slice
Foto: Norveška krling ekipa tudi v Pjongčangu z "divjimi" hlačami
Česa drugega ni bilo pričakovati ..., 23. januar 2018 ob 11:10 Krling ne spada med najpriljubljenejše olimpijske športe, a tako v Vancouvru kot Sočiju je svojih pet minut slave dobil po zaslugi moške norveške ekipe, ki je navduševala z "odbitimi" vzorci hlač.
17
Foto: Perje, bleščice, kobaltno modra in nežno rožnata - modne uspešnice na nagradah SAG
19
22. januar 2018 ob 11:52 Na podelitvi nagrad Ameriškega igralskega ceha (SAG) so zvezdnice na rdeči preprogi zbujale pozornost z raznolikimi oblekami, ki so nakazale nekaj smernic letošnjega (modnega) leta.
Foto: Na pariškem tednu mode se vračajo v preteklost
4
21. januar 2018 ob 17:35 Te dni v Parizu poteka eden največjih modnih dogodkov, kjer prestižni modni oblikovalci predstavljajo nove moške kolekcije za jesen in zimo 2018/2019.
Foto: Fendi gledalce ob koncu tedna mode "poslal" kar na letališče
1
16. januar 2018 ob 14:08 Z revijama modnih hiš Fendi in Giorgio Armani se je v ponedeljek sklenil še en milanski teden (pretežno moške) mode, ki se je tudi tokrat trudil vračati h koreninam in tako znova pritegniti kupce k ...
Foto: Z nogometnih zelenic na modno stezo - zvezdnik Juventusa osvojil Milano
8
14. januar 2018 ob 19:41 Enega izmed vrhuncev milanskega tedna mode je pripravila modna hiša Dolce & Gabbana, ki je na modno stezo poslala tudi argentinskega nogometnega zvezdnika Paula Dybalo.
Foto: Slovensko podzemlje na londonskih modnih brveh Na londonskem tednu moške mode se je predstavila tudi angleška modna znamka, ki je navdih za svojo kolekcijo našla v slovenskem podzemlju.
5
Kraljičina šivilja modrčkov ob službo zaradi predolgega jezika Britanski dvor je odpovedal pogodbo podjetju s spodnjim perilom, ki je šivalo modrčke in spodnjice tudi za kraljico Elizabeto II., ker je direktorica podjetja napisala knjigo s podrobnostmi dela za ...
2
Foto: Po črnini na Zlatih globusih zvezdnice tokrat znova v barvah Po Zlatih globusih, ko so zvezdnice izčrpale vse mogoče različice krojev, materialov in dolžin večernih toalet v črni barvi, je bila rdeča preproga (no, v resnici je bila modra) nagrad kritikov ...
21
Foto: Vse prej kot klasična rdeča preproga - zlati globusi v črnem V času, ko se Hollywood spopada z vedno daljšo vrsto obtožb o spolnem nadlegovanju, so se težave prenesle tudi na podelitve nagrad.
17
Foto: Sproščena čajanka kot uvod v sezono podeljevanja filmskih nagrad Sproščen uvod v sezono podeljevanja filmskih in televizijskih nagrad tradicionalno predstavlja Baftina čajanka - dogodek, na katerega navadno pridejo vsi, ki so v igri za katero izmed prestižnih ...
2
Foto: Francoska prva dama na seznamu najbolje oblečenih žensk Modna revija Vogue je objavila seznam najbolje oblečenih žensk letos, na katerem so se med drugim znašle francoska prva dama Brigitte Macron, pevki Rihanna in Zendaya ter igralki Natalie Portman in ...
19
Verjetno najturobnejša rdeča preproga v zgodovini - na zlate globuse v črnem tudi moški Igralke, ki bodo na podelitvi zlatih globusov izrazile protest proti spolnemu nadlegovanju v Hollywoodu, na rdeči preprogi v črnini ne bodo ostale same.
48
Foto: Meghanin in Katin božični slog pod lupo modne policije Potem ko je Meghan Markle mnoge razburila s "preekstravagantno", "nedostojno izzivalno" in pregrešno drago dizajnersko obleko, ki jo je nosila na zaročnih fotografijah s princem Harryjem, je bila ...
17
Plaz kritik zaradi "seksističnega" oglasa Care Delevingne V trenutnem ozračju, ko se na naslovnicah vsak dan pojavljajo obtožbe o spolnem nadlegovanju, je na val kritik naletel "netakten" oglas za čevlje dizajnerske znamke Jimmy Choo.
57
Foto in video: V takšnih oblačilih bodo slovenski olimpijci nastopali v Pjongčangu Temno modra, svetlo zelena in bela - v takšnih barvah se bodo slovenski olimpijci predstavili na zimskih igrah v Pjongčangu.
58

Izbor
Anketa: 21. januar 2018 ob 15:28

Če gre sklepati po prvih tednih novega leta, bo vaše leto 2018 ...

Odlično.
Ne morem se pritoževati.
Nekaj srednjega.
Obupno.
Arhiv
Kazalo