Dnevni horoskop
Horoskop velja za 28. 6. 2017
     
link

ONA:
Nekaj več dela kot po navadi vas ne bo zmotilo. Imate radi dneve, v katerih se vse odvija nekoliko hitreje, kot ste sploh planirali. Takšen bo tudi današnji dan; ne boste imeli časa za premišljevanje, kar je zagotovo dobro.

ON:
Imate vse razloge za dobro počutje. Glede žgočega problema imate pravilen občutek in tokrat kaže preiti od besed k dejanjem. Želite izvedeti čim več glede novosti v karieri, in to vam bo tudi uspelo.

  link

ONA:
Premislite o ljubezenskih dogodkih, saj je v igri nekaj, kar vam je izredno pomembno. Lahko dobite veliko več, kot ste sploh pričakovali. Tudi na potovanju ali če vas čaka selitev.

ON:
Premislili boste, kaj bi morali povedati oziroma kako bi se lahko predstavili na najboljši način. Nikar ne oklevajte. Tudi v ljubezni boste brez težav pokazali, kaj si želite.

  link

ONA:
Očitno bo, da ne nadzirate vsega. Celo s partnerjem ali prijateljem boste nekoliko presenečeni, posebno če sta tudi poslovno povezana, kar je vedno izredno težko in naporno.

ON:
Priznajte si, kaj si resnično želite, ter to tudi pokažite. V nasprotnem boste imeli občutek, da vas bodo nekako preskočili. V takih okoliščinah ste vedno manj potrpežljivi.

  link

ONA:
Naredili boste nekaj odločilnih korakov glede spremembe v karieri. V ljubezni bo največ novega od mlajše osebe ali nekoga, ki ga še vedno ne morete povsem prebrati, toda čas bo pokazal svoje.

ON:
Lahko rečete, da ste dočakali svojih pet minut. Po dolgem času boste imeli pripravljen odgovor na vsako vprašanje. Hitro boste prešli h konkretnim rečem! Tudi v ljubezni bo marsikaj po vaši meri in željah.

 
     
link

ONA:
Ob izteku meseca ste v dokaj dobrem položaju. Odločite se za pot ali za novo poslovno dejavnost, posebno če je povezano s trgovino ali umetnostjo. Ljubezen vas povezuje z nekom, ki vam je podoben.

ON:
Predstavili se boste v najboljši luči. To velja tako v karieri, ob nekem pomembnem srečanju ali z nežnejšim spolom. Pripravljeni ste na soočenje glede zadeve, o kateri ste pogosto razmišljali.

  link

ONA:
Šele zdaj vam bo popolnoma jasno, kako močno si želite ohraniti stike s pomembno osebo. Luna ja vaša zaveznica, lahko končno pridete do svojega, po bližnjicah. Ni razlogov, da bi skrivali čustva.

ON:
Čaka vas še marsikaj prijetnega, zato ni razlogov, da bi se prevečkrat vračali na stare teme. Preprosto se spomnite enostavnih besed in hitro preidite k novim zadevam, sproščeno in odločno.

  link

ONA:
Nekdo prihaja s predlogom, ki vam ni preveč všeč. Najbolj vas jezi občutek, da vas morda ne upoštevajo. Morda vendarle dvigujete preveč prahu okoli nečesa, kar se bo hitro zgladilo.

ON:
Prvi kazalec utrujenosti bo pomanjkanje idej, posebno na delu. Privoščite si več oddiha. Trenutno enostavno niste pripravljeni na neke pomembnejše korake ali tveganja.

  link

ONA:
Nadaljujte druženje, ki vam ugaja, saj je možno, da boste vse skupaj povezali z uresničevanjem določenih ambicij. Vsekakor pa vam najbolj godi ukvarjanje z dejavnostjo, pri kateri ste lahko ustvarjalni.

ON:
Danes se boste lažje kot sicer spopadali tudi z dolgočasnimi opravili. Nekako vam uspelo, da stvari izoblikujete po svoje in dodate svoj pečat. V ljubezni boste prav tako iznajdljivi.

 
     
link

ONA:
Ne bo časa za pomemben pogovor, o katerem že nekaj časa tuhtate, tudi kar zadeva ljubezenske odnose. Morda ste trenutno preutrujeni ali preprosto neodločni in potrebujete še nekaj časa za premislek.

ON:
Paziti morate na odnose z nežnejšim spolom, tako na delu kot v ljubezni. Ostanite mirni in zbrani, le tako boste kljubovali težavam. Morda le potrebujete nekaj več počitka.

  link

ONA:
Zanimiva priložnost vas mika predvsem zato, ker ni nikakršnih pritiskov, temveč le obojestranska radovednost. Nekaj boste povedali spontano, brez pomislekov. Tudi na potovanju ali izletu bo presenetljivo lepo in vznemirljivo.

ON:
Imate dovolj energije, morda celo preveč, posebno za potovanja, šport, rekreacijo in težje fizične opravke. Vsekakor vas spremljajo srečne okoliščine. Tudi v ljubezni, čeprav se niste posebno potrudili.

  link

ONA:
Raztreseni ste, v takih okoliščinah bi utegnili kaj izgubiti ali založiti. Potrebujete nekaj več časa, da bi se spet zbrali. Previdnost ni odveč. Ni prav vse v vaših rokah, toda še vedno se lahko dobro pripravite.

ON:
Nimate dovolj moči, zato se v službi še ne morete spopasti z najtežjimi stvarmi. To vas morda preveč obremenjuje, glede na to, da gre le za en slab dan in težave, ki jih boste potem hitro premagali.

 

ONA:
Neki predlog vam nikakor ne ustreza, zato se morate odzvati nekoliko ostreje. V resnici bo kmalu prišlo do pozitivnega preobrata, toda do takrat varčujte z denarjem in močmi.

ON:
Primanjkuje vam izkušenj ali potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. Postajate vedno bolj nestrpni, posebno s tistimi, ki so muhasti ali pa se na neki način izmikajo.

link
Kazalo