Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 5. 2018
     
link

ONA:
Imate dober načrt, le bodite čim bolj spontani in pokažite optimizem in pogum. Želja se vam bo izpolnila, tokrat ne le po naključju. Tudi glede dela lahko končno združite prijetno s koristnim.

ON:
Ona: S številnimi boste končno našli skupni jezik, posebno z mlajšimi. Z drugim ovnom, levom ali strelcem vam bo posebno zanimivo; že dopoldne se bosta dogovarjala okoli potovanja ali športnih dejavnosti.

  link

ONA:
Znova se preveč obremenjujete s preteklostjo in vse povezujete, kot da bi obstajala točna pravila. Zato se vedno znova zapletate. Vsaj s prijatelji in z mlajšimi bodite čim bolj sproščeni. Pustite jim priti do besede, sicer se boste sprli.

ON:
Dopoldne boste morda ostali kar brez besed, toda to bo le trenutno zatišje. V ljubezni se vam nikakor ne obrestuje vaša obotavljivost. Doma boste preveč zahtevali, a povsem neupravičeno.

  link

ONA:
Ugotavljate, da ste glede marsičesa skrbeli po nepotrebnem. Zdaj vas preseneča še oseba, ki vam bo dala veliko več kot doslej. Zdravje se bo postopoma izboljšalo, dobili boste pravi nasvet.

ON:
Že dopoldan lahko izkoristite za potovanja in druženje. Tudi v ljubezni ne zapravljate čas v ugibanju, kaj si misli druga stran. Vse bo veliko preprosteje kot doslej.

  link

ONA:
Nekaj vas bo najprej iztirilo, razmišljali boste, kako naprej in ali bi bilo modreje počakati. Vsaj dopoldne ostanite zbrani, imate dovolj časa, da popravite vse, kar vas morda še moti. Odnosi z levi in strelci se bodo izboljšali.

ON:
Denarna situacija se bo postopoma izboljšala. Neka poteza se vam bo obrestovala, a veliko počasneje, kot ste upali. Zato do takrat ostanite kar se da mirni in še malo varčujte.

 
     
link

ONA:
Pri delu boste zagnani, čeprav naj bi vsaj popoldne in večer namenili drugim, prijetnejšim rečem. Na ljubezenskem obzorju je presenečenje, ki bo celo vas, ki ste vajeni vsega, pustilo kar brez besed.

ON:
Uspelo vam bo si vzeti nekaj časa za drago osebo in za načrtovanje premikov. Najbolje se boste ujeli z nekom, ki vam je podoben. Z drugimi preprosto nimate dovolj potrpljenja.

  link

ONA:
Motijo vas tisti, ki le veliko govorijo, ne ukrenejo pa ničesar pametnega. To, kar ste nekoč preložili, morate zdaj opraviti kar vse naenkrat. Tokrat bo vse pozitivno, ker ste pripravljeni omejiti vpliv čustev.

ON:
Naenkrat ste glede marsičesa počasnejši kot sicer. Marsičesa se boste pravzaprav lotili drugače kot doslej. Bodite pozornejši z osebo, ki je še vedno izredno občutljiva. Ne potrebuje vaših opazk.

  link

ONA:
Prav zlahka se boste odločili za nekaj novega, posebno glede dela ali študija. Neko razmerje se razvija in lahko bi preraslo v več, toda potrebujete še nekaj časa. Nikar pa ne zavlačujte predolgo.

ON:
Pazite, da se ne bi preveč priklonili drugim in njihovemu mnenju. Pogumno povejte svoje. Vaš optimizem vam tudi v ljubezni prinaša nekaj pozitivnih točk, saj bosta oba z drago osebo zadovoljna.

  link

ONA:
Nadaljujejo se ljubezenski zapleti, morda prav takrat, ko se boste končno odločili za kaj novega. Usoda vas preizkuša, a ne ozirajte se preveč na to. Premislite, preden boste poslali sporočilo. Ne sklepajte prehitro.

ON:
Doma ugibate, da se pripravlja nevihta. Imate dovolj časa, da se dogovorite z drago osebo. Morda vas ovira le neutemeljen ponos. Spomnite se, da se številne stvari vračajo, v dobrem ali slabem.

 
     
link

ONA:
Imate dovolj energije za vse. Prijetno vam bo, predvsem zato, ker ste izredno pozitivno naravnani, tudi glede poslovnih zadev ali potovanja, nečesa, kar ste odlašali. V ljubezni bo spet pestro.

ON:
Razpoloženi ste za nove podvige, posebno glede izleta ali športa. Optimistični ste, pravzaprav navdušeni, tudi nad malenkostmi. Višek energije namenite tudi romantičnim sestankom.

  link

ONA:
Ne govorite preveč o svojih načrtih, posebno glede vseh tistih opravkov, ki ne morejo več čakati. Umaknite se pred zahtevami vseh, ki vam nočejo prisluhniti. Varčujte z močmi.

ON:
Spet imate občutek, da ne poznate vseh okoliščin in izgubljate čas v razmišljanjih. Vsaj doma in s partnerico bodite čim bolj praktični in izpolnite obljube, tudi če boste zato imeli manj časa zase.

  link

ONA:
Pazite, komu boste zaupali. Točno veste, kaj kaže storiti, toda pogosto se vseeno nekako prepuščate. Vaše želje morda ne bodo takoj uslišane. V ljubezni je čas za akcijo, zato ne odlašajte.

ON:
Tuje težave rešujete brez težav, pri lastnih pa se vedno kje zatakne. Nekoliko manj samozavestni boste, pričakujete, da vas drugi iščejo in razvajajo. Naj taka neodločnost ne traja predolgo.

 

ONA:
Izkoristite vsak trenutek, ki ga lahko preživite z ljudmi, ki jih ne morete srečati prav pogosto. V službi pa niste preveč sproščeni, nekako prehitro boste pustili, da vas iztirijo.

ON:
Morda včasih preveč prehitevate dogodke in se obremenjujete s prihodnostjo, namesto da bi se prepustili času. Pazljivo z drago osebo, ki bo posebno vztrajala prav takrat, ko boste že skoraj pozabili na vajin dogovor.

link
Izbor
Kazalo