Zadnjih 20 novic - Zabava

Zabava

Jessie J: Kljub diagnozi neplodnosti bom nekoč mama
Jessie J, ki je v še svežem razmerju z igralskim zvezdnikom Channingom Tatumom, tudi po slabi prognozi ginekologov ni obupala nad lastno družino: "Nekega dne bom mama," je zapisala v čustveni objavi ...

Zabava

Stroški Melanie Trump razburjajo Američane: 174 tisoč dolarjev za 12 ur v Torontu
Ameriške davkoplačevalce je razburila vest, da je njihova prva dama Melania Trump ob lanskem obisku Toronta državni proračun zmanjšala za 174 tisoč dolarjev (152 tisoč evrov).

Zabava

V zapuščenem kamnolomu zrasel luksuzni podzemni hotel
Po skoraj desetih letih gradnje je Šanghaj dobil nov luksuzni hotel, ki se v nasprotju s številnimi drugimi zgradbami v mestu ne dviga visoko v nebo, temveč spušča pod površje.

Zabava

Otroci v boj proti podnebnim spremembam: na ledeniku postavili ogromno razglednico
Na švicarskem ledeniku so iz 125 tisoč otroških risb sestavili največjo razglednico na svetu, katere namen je ozaveščanje o podnebnih spremembah.

Zabava

Foto: Mladi plesalci brezdomce oblekli v bunde in plašče
"Okoli 20 brezdomcev smo že opremili z zimskimi oblačili, saj so si kar sami izbrali stvari, ki jih potrebujejo," so nadvse zadovoljni z odzivom Obleci ulico, osreči kralja pobudniki dobrodelne ...

Zabava

Trump: "Smo država z največ sposobnosti, strasti in nadarjenosti na Zemlji"
Ameriški predsednik Donald Trump je podelil svojih prvih sedem najvišjih državnih priznanj, medalj svobode. Med prejemniki je bil tudi že umrli kralj rokenrola Elvis Presley.

Zabava

Foto: Ena, dva, tri ... Dobrodelni tek po 479 stopnicah Kristalne palače
Po vzoru New Yorka, Chicaga, Dunaja, Singapurja in drugih mest tudi Ljubljana pozna tek po stopnicah na prepoznavne stavbe.

Zabava

Stormzy prvi grimeizvajalec na čelu festivala Glastonbury
Prireditelji priljubljenega britanskega Glastonburyja so naznanili, da bo kot prvi grimeizvajalec v zgodovini glasbenega festivala na glavnem odru nastopil Stormzy.

Zabava

Jeff Rohrer - prvi igralec Lige NFL, ki se bo poročil z moškim
Jeff Rohrer te dni polni stolpce rumenih medijev, saj je v sredo dejal, da je gej, zdaj pa bo postal tudi prvi igralec ameriškega nogometa, ki se bo poročil s partnerjem.

Zabava

Ne potrebujemo šestih voznih pasov, da bi v službo prispeli prej
Voznike, ki se vsakodnevno iz Dolenjske in Štajerske zjutraj vozijo v službo v Ljubljano in popoldne nazaj, smo pozvali, da sodelujejo v velikem eksperimentu.

Ture avanture

21. slovenski festival vin: hram kulture napolnili vinski hlapi
V Cankarjevem domu, hramu slovenske kulture, je v teh dneh zadišalo tako kot v običajnih vinskih hramih – preddverje in veliko sprejemno dvorano je namreč zasedlo več kot 150 vinarjev, pri katerih ...

Zabava

Virtualna ljubezenska zgodba: Japonec v zvezi s hologramom
Ko se Japonec Akihiko Kondo vsak dan vrne iz službe, ga v stanovanju v predmestju Tokia pričaka ljubezen njegovega življenja, ki zažari v trenutku, ko ugleda njegov obraz.

Zabava

Rojena je tudi nova limuzinska corolla
Po predstavitvi kombilimuzinske in privlačne karavanske različice nove corolle je Toyota na Kitajskem razkrila še limuzinsko izvedbo tega modela. Na voljo bo skoraj po vsem svetu.

Zabava

Ralph Lauren prvi ameriški oblikovalec, ki bo postal vitez
Ameriški modni oblikovalec Ralph Lauren se bo v zgodovino zapisal kot prvi ameriški oblikovalec, ki bo povišan v častnega viteškega poveljnika najprestižnejšega reda britanskega imperija.

Zabava

Tivoli: že od malih nog spoštljivo do okolja in pridnih rok
Ljubljanski park Tivoli: kjer se prepletata naravno in mestno, divje in urejeno, in kjer se je rodila trajnostno naravnana znamka otroških oblačil, ki združuje sproščenost in urejenost, brezčasnost ...

Zabava

Iryna Osypenko in Matjaž Nemec končujeta skupno pot
Manekenka Iryna Osypenko in poslanec stranke SD sta sporočila, da je po sedmih letih zakona prišel čas za konec skupne poti, a kljub temu še vedno ostajata v prijateljskih odnosih.

Zabava

V 48. letu starosti je umrla nekdanja partnerka Diddyja
Kim Porter, ki je mati treh otrok znanega ameriškega raperja Diddyja, so na losangeleškem domu našli mrtvo, poročajo tuji mediji.

Zabava

Njoki s pršutom in porom
Sestavine: 80 dag krompirjevih njokov, 15 dag kraškega pršuta, 3 večji pori, olivno olje, 2 dl jušne osnove, sol, poper. Krompirjeve njoke skuhamo v osoljenem kropu.

Zabava

London dobiva svojo različico Pločnika slavnih
V severnem londonskem okrožju Camden bodo prihodnjo pomlad v slogu hollywoodskega Pločnika slavnih največja glasbena imena dobila svoj prostor.
Izjava dneva
link
Alenka Bratušek
17. november 2018 ob 18:54 Gospod Orban je pač povedal svoje, jaz pa lahko k temu dodam, da pod takšnimi pogoji, kot jih zahteva Madžarska, gospod Orban v svojo državo nikoli ne bi pustil tujega investitorja.
Več novic ...
Kazalo