Iz sveta znanih
slice
Bono za humanitarno delo prejel Bushevo častno medaljo
Priznanje za boj proti revščini in boleznim, 21. april 2018 ob 09:45 Rock zvezdnik Bono je kot prvi prejel častno medaljo predsedniškega centra Georgea W. Busha. Organizacija namerava posameznikom, ki spreminjajo svet, medalje podeljevati vsako leto.
8
John Stamos zaradi očetovstva srečnejši kot kadar koli
4
20. april 2018 ob 20:42 John Stamos in žena Caitlin McHugh sta pred kratkim dobila prvega sina Billyja, igralec pa je v prvem intervjuju po njegovem rojstvu dejal, da nikoli ni bil srečnejši.
Rachel Weisz pri 48 letih z Danielom Craigom pričakuje otroka
8
20. april 2018 ob 15:42 48-letna Rachel Weisz je sporočila, da s partnerjem, zvezdnikom Jamesa Bonda, 50-letnim Danielom Craigom, pričakujeta otroka.
Foto: Navadni smrtniki, ki so s poroko vstopili v kraljeve družine
5
20. april 2018 ob 14:32 Če je bilo dolga stoletja mešanje med plemiči in navadnim ljudstvom popolnoma nepredstavljivo, lahko danes v kraljevih družinah najdemo manekenke, osebne trenerje, novinarje in številne druge ...
Za Princeovo smrt ne bo odgovarjal nihče
3
20. april 2018 ob 11:08 Od smrti glasbene legende Princea mineva dve leti. V povezavi s primerom se je končala preiskava, maja pa bo na dražbo postavljena bogata zbirka glasbenikovih predmetov.
Natalie Portman zavrnila častno judovsko nagrado Podelitev nagrade genesis, ki je namenjena počastitvi posameznikov, "ki navdihujejo s svojo predanostjo judovski skupnosti in judovskim vrednotam", je bila, potem ko jo je zavrnila igralka Natalie ...
22
Foto: Vzpon žene Kim Džong Una - prej tovarišica, zdaj prva dama Severnokorejski mediji so za ženo voditelja Kim Džong Una, Ri Sol Ju, prvič po 40 letih znova uporabili naziv "prva dama", s čimer so po mnenju poznavalcev želeli izenačiti njen status s statusom ...
23
Chris Pratt: Ločitveni postopek je grozen 38-letni Chris Pratt je šele zdaj javno priznal, da je ločitev od 40-letne Anne Faris, s katero sta veljala za enega najpopolnejših hollywoodskih parov in sta z novico o ločitvi tudi številne ...
9
Britanska kraljica zlomljena: poslovil se je njen zadnji corgi 91-letna britanska kraljica je morala uspavati ljubljeno valižansko ovčarko Willow, saj jo je pri skoraj 16. letu starosti močno prizadela bolezen, Elizabeta II.
29
Paris Hilton si z zaročencem želi vsaj dveh otrok Čeprav je hotelska dedinja zaposlena z načrtovanjem poroke, pa je z mislimi vseeno tudi že pri naraščaju. Razkrila je, da si z zaročencem Chrisom Zylko želi vsaj dveh otrok.
13
Revija People na čelo "čudovitih ljudi" tokrat postavila Pink Na naslovnico posebne izdaje revije People o "čudovitih ljudeh" so v uredništvu uvrstili popzvezdnico Pink, ki so jo označili za "vzor, ki pooseblja iskrenost in samozavest".
5
Usher: Brez nakita in (kmalu) še brez žene Leto 2018 se je za glasbenika Usherja začelo zelo slabo. Najprej sta z ženo Grace napovedala ločitev, zdaj pa so ga še oropali.
6
Beyoncé donirala okoli 80.000 evrov ameriškim univerzam Prva zvezda letošnjega festivala Coachella Beyoncé se je med svojim nastopom v kalifornijski puščavi na poseben način poklonila štirim univerzam, ki jih obiskujejo pretežno temnopolti študenti.
23
Khloe Kardashian razkrila hčerkino ime Nekaj dni po rojstvu je zvezdnica resničnostnega šova Keeping Up With the Kardashians razkrila ime svoje prvorojenke. Khloe je hčerko poimenovala True.
13
Nič več samo stric - John Stamos je postal oče Zvezdnik serije Fuller House John Stamos je na družbenem omrežju Instagram naznanil, da sta z ženo Caitlin McHugh pozdravila rojstvo svojega prvorojenca.
2

Izbor
Anketa: 24. februar 2018 ob 22:28

Ste zadovoljni z zmagovalno skladbo Eme 2018?

Da.
Ne.
Ne morem se odločiti.
Arhiv
Kazalo