Dnevni horoskop
Horoskop velja za 15. 12. 2017
     
link

ONA:
Dobro se počutite, posebno v okolici, ki vam je dobro znana. Glede delovnih nejasnosti vprašajte mlajšo osebo. Na čustvenem področju se odločite za drugačen pristop ali se obrnite k novi osebi.

ON:
Zaupali vam bodo tudi nekaj novih nalog, pri katerih se boste dobro odrezali. Pod pogojem, da delate sami. Morda bo le nekoliko manj prostega časa. Držite se preverjenega in stroške še enkrat spremljajte z budnim očesom.

  link

ONA:
Ne zanašajte se le na obljube in besede, za vse zahtevajte še pisna pojasnila. Naj vas vodi le razum, čeprav je okoli vas še nekaj takih, ki vas lahko zavedejo s pretirano prijaznostjo.

ON:
Zaslutili boste nekaj neiskrenosti pri sogovorniku. Nič kaj pretresljivega, vendar vseeno zadeva, ki vas ne bo pustila ravnodušne. Dragi osebi namenite več pozornosti.

  link

ONA:
V ljubezni se vse lahko spremeni, čeprav ste se nekako zakopali v ene in iste navade. Zato ne načrtujte preveč vnaprej. Pri delu je vse še enkrat pod velikim vprašajem.

ON:
V ljubezni ste izgubili vodilno taktirko, kar vas nekoliko jezi. Ne veste, kako bi se odzvali takrat, ko se stvari ne odvijajo tako, kot si želite. Ne bodite nestrpni, posebno doma.

  link

ONA:
Počeli boste veliko stvari, sicer nekako brez pravega navdušenja. Tudi doma se pripravlja nekaj, kar vas dokaj obremenjuje. Ne kuhajte mule, temveč povabite na pogovor osebo, ki vam največ pomeni.

ON:
Slutite, da nekdo ni najbolj iskren z vami. Morda vas le nekako oponaša, že nekaj časa si podajata žogice brez pravega izida. Pazite na zdravje, posebno na prehrano.

 
     
link

ONA:
Pri marsičem lahko improvizirate, vendar ne pretiravajte. Preden se odpravite na pot preverite, kdo vas bo dočakal. Vse se lahko reši, le povejte svoje brez ovinkarjenja.

ON:
Danes vam bo marsikaj končno šlo od roke. Tudi zadeve, okoli katerih se je nedavno dvignilo največ prahu. Pomagajte tistim, ki to potrebujejo, dobro se vam bo povrnilo z dobrim.

  link

ONA:
Čutite, da na vas nenehno pritiskajo. V resnici ste preutrujeni in komaj čakate, da se znebite določenih opravkov. Glede povabila pa dobro premislite, da se ne bi le preutrudili.

ON:
Nekaj boste nekoliko neprevidno izpustili in morda vam bo nekoliko žal, ker se zavedate, da bi na zadevo lahko še vplivali. Vsaj doma se potrudite, da ne pride do nesporazumov.

  link

ONA:
Poskusite se naučiti podrobnosti glede stvari, ki vam bo lahko koristila v bližnji prihodnosti. Nikar ne izgubljajte časa, prihaja priložnost za preobrat, tudi na čustvenem področju.

ON:
Včasih raje slepo zaupate, kot, da bi se ubadali s tem, kakšni so pravi nameni vaših sogovornikov. Tokrat vas sicer spremlja sreča, a vsekakor si pripravite varno, materialno zaledje.

  link

ONA:
Za nekaj se boste do dobra ogreli, čeprav so vam misli raztresene na več različnih strani hkrati. Hkrati postajate zapravljivi, zato dan namenite le poslom, ki jih obvladate do potankosti.

ON:
Imate občutek, da bi se morali še bolj potruditi za nekaj, kar je praktično že v vaših rokah. Vseeno ne boste imeli zadnje besede. Strpno čakanje je še enkrat najboljša taktika.

 
     
link

ONA:
Točno na polovici meseca ste izredno odločni in morda vam bo celo žal, da se delovni teden počasi izteka, saj imate veliko energije. Pot pred vami bo odprta in ravna, posebno v ljubezni.

ON:
Lahko računate na zanimive sogovornike. Dogovorili se boste tudi glede potovanja. To je eden takih dni, ko bi se morali prepustiti dogajanjem in uživati tudi v romantičnih vibracijah.

  link

ONA:
Vsaj nekaj ur posvetite le sebi in izogibajte se vsem z negativno energijo. Nekdo vseeno ima prevelik vpliv na vaše počutje, čeprav bi se morali znebiti neutemeljenega občutka slabe vesti.

ON:
Dogodki v karieri vas bodo streznili, čeprav vam to zaenkrat prinaša le nemir. V ljubezni bi utegnili storiti majhno napako, ki se je ne zavedate. Direktno srečanje bo edina prava rešitev.

  link

ONA:
Pričakujete nadaljevanje določenih težav, vendar prihajajo dobre novice. Popoldne boste povsem pozabili na vse, kar vas je po nepotrebnem obremenjevalo.

ON:
Najprej se boste sprostili, v prepričanju, da vas nihče ne more spraviti iz tira. Marsičesa pa vseeno ne morete zaključiti natanko tako, kot ste predvidevali, toda morda bo še bolje! Na področju dela vam bo lažje.

 

ONA:
V službi boste preveč popustljivi. Potem pa isčete pomoč okoli enih in istih stvari. Prevečkrat ste se opekli takrat, ko ste slepo zaupali. Pazite v odnosih s tistimi, ki so očitno neobzirni.

ON:
Poslovna situacija vam ne bo niti najmanj zabavna. Nikomur več ne zaupate, kar ni iz trte izvito. Bodite samozavestnejši, le tako ne bo več nesporazumov. Tudi na čustvenem področju.

link
Kazalo