Iz sveta znanih
slice
So Vanderbiltova dediča "vrgli" iz razkošne družinske poletne rezidence?
Izselitev naj bi bila sporazumna, 22. januar 2018 ob 20:22 Potomci slovitega Corneliusa Vanderbilta so svojo poletno rezidenco pred desetletji praktično za drobiž prodali lokalnemu društvu za ohranjanje kulturne dediščine in se dogovorili, da bodo tam lahko ...
3
Shakira pod drobnogledom dacarjev: utajila naj bi za več deset milijonov evrov davkov
45
22. januar 2018 ob 17:56 Španske oblasti so proti kolumbijski pevki Shakiri sprožile postopek zaradi izogibanja plačevanju davkov - glasbenica je namreč tam prijavila svoje stalno prebivališče šele leta 2015, čeprav je tam ...
Novo veselje na britanskem dvoru: princesa Eugenie zaročena
8
22. januar 2018 ob 15:52 Na britanskem kraljevem dvoru se letos obeta še ena poroka - pred oltar bo namreč stopila kraljičina vnukinja, princesa Eugenie, ki se je pred kratkim zaročila s svojim dolgoletnim partnerjem Jackom ...
Video: Pa ne moj obraz! Ronaldo s telefonom preveril rano nad očesom
47
22. januar 2018 ob 08:34 "Ronaldo je obsedenost s svojim videzom dvignil na višjo raven. Zdaj sem resnično videl vse."
Najnovejši hollywoodski par: Chris Pratt in Olivia Munn
7
21. januar 2018 ob 21:26 Zvezdnik filmov Varuhi galaksije , ki se je poleti po osmih letih zakona razšel z ženo Anno Faris, je našel novo dekle, in sicer igralko Olivio Munn, ki naj bi bila "njegova sanjska ženska".
Jana Kramer: Vsak dan je boj za to, da z možem ostaneva skupaj Igralka in glasbenica Jana Kramer je za ameriške medije spregovorila o težavah, ki jih je v zakonsko življenje z igralcem ameriškega nogometa Mikom Caussinom prinesla njegova nezvestoba.
10
Foto: Na množičnih pohodih žensk tudi številne zvezdnice Na obletnico predsednikovanja Donalda Trumpa so po Ameriki potekale množične demonstracije žensk, ki so se jih udeležile tudi številne zvezdnice, ki so močne zagovornice enakopravnosti.
35
Alicia Silverstone: Dekle, ki (če vprašate Hollywood) ni imelo pojma V 90. letih prejšnjega stoletja je Alicia Silverstone veljala za kraljico šolskih plesov svoje generacije. Toda še preden se je njena kariera razcvetela, je doživela (nenačrtovani) zaton.
8
Vrnitev Shannen Doherty po "bitki njenega življenja" Težki dnevi so za njo. Nekdanja zvezdnica priljubljene najstniške serije Beverly Hills 90210 Shannen Doherty je premagala raka in se vrnila pred kamere.
10
Nepremišljeni nakupi Nica Cagea: od zasebnega otoka do lobanje dinozavra Zvezdnik filmov Zbogom, Las Vegas, Zaklad pozabljenih, Samo še 60 sekund, Nevidni jezdec, Mesto angelov je nekoč veljal za največjega zaslužkarja v Hollywoodu.
17
Michael Phelps: Zelo sem si hvaležen, da si nisem vzel življenja Ameriški plavalni as Michael Phelps je na vrhuncu svoje kariere po olimpijskih igrah v Londonu razmišljal, da bi storil samomor. Najboljši plavalec vseh časov se je vrsto let bojeval z depresijo.
11
Pripravite se na še več ljubezenskih skladb: Ed Sheeran je zaročen Najuspešnejši izvajalec lanskega leta Ed Sheeran je na družbenem omrežju Instagram potrdil, da je zaprosil za roko svoje dekle Cherry Seaborn. Par je zaročen že od konca prejšnjega leta.
8
Darren Criss zasnubil dolgoletno dekle Mio Swier 30-letni igralec, ki se ga najverjetneje najbolje spomnite iz televizijske serije Glee , je na družbenih omrežjih objavil novico, da sta se z dolgoletno partnerico zaročila.
3
Hčerka Ewana McGregorja s pesmijo nad njegovo novo razmerje 15-letna hčerka znanega škotskega igralca Ewana McGregorja je na družbenem omrežju Instagram objavila pesem, s katero je izrazila neodobravanje njegovega razmerja z Mary Elizabeth Winstead.
14
Melania je najbolj priljubljena članica družine Trump Ameriška prva dama Melania Trump je po izsledkih raziskave Economista in YouGova najbolj priljubljena članica družine Trump.
17

Izbor
Anketa: 21. januar 2018 ob 15:28

Če gre sklepati po prvih tednih novega leta, bo vaše leto 2018 ...

Odlično.
Ne morem se pritoževati.
Nekaj srednjega.
Obupno.
Arhiv
Kazalo