Družabna kronika
slice
Foto: Ljubljana gosti mednarodne mojstre tetoviranja
Na Gospodarskem razstavišču 11. tetovatorska konvencija, 14. april 2018 ob 21:41 Gospodarsko razstavišče gosti 11. mednarodno tetovatorsko konvencijo, na kateri svoja dela predstavlja več kot 80 tetovatorjev iz kar 13 držav.
16
Foto: Ljubljano znova ovil omamni vonj bosanskih baklav
23
14. april 2018 ob 14:45 Stritarjevo ulico v Ljubljani so že dvanajsto leto zapored preplavili vonji po dobrotah bosanske kuhinje.
Najmočnejši Slovenec: s pomočjo čokolina lahko premakne tudi 40-tonsko letalo
43
13. april 2018 ob 06:36 Vlečenje 25-tonskega tovornjaka, dvigovanje 200-kilogramskega debla nad glavo ali enako težkih betonskih krogel - vse to zmore sodobni slovenski Martin Krpan, Matjaž Belšak iz Medvod, ki spada med ...
Foto: Telenovela Jaz sem Luna obnorela mladino. Stožice obarvane v rožnato.
78
4. april 2018 ob 08:02 Rožnate zastave so bile visoko v zraku, o zeleni barvi ni bilo niti sledu. Kako močno se je telenovela Jaz sem Luna prikupila slovenski mladini, je potrdil prvi razprodani koncert v areni Stožice.
Video: Na Gradu Otočec izbrali letošnjo kraljico potic
7
29. marec 2018 ob 17:32 Na gradu Otočec je drugo leto zapored potekal Festival velikonočne potice, na katerem je komisija med raznovrstnimi poticami iz vse Slovenije izbrala letošnjo zmagovalko.
Katarina Čas in Margot Robbie - po Volku skupaj posneli še en film Katarina Čas je na velikem platnu znova združila moči s svojo dobro prijateljico, avstralsko zvezdnico Margot Robbie, saj skupaj nastopata v filmu Terminal.
38
Foto: Rezultatsko in gledalsko zdesetkana "letos precej normalna" Planica Če se je pred dvema letoma, v času največjih uspehov slovenskih orlov, pod Poncami zbralo 111.000 gledalcev, jih je bilo letos skoraj polovico manj. To je vplivalo tudi na vzdušje.
43
Video: Alternativni prenos iz Planice – kaj o tekmi pravijo Cerar, Žižek, Salome in drugi Ob ekipni tekmi v Planici je na MMC-ju potekal tudi prav poseben spletni prenos, v katerem sta dogajanje na zabaven način komentirala imitatorja Jure Mastnak in Aleksander Pozvek.
22
Video: Planica 1962 s hudomušnim komentarjem Mastnaka in Pozveka Komentatorja alternativnega prenosa Planice Jure Mastnak in Aleksander Pozvek sta že na svojem mestu. Pogledate si lahko, kako sta s hudomušnim komentarjem pospremila Planico iz leta 1962.
9
Jure Mastnak in Aleksander Pozvek - komentatorja alternativnega prenosa Planice na spletu Imitatorja, nepogrešljiva delčka sestavljanke Radia Ga-Ga in ljubitelja športa Jure Mastnak in Aleksander Pozvek bosta komentatorja posebnega prenosa z letošnje Planice, ki ga boste lahko spremljali ...
31
Foto: Ko Slovenec postane Irec, pa čeprav sedé "Življenje je prekratko, da ne bi bil Irec", pravi irska modrost. In v soboto bodo to vsaj za en dan postali tudi številni "tujci" po vsem svetu, pri nas pa so se prvi preobrazili že včeraj zvečer.
4
Bill Murray v novem dokumentarcu igra harmoniko v Ljubljani Na filmskem festivalu South by Southwest v ameriškem mestu Austin je pretekli teden premiero doživel dokumentarni film z naslovom The Bill Murray Stories (Zgodbe o Billu Murrayju).
8
V Kranju svetovna novost - obeležje, posvečeno tehnologijam blockchain Na presečišču Ceste Staneta Žagarja in Gregorčičeve ulice (oziroma pred sodiščem) v Kranju bodo v torek odprli prvi spomenik, ki je namenjen tehnologijam blockchain.
88
Foto: Sneg, slovo, rokenrol in "že spet Hirscher, kdo pa drug" Smučarske tekme, zabava in dobrodelnost so si ta konec tedna v Kranjski Gori podale roko in pod Vitranc na enega izmed vrhuncev te zime pritegnile nekaj tisoč ljudi. Sobota in nedelja sta bili ...
14
Smučarski legendi v spomin: "Kleni Pohor'c in veseljak, ki je gnal motor naprej" Jure Košir, Alenka Dovžan, Špela Pretnar, Rene Mlekuž in drugi prijatelji prezgodaj umrlega smučarja Draga Grubelnika so spet skupaj stopili na smuči in se poklonili spominu nanj.
6

Izbor
Anketa: 24. februar 2018 ob 22:28

Ste zadovoljni z zmagovalno skladbo Eme 2018?

Da.
Ne.
Ne morem se odločiti.
Arhiv
Kazalo