Najbolj brane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Stroški Melanie Trump razburjajo Američane: 174 tisoč dolarjev za 12 ur v Torontu
Ameriške davkoplačevalce je razburila vest, da je njihova prva dama Melania Trump ob lanskem obisku Toronta državni proračun zmanjšala za 174 tisoč dolarjev (152 tisoč evrov).

Zabava

Ne potrebujemo šestih voznih pasov, da bi v službo prispeli prej
Voznike, ki se vsakodnevno iz Dolenjske in Štajerske zjutraj vozijo v službo v Ljubljano in popoldne nazaj, smo pozvali, da sodelujejo v velikem eksperimentu.

Zabava

V zapuščenem kamnolomu zrasel luksuzni podzemni hotel
Po skoraj desetih letih gradnje je Šanghaj dobil nov luksuzni hotel, ki se v nasprotju s številnimi drugimi zgradbami v mestu ne dviga visoko v nebo, temveč spušča pod površje.

Zabava

Iryna Osypenko in Matjaž Nemec končujeta skupno pot
Manekenka Iryna Osypenko in poslanec stranke SD sta sporočila, da je po sedmih letih zakona prišel čas za konec skupne poti, a kljub temu še vedno ostajata v prijateljskih odnosih.

Zabava

Trump: "Smo država z največ sposobnosti, strasti in nadarjenosti na Zemlji"
Ameriški predsednik Donald Trump je podelil svojih prvih sedem najvišjih državnih priznanj, medalj svobode. Med prejemniki je bil tudi že umrli kralj rokenrola Elvis Presley.

Zabava

Foto: Ena, dva, tri ... Dobrodelni tek po 479 stopnicah Kristalne palače
Po vzoru New Yorka, Chicaga, Dunaja, Singapurja in drugih mest tudi Ljubljana pozna tek po stopnicah na prepoznavne stavbe.

Zabava

Foto: Mladi plesalci brezdomce oblekli v bunde in plašče
"Okoli 20 brezdomcev smo že opremili z zimskimi oblačili, saj so si kar sami izbrali stvari, ki jih potrebujejo," so nadvse zadovoljni z odzivom Obleci ulico, osreči kralja pobudniki dobrodelne ...

Zabava

Jeff Rohrer - prvi igralec Lige NFL, ki se bo poročil z moškim
Jeff Rohrer te dni polni stolpce rumenih medijev, saj je v sredo dejal, da je gej, zdaj pa bo postal tudi prvi igralec ameriškega nogometa, ki se bo poročil s partnerjem.

Zabava

Virtualna ljubezenska zgodba: Japonec v zvezi s hologramom
Ko se Japonec Akihiko Kondo vsak dan vrne iz službe, ga v stanovanju v predmestju Tokia pričaka ljubezen njegovega življenja, ki zažari v trenutku, ko ugleda njegov obraz.

Zabava

Otroci v boj proti podnebnim spremembam: na ledeniku postavili ogromno razglednico
Na švicarskem ledeniku so iz 125 tisoč otroških risb sestavili največjo razglednico na svetu, katere namen je ozaveščanje o podnebnih spremembah.

Zabava

Stormzy prvi grimeizvajalec na čelu festivala Glastonbury
Prireditelji priljubljenega britanskega Glastonburyja so naznanili, da bo kot prvi grimeizvajalec v zgodovini glasbenega festivala na glavnem odru nastopil Stormzy.

Zabava

V 48. letu starosti je umrla nekdanja partnerka Diddyja
Kim Porter, ki je mati treh otrok znanega ameriškega raperja Diddyja, so na losangeleškem domu našli mrtvo, poročajo tuji mediji.

Zabava

Poroka bo - Georgina je rekla da Cristianu Ronaldu
Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo naj bi po dveh letih zveze nataknil zaročni prstan svoji srčni izbranki Georgini Rodriguez.

Zabava

Jennifer Lopez v 20 minutah zaslužila dva milijona dolarjev
Priljubljena pevka in igralka Jennifer Lopez se je prejšnji teden udeležila odprtja trgovskega centra v Dohi in pri tem zaslužila neverjetna dva milijona ameriških dolarjev.

Zabava

Rojena je tudi nova limuzinska corolla
Po predstavitvi kombilimuzinske in privlačne karavanske različice nove corolle je Toyota na Kitajskem razkrila še limuzinsko izvedbo tega modela. Na voljo bo skoraj po vsem svetu.

Zabava

Po lento in prihodnost - venezuelske lepotice bežijo v tujino
Zaradi pomanjkanja osnovnih potrebščin in brezupne prihodnosti iz Venezuele ne bežijo le družine in običajni ljudje, pač pa tudi manekenke in lepotne kraljice, ki so nekoč slavo Venezuele ponesle v ...

Zabava

Tivoli: že od malih nog spoštljivo do okolja in pridnih rok
Ljubljanski park Tivoli: kjer se prepletata naravno in mestno, divje in urejeno, in kjer se je rodila trajnostno naravnana znamka otroških oblačil, ki združuje sproščenost in urejenost, brezčasnost ...

Zabava

Celine Dion želi s spolno nevtralno kolekcijo za otroke rušiti stereotipe
Petkratna dobitnica grammyja, pevka Celine Dion, je predstavila spolno nevtralno kolekcijo oblačil za otroke, s katero želi "spodbuditi dialog o enakosti in preseganju stereotipov".

Zabava

Prvo natisnjeno električno kolo na svetu s še večjo zmogljivostjo
Slovaško podjetje Kinazo Design je prvo na svetu v Volkswagnovi tovarni s 3D-tiskalnikom izdelalo električno kolo Kinazo e1, ki vzdrži do 100 kilometrov in je dražje od avtomobila.

Zabava

Tragedija v družini Bodeja Millerja: nekdanjemu smučarju utonila hčerka
Za 19-mesečno hčerko nekdanjega smučarskega asa Bodeja Millerja se je zabava pri sosedih končala tragično. Emeline Grier se je utopila v bazenu.
Izjava dneva
link
Alenka Bratušek
17. november 2018 ob 18:54 Gospod Orban je pač povedal svoje, jaz pa lahko k temu dodam, da pod takšnimi pogoji, kot jih zahteva Madžarska, gospod Orban v svojo državo nikoli ne bi pustil tujega investitorja.
Več novic ...
Kazalo