Fascinantni hoteli
slice
V Washingtonu odprli prvi "antitrumpovski" hotel
Načrtujejo odprtje še vsaj treh hotelov, 4. oktober 2018 ob 16:21 V Washingtonu so kot prvi aktivistični hotel na svetu odprli Eaton Hotel, ki svojim gostom ponuja dejavnosti, kot je denimo petje protestnih pesmi in delavnice o aktivnem državljanstvu.
35
Foto: Airbnb ponuja prenočitev na Kitajskem zidu
3
3. avgust 2018 ob 10:23 Airbnb bo srečnežu, ki bo zmagal na njihovem tekmovanju, omogočil, da 4. septembra prenoči na Kitajskem zidu.
Video: Kjer ena noč stane nekaj letnih povprečnih slovenskih plač
42
28. julij 2018 ob 07:20 Revija Elite Traveler, ki predpostavlja, da ima njen povprečni bralec vsaj 37 milijonov dolarjev premoženja, je sestavila seznam desetih najdražjih hotelskih sob na svetu – no, razkošnejših in ...
Bi odšteli 300.000 dolarjev za noč v Mandelovi celici?
20
5. julij 2018 ob 13:43 Za bogate poslovneže so dobra hrana, drago vino in hoteli s petimi zvezdicami standard.
Foto: Hotel Capella – kjer se bosta na štiri oči srečala Trump in Kim
26
6. junij 2018 ob 13:44 Težko pričakovano srečanje Donalda Trumpa in Kim Džong Una bo potekalo v razkošnem petzvezdičnem hotelu Capella na Sentosi, enem izmed 63 otokov, ki sestavljajo Singapur.
Na Maldivih turistom kmalu na voljo prvi podvodni hotel Prestižno letovišče na Maldivih se je potovalnega razkošja lotilo na popolnoma nov način - gradijo namreč dvonadstropni hotel, del katerega bo segal pet metrov pod vodo Indijskega oceana.
9
Foto: Vietnamski hotel, kjer je vse v zlatem - od bazena do WC-školjke Zlate kadi, zlati umivalniki, zlate straniščne školjke, zlat pribor ... celo ime hotela je "zlato". Dobrodošli v hotelu Danang Golden Bay v mestu Danang v osrednjem Vietnamu.
18
Na Velenjskem jezeru prvi hotel na vodi v Sloveniji V Velenju se bo čez nekaj let morebiti začela pisati turistična pravljica.
38
Hotel Belvédère: Zapuščeni dragulj švicarskih Alp Njegova redna gosta sta bila tako papež Janez XXIII kot Sean Connery, bil je kulisa za bondijado Goldfinger, a danes stari, slikoviti Hotel Belvédère na strateški točki prelaza Furka v švicarskih ...
16
Hotel brez receptorja in ključev sob. Evropa dobila prvi pametni hotel. Za rezervacijo, prijavo in odjavo, odklepanje vrat hotelske sobe ali naročanje zajtrka in taksija v Budimpešti potrebujete le še pametni mobilni telefon.
55
Foto: Razkošni savdski hotel ni več "zapor za elito" - spet sprejema goste V nedeljo so po več kot treh mesecih znova odprli hotel Ritz-Carlton v Riadu - kot je znano, so hotel začasno spremenili v "zlati" zapor za predstavnike politične in gospodarske elite, ki so se ...
12
Kako bi se odzvali, če bi vas na recepciji hotela pričakal - robot? Ne bodite presenečeni, če vas bo ob prihodu v recepcijo kakšnega hotela namesto človeka iz mesa in krvi pričakal - robotski receptor.
29
Mar-a-Lago, Trumpov floridski peskovnik - petični klub in situacijska soba hkrati Donald Trump, ki je svojega predhodnika Baracka Obamo obtoževal, da namenja preveč časa golfu, je preživel več kot tretjino svojega predsednikovanja v dopustniških rezidencah.
30
V Slovenskih Konjicah odprli prvi razpršeni hotel v Sloveniji V Slovenskih Konjicah se je odprl prvi t. i. razpršeni hotel v Sloveniji, ki v delu obnovljenega dvorca Trebnik ponuja šest dvoposteljnih sob, še pet sob pa na bližnjem Ranču Dravinja.
27
Foto: Japonska atrakcija za turiste - protipotresne kupole pod vulkanom Aso Farm Land, turistično letovišče ob vznožju ognjenika Aso na južnem japonskem otoku Kjušu, s svojimi 450 protipotresno zgrajenimi kupolami, porisanimi z dinozavri in cvetjem, z videzom pravljične ...
7

Izbor
Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

Ano Roš (Hiša Franko).
Tomaža Kavčiča (Zemono).
Janeza Bratovža (JB).
Igorja Jagodica (Strelec).
Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
Kako domačo gostilno.
Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
Arhiv
Kazalo