Dnevni horoskop
Horoskop velja za 23. 3. 2018
     
link

ONA:
V ljubezni boste imeli nekaj več posluha. V karieri in pri študiju pa boste pripravljeni uvesti nekaj sprememb, čeprav ste zadnje čase precej nepopustljivi. Porabili boste manj časa in denarja, kot ste prvotno načrtovali.

ON:
Opravite vsaj polovico tistega, kar ste načrtovali za danes. Ostane pa še veliko časa za drage osebe, posebno za mlajše, ki ste jih zadnje čase zapostavljali. Več časa namenite rekreaciji.

  link

ONA:
Izpostavili se boste s prirojeno prijaznostjo in občutljivostjo in dobro bo. Posebno popoldne v prijetni družbi. Lahko načrtujete nekaj zunaj ustaljenega, pa še srečanje bo nepozabno!

ON:
Pokazali boste veliko izvirnosti, posebno od popoldneva. Pri tem se utrujate, toda ne bo vam žal, saj počasi osvajate neki pomemben cilj. V ljubezni bo vroče! Česa takega niste pričakovali.

  link

ONA:
Vloge se hitro spreminjajo, vse bo iskrivo in zanimivo, posebno popoldne. Tokrat se boste hitreje kot sicer prepustili čustvom. Posebno z nekom, ki se prav tako dobro kot vi poigrava z besedami.

ON:
Iskali vas bodo z različnih koncev, vsi naenkrat. Ne bo vas motilo, ravno obratno. Zadovoljni boste, da so se stvari začele ugodno obračati ravno takrat, ko ste se začeli preveč spraševati ali dolgočasiti.

  link

ONA:
Postajate nemirni, morda le utrujeni. Premislite o drugačni organizaciji svojega prostega časa. V ljubezni preveč pričakujete od nekoga, ki se bo izkazal le z besedami.

ON:
Čeprav ste družabni, se nikakor ne morete počutiti prijetno prav z vsemi, ki jih srečujete. Pravzaprav se nihče noče prilagoditi. Za ljubezenske podvige ste naenkrat preveč utrujeni.

 
     
link

ONA:
Pazite pri vseh uradnih opravkih, posebno v situaciji, ko vas bodo spravili iz tira z nedorečenostjo. Nečesa ne morete rešiti pred iztekom tedna, toda kakršnakoli nepotrpežljivost je odveč.

ON:
Računajte na še nekaj nedorečenosti pri pravnih poslih in z vsemi, ki vas zastopajo. Bližate se koncu nekega pomembnega opravka in vaše moči že plahnijo. Borite se z zadnjimi atomi moči, toda vse se lahko še vedno obrne.

  link

ONA:
V ljubezni ne razumete razlogov za trenutni umik drage osebe. Počakati morate, čeprav bi se najraje takoj izpostavili. To je trenutno napačna taktika, zato se raje zberite ter pokažite več samostojnosti.

ON:
Danes bo marsikaj vključevalo še dodaten napor. Vseeno pa ne popuščajte in pazite z vsemi, ki upoštevajo drugačna pravila. Potrudite se obdržati tisto, kar vam je najpomembnejše.

  link

ONA:
Nežnejši boste ter vztrajni z osebo, ki si to zasluži. Srečanje bo minilo brez težav, v službi pa boste nekoliko zamišljeni, čeprav dobro veste, kaj bi morali storiti. Napoveduje se nepozaben konec tedna.

ON:
Neki dogodek vam bo vrnil samozavest ter občutek, da vas še vedno iščejo in upoštevajo. Ostanejo pa težave s stroški. Ničesar ne boste rešili z besedičenjem, zato še enkrat zavihajte rokave.

  link

ONA:
Nekaj novic vas bo zmedlo. Poskusite se umiriti in še enkrat opraviti nekaj, kar vam je spodletelo. Vse skupaj boste nekako uredili, čeprav bi morali postati izbirčnejši, posebno glede družbe.

ON:
Zavrnite neko nalogo, ki vam ni pisana na kožo, toda vsekakor z ubranimi besedami. Z veliko vztrajnosti boste prišli do svojega, posebno v delovnem krogu, čeprav niste med najglasnejšimi.

 
     
link

ONA:
Ne morejo vas razumeti, dokler ste prepričani, da so proti vam. Tudi vi se lahko kdaj zmotite, in to bo očitno posebno popoldne in zvečer. Sicer pa svoje napake, resnici na ljubo, stežka priznate!

ON:
Premislite, preden se boste odpravili v neznano. Morda bo na vaši poti kar nekaj ljudi, ki ne bodo na vaši valovni dolžini, vi pa ste še enkrat idealistični. Prav tako počakajte, preden boste spet navezali stike z osebo iz preteklosti.

  link

ONA:
Na potovanju se boste počutili odlično, potrebujete spremembe. Stvari je treba opazovati iz več različnih vidikov. Privlačilo vas bo vse, kar ni povezano z enimi in istimi navadami.

ON:
Nekaj boste rešili hitreje in izvirneje kot nekoč. Celo spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki vas niso mogli razumeti. Zdaj je vse drugače, predvsem ker ste vi bolj sproščeni.

  link

ONA:
Svoje moči boste usmerili v partnerja, družino in bližnje. To je morda celo napaka, saj vam niso vsi pripravljeni prisluhniti. Ne izgubljajte energije, temveč si vzemite predvsem več časa zase.

ON:
Nekoga ne razumete. Pri skupnih načrtih se vedno znova zatika. Preveč razmišljate o težavah, ki ste jim pripisali prevelik pomen. Pri delu se osredotočite le na tisto, glede česar že zamujate.

 

ONA:
Ne izgubljajte časa, nekdo vam bo dal še eno možnost. Uspešni boste pri vseh dejavnostih, pri katerih ni strogih pravil, nekoliko manj pa pri domačih opravkih, ki vas pošteno dolgočasijo.

ON:
Stežka se boste zbrali, četudi bi se najraje zaenkrat umaknili iz napetega delovnega ozračja. Obveznosti se vseeno vrstijo, vendar pa ne pozabite odgovoriti dragi osebi, ki vas čaka.

link
Izbor
Kazalo