Najbolj komentirane novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Bodo električni avtomobili dražji od konvencionalnih?
V prihodnjih letih lahko pričakujemo predstavitve večjega števila novih električnih in hibridnih avtomobilov, ki bodo pripomogli k čistejšemu zraku, a vse ni tako preprosto.
30

Zabava

V italijanski bordel s seks lutkami po dobrem tednu vdrla policija
Le nekaj dni po odprtju prvega italijanskega bordela z lutkami za seks so oblasti ustavile njegovo obratovanje.
27

Zabava

Poroka na skrivaj - Justin Bieber in Hailey Baldwin presenetila vse
Le dva meseca po tem, ko je Justin Bieber nadel zaročni prstan Hailey Baldwin, naj bi par skočil v zakonski jarem.
24

Zabava

To je BMW prihodnosti
Po številnih napovedih je BMW končno v celoti pokazal koncept vision iNEXT, ki napoveduje, kakšni bodo njihovi prihodnji modeli.
21

Zabava

Macronovi karierni nasveti brezposelnemu mladeniču sprožili ostre kritike
Francoski predsednik Emmanuel Macron se otepa kritik, potem ko je v pogovoru pred Elizejsko palačo brezposelnemu mladeniču dejal, da bi lahko hitro našel službo, če bi enostavno začel iskati v ...
20

Zabava

Samantha Markle z novim udarcem: Princa Harryja primerjala s hrčkom
Polsestra vojvodinje Susseške 53-letna Samantha Markle se še naprej trudi, da z žaljenjem kraljeve družine prek družbenih omrežij privablja pozornost medijev.
16

Zabava

Foto: Duo 2Cellos v vijoličnih dresih navdušil Maribor
Violončelista 2Cellos sta se po štirih letih vrnila v Maribor, od koder je doma Luka Šulić, ki skupaj s hrvaškim kolegom Stjepanom Hauserjem s priredbami glasbenih uspešnic navdušuje množice po vsem ...
31

Zabava

Ariana Grande si bo "vzela čas za celjenje ran"
Glasbenica Ariana Grande se zaradi spleta dogodkov v zadnjem času – od smrti nekdanjega partnerja do terorističnega napada, ki se je lani zgodil po njenem koncertu – začasno poslavlja iz sveta glasbe.
14

Zabava

Richard Gere bo pri 69 letih spet oče
Zvezdnik filma Čedno dekle 69-letni Richard Gere in njegova 35-letna žena Alejandra Silva sta potrdila, da pričakujeta svojega prvega otroka.
13

Zabava

Najnevarnejša, a tudi najrazburljivejša žičnica na svetu
Zarjavela, uničena in razmajana žičnica, ki se vzpenja nekaj deset metrov nad gruzijskim mestecem Čiatura, velja za najrazburljivejše in nevarno prevozno sredstvo na svetu.
13

Zabava

Foto: Miss Earth Slovenije je ... Danijela Burjan!
V ljubljanski Festivalni Ljubljani je na finalnem izboru za Miss Earth Slovenije zmagala Danijela Burjan, ki bo novembra slovenske barve zastopala na mednarodnem finalnem izboru na Filipinih.
13

Zabava

Lily Allen neposredno spregovorila o domnevni spolni zlorabi
Lily Allen je v sklopu napovedi izida knjige spominov prvič razkrila več o incidentu, ko naj bi jo neimenovani glasbeni mogotec poskušal spolno zlorabiti.
13

Zabava

Zakaj pilotom na letalu postrežejo drugačno hrano kot potnikom?
Okus letalske hrane je že od nekdaj deležen veliko več kritik kot pohval.
12

Zabava

Katie Holmes in Jamie Foxx: razmerje, skrito pred očmi javnosti
Šele pred dvema letoma je postalo jasno, da sta igralca Jamie Foxx in Katie Holmes res par, potem ko so se te govorice pojavile že leta 2013.
11

Zabava

Siddharta 9.0 v razprodani Hali Tivoli: Gremo kar od tu naprej
Enajst let je trajalo, da se je Siddharta vrnila v ledeno dvorano Hale Tivoli. Takrat jo je zapustila po odigrani 56. skladbi večera Orion Lady.
72

Zabava

Na vrh letalnice pritekel v manj kot petih minutah
Tudi letos so se tekači, ki jih ni strah nenavadnih in zahtevnih izzivov, pomerili v teku po doskočišču planiške velikanke navzgor.
13

Zabava

Paul McCartney po 36 letih na vrhu Billboarda
Najnovejša studijska plošča Paula McCartneyja, ki jo je naslovil Egypt Station , je v nedeljo dosegla vrh Billboardove glasbene lestvice, kar mu je s samostojnim izdelkom uspelo prvič po 36 letih.
9

Zabava

Volvov tovornjak, ki ne potrebuje kabine
Le nekaj dni po predstavitvi drznega avtonomnega koncepta 360c je Volvo pokazal še samovozni tovornjak, imenovan vera.
8

Zabava

The Cranberries potrdili, da je njihove skupne glasbene poti konec
Člani irske zasedbe The Cranberries so marca sporočili, da bodo kljub smrti pevke Dolores O'Riordan na začetku leta 2019 izdali novo studijsko ploščo, zdaj pa so napovedali še, da se po izidu albuma ...
8

Zabava

Čedahuči: Če bi lahko, bi se vsi preselili v neko kočo v gozdu
Pet let ustvarjanja glasbe, 150 koncertov in tretji album pred vrati – to je kratek statistični pregled dela sedmerice članov, ki sliši na ime Čedahuči.
7
Izjava dneva
link
Ariel Salleh
18. september 2018 ob 14:00 Nekatere moti povezovanje ženske in narave, kajti patriarhalni sistem, patriarhalne filozofije, patriarhalne religije, celo zakoni in ekonomske teorije so ženske zvedli na področje narave in jih ...
Več novic ...
Kazalo