem Rogličem 00:05:22, 06.08.2018