Arhiv

ISKALNIK

SEKCIJE

Označi vse Odznači vse
Od: Do:
Način iskanja:
Iskane besede:
Slovenija Svet
Evropska unija Evropske volitve
Gospodarstvo Kultura
Šport Črna kronika
Zdravje Okolje
Znanost in tehnologija Ture avanture
Zabava Pregled tedna
Arhiv novic
Dnevi poezije in vina v duhu odprtega pisma zaprti Evropi " Zahod je vsemu svetu pokazal, kaj pomeni svetovna mobilnost, ne da bi pri tem pomislil, da ne more ostati pri enosmernem prometu, " med drugim beremo v Odprtem pismu Evropi, ki ga je napisal gost ...
Tajfun Hato dosegel Hongkong - oblasti izdale najvišja opozorila Hongkongu se je približal tajfun Hato, ki je s seboj prinesel močne padavine in silovit veter. Ulice so poplavljene, odpovedanih je bilo več sto poletov, zaprta je ostala tudi borza.
Mel B zaradi slabe šale o njenem zakonu nad sožiranta Cowlla Članica nekdanje zasedbe Spice Girls Mel B, ki kot žirantka sodeluje v resničnostni oddaji America's Got Talent, je sredi torkove oddaje v kolego žiranta, jezičnega Simona Cowlla vrgla kozarec vode ...
Pogrešana žival: pes pasme jack russel terrier (Maribor) Opis živali: Izgubil se je pes pasme jack russel terrier, star je 1,5 leta. Okoli vratu ima rdečo ovratnico z obeskom, na katerem sta njegovo ime (Jack) in telefonska številka lastnika.
V Ljudskem vrtu čakajo na evropske velikane Nogometaši Maribora so z uvrstitvijo v Ligo prvakov dobili zajeten kupček denarja in z nestrpnostjo pričakujejo četrtkov žreb. Poglejmo trenutne postavitve po bobnih.
Viler: Še veliko let se bo govorilo o tej posebni noči Mitja Viler je dosegel deveti zadetek za Maribor, a tako pomembnega še nikoli v karieri. V Ljudskem vrtu bo jeseni trikrat zadonela himna Lige prvakov.
Bo 160 milijonov evrov izgube bolnišnic plačala država? Bolnišnice so pridelale za 160 milijonov evrov izgube, ki jih bo morda pokril proračun.
Našli truplo izginule švedske novinarke Danska policija je obglavljeno truplo, najdeno blizu Københavna, identificirala kot pogrešano švedsko novinarko Kim Wall, ki je izginila na podmornici izumitelja Petra Madsena.
Boston dobil Irvinga, a plačal visoko ceno Buren prestopni rok v Ligi NBA je postregel še z enim veleposlom. Najboljši ekipi na Vzhodu sta si izmenjala organizatorja igre, toda Cleveland je za Kyrieja Irvinga dobil še "posladke".
Zadnji dan za prijavo škode po spomladanski pozebi Kmetijska gospodarstva, ki so spomladi imela škodo po pozebi, lahko to še danes prijavijo na svojo občino. Prijave bodo do 15. septembra na terenu preverile nadzorne komisije.
Milanič po obrambi Handanovića vedel, da je Maribor v Ligi prvakov "Da smo v Ligi prvakov, je veliko presenečenje. To ni presenečenje samo za nas tu, ampak za vse v Evropi," je po tretji uvrstitvi v nogometni raj dejal trener Maribora Darko Milanič.
Trump znova obljubil zid na meji z Mehiko Ameriški predsednik Donald Trump je na shodu " Naredimo Ameriko spet veliko" v Phoenixu obljubil, da bo za gradnjo zidu na meji z Mehiko tudi "zaprl vlado", če bo to potrebno, in spet okrcal medije.
Češka: Na Japonskem rojeni vodja nacionalistov je pred volitvami vse bolj priljubljen Dva meseca pred češkimi parlamentarnimi volitvami je javnomnenjska raziskava pokazala, da je Tomio Okamura najbolj priljubljen med voditelji 16 čeških strank in gibanj, med katerimi bodo volivci ...
Avtomobilski biser, ki je nastal pred osemdesetimi leti V nasprotju s številnimi pionirji avtomobilizma, ki so si ime ustvarili z le enim modelom in ostali pri tem, italijanski avtomobilski tovarnar Vincenzo Lancia ni nikoli počival na lovorikah.
Nekdanji uslužbenci Goldman Sachsa prevzemajo vajeti centralnih bank V slogu navodil o spremljanju Sončevega mrka v ZDA se tudi na delniških trgih opozorilo lahko glasi, da je lahko človek hitro zaslepljen, ko gleda krivulje, ki se vzpenjajo v nebo.
George in Amal Clooney za boj proti sovraštvu donirala milijon dolarjev Zakonca Clooney sta se z donacijo odločila podpreti organizacijo, ki se bori proti sovraštvu in rasizmu ter promovira strpnost.
Slovaki in Litovci, ki se bodo v boju za SP spopadli s Slovenci Medtem ko bo Srečko Katanec seznam igralcev za kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo 2018 sporočil v četrtek, sta selektorja Slovaške in Litve že razkrila, kdo so igralci, ki se bodo ...
Poletni rekord kaninske žičnice Kaninska žičnica s številom prepeljanih potnikov dokazuje, da je nepogrešljiv del bovškega turizma. Takšnega prometa v poletni sezoni še ni bilo.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo