Iz sveta znanih
slice
Mel B zaradi slabe šale o njenem zakonu nad sožiranta Cowlla
Polila ga je z vodo, a si želi, da bi ga vsaj s sokom, 23. avgust 2017 ob 08:53 Članica nekdanje zasedbe Spice Girls Mel B, ki kot žirantka sodeluje v resničnostni oddaji America's Got Talent, je sredi torkove oddaje v kolego žiranta, jezičnega Simona Cowlla vrgla kozarec vode ...
8
George in Amal Clooney za boj proti sovraštvu donirala milijon dolarjev
12
22. avgust 2017 ob 21:51 Zakonca Clooney sta se z donacijo odločila podpreti organizacijo, ki se bori proti sovraštvu in rasizmu ter promovira strpnost.
Kdo so najbolje plačani igralci zadnjega leta
7
22. avgust 2017 ob 19:47 Na vrh Forbesove lestvice najbolje plačanih igralcev se je povzpel Mark Wahlberg. Primerjava s seznamom najbolje plačanih igralk kaže na velik razkorak med spoloma.
"Osebno, prosim": Danski princ v Avstraliji skoraj ostal pred vrati puba
23
22. avgust 2017 ob 14:18 Danskemu princu Frederiku z družbo pred kratkim niso dovolili vstopiti v lokal v avstralskem mestu Brisbane, saj pri sebi ni imel osebnega dokumenta.
Samuel L. Jackson in Magic Johnson, "lena in zapravljiva prebežnika"
18
22. avgust 2017 ob 11:45 Fotografija ameriških zvezdnikov Samuela L. Jacksona in Magica Johnsona, ki sta si na počitnicah v Toskani po "šopingu" privoščila počitek na klopci, je po spletu okoliščin postala prava senzacija.
Lindsey Vonn po kraji golih slik, tudi Woodsa, hekerjem napoveduje boj Žrtve hekerskih vdorov v telefone niso le igralke in poppevke, ampak tudi športnice: zdaj so se nepridipravi spravili na Lindsey Vonn in javno objavili nekaj kočljivih fotografij iz njenega arhiva.
67
Vsi obrazi Jacoba Andersona: od Sivega črva do Raleigh Ritchieja Oboževalci serije Igra prestolov ga poznajo kot tihega, resnega in zvestega vojaka, vodjo Brezmadežnih, toda igralec Jacob Anderson, ki upodablja Sivega črva, je v resničnem življenju popolno ...
1
Diana ostaja v srcih Otočanov: podpora princu Charlesu pada 31. avgusta bo minilo 20 let od smrti princese ljudskih src. In kot kažejo javnomnenjske raziskave, bolj ko se približuje ta dan, manjša je podpora Otočanov njenemu nekdanjemu možu princu Charlesu.
4
Dvojna agentka Darja Klišina: z atletskih na modne steze 26-letni Darji Klišini se je pred dnevi naslov svetovne prvakinje v skoku v daljino izmuznil za dva centimetra.
28
Eminem prodaja razkošni dvorec po smešno nizki ceni Raper Eminem je na svoji koži občutil posledice recesije na trgu nepremičnin, od katere si mesto Detroit ni nikoli opomoglo.
12
Novodobne zmenkarije: Zara Larsson našla ljubezen na Twitterju Švedska senzacija v svetu popglasbe Zara Larsson je izkoristila prednosti, ki jih ponujajo družbena omrežja, in s pomočjo svojih oboževalcev dobesedno izsledila svojega trenutnega spremljevalca, ...
12
Teniška zvezdnica Viktorija Azarenka v boju za skrbništvo Dvakratna zmagovalka OP Avstralije Viktorija Azarenka je sporočila, da je njena udeležba na prihajajočem OP ZDA pod vprašajem, ker zaradi boja za skrbništvo morda ne bo mogla s seboj v New York ...
53
Jay-Z o sporu s Kanyejem: Res me je prizadel 47-letni hiphoperski mogotec Jay-Z je prvič spregovoril o sporu, zaradi katerega je prekinil stike z nekdanjim prijateljem in poslovnim partnerjem Kanyejem Westom.
6
DMX v hišnem priporu, še naprej mu grozi zaporna kazen Potem ko se štirikrat ni pojavil na testiranju za ugotavljanje prisotnosti prepovedanih snovi v telesu, je sodnik ameriškega raperja DMX-a poslal v hišni pripor.
1
Foto: Madonna "zažurala" s svojim številčnim naraščajem Popdiva Madonna je ob svojem 59. rojstnem dnevu z javnostjo prvič delila fotografijo, na kateri pozira z vsemi svojimi šestimi otroki.
6

Anketa: 12. avgust 2017 ob 08:05

Kateri je vaš najljubši letni čas?

Pomlad.
Poletje.
Jesen.
Zima.
Arhiv
Videonovice
Kazalo