Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 8. 2017
     
link

ONA:
Zvezde vas presenečajo. Dobili boste prijateljsko podporo v trenutku, ko boste sicer potrebovali nekaj drugačnega, bolj romantičnega. Vsekakor vam bo veliko pomenilo in ostane še upanje, da se bodo zadeve počasi uredile tako, kot vam ugaja.

ON:
Nikar ne dovolite, da bi se spet zapletali v stara vprašanja. Spet iščete rešitev za nekaj, kar se bo razvijalo počasi in spontano. Bodite odprti za nove možnosti, tudi glede delovnih metod ali potovanja.

  link

ONA:
Mogoče je, da si boste nekoliko podaljšali rok za nekatere podvige. Enostavno nimate dovolj živcev, da bi stvari naredili hitro in nekako na pol. Postanite previdnejši, tudi glede ljubezni.

ON:
Pri poslih vas po nepotrebnem skrbi, da vas bo nekdo drug kar hitro nadomestil ali prevzel tisto, kar je vaše. Resnica je drugačna, obeti so dobri, zato ne hitite. V ljubezni boste v središču pozornosti.

  link

ONA:
Z ugodno Luno ste lahko brez strahu, kar pa ne pomeni, da lahko odlašate v nedogled. Še vedno se ne smete preveč sprostiti, toda okoliščine se bodo počasi izboljšale. Več časa bo za neko srečanje.

ON:
Dan bo ugoden za vse denarne posle. Obiščite uradna okenca, čim prej se pozanimajte glede svojih pravic, tudi kar zadeva zavarovanje, varčevanje ali možnost za večji nakup. Proti popoldnevu bo več spogledjlivosti.

  link

ONA:
Nimate časa za premislek, kaj šele za počitek. Vse skupaj vas preveč spominja na stvari, ki bi jih radi pustili v preteklosti. Nekaj se vseeno rešuje, čeprav počasi.

ON:
Tokrat ste v takem položaju, da lahko izbirate. Zato premislite o ponujenih priložnostih, ni vam treba hiteti in se zaleteti ob prvi priložnosti, ki morda še ni tako idealna, kot si predstavljate.

 
     
link

ONA:
Luna v znaku obeta dokaj ugoden začetek tedna. Pred vami je ka nekaj možnosti tudi za srečanje, na katero ste se dolgo pripravljali. Morda se bo izteklo nekoliko drugače od predvidenega, toda vseeno bo zanimivo.

ON:
Zgodaj popoldne boste precej izpostavljeni, toda s pravimi besedami boste zadeve hitro uredili in vse postavili na svoje mesto. V ljubezni vas prijetno preseneča možnost za več strasti.

  link

ONA:
Zapletli se boste v več sočasnih delovnih obveznosti, zato premislite o novih metodah dela. Sprenevedanje vas zagotovo ne vodi nikamor, tudi v zasebnih odnosih. Posebno z osebo, ki vas dobro pozna, zato kar z resnico na dan!

ON:
Pogrešate nekoga, ki se ne bo pojavil tako kmalu, tudi zaradi vaših nedavnih besed. Popravite napako, najboljše z novim sporočilom. Vseeno je mogoče, da še ne boste povsem zadovoljni.

  link

ONA:
Takoj ob začetku tedna boste zadihali svobodno in razbremenjeno. Vzeli si boste več časa zase ter za neko dejavnost, ki vam je še vedno pisana na kožo. Pri delovnih pogovorih in izpitih se boste hitro otresli negotovosti.

ON:
Iz druženja se bo po naključju rodila dobra zamisel. Življenje je očitno še vedno polno presenečenj, posebno glede ustvarjalnosti in ljubezni. Zanimivo je, da tokrat gre za sogovornike, na katere niste veliko računali.

  link

ONA:
Nekdo se tudi danes odloča po svoje, vi ga ne morete prepričati o nasprotnem. Sprijaznite se, da se zaenkrat ne moreta uskladiti. Vsaj doma ostanite kolikor mogoče mirni in varčujte z energijo.

ON:
Začutili boste nekaj strahu, ker nimate dovolj moči, da bi vplivali na dogodke, kar je za vas dokaj nenavaden občutek. Posebno vas skrbi za projekt, ki je obtičal v slepi ulici. Previdno z denarjem.

 
     
link

ONA:
Luna prebuja vašo zgovornost. Sreča bo zagotovo spremljala najodločnejše. Tako se lahko nadejate uspeha, posebno z mlajšimi in na potovanjih. Posebno zanimivo bo z levi, preostalimi strelci ter ovni.

ON:
Pri poslih ste dovolj močni in veste, kako bi lahko zaščitili to, kar ste že dosegli. Ne razlagajte predolgo, zakaj ste se odločili za neko reč. Vse vam bo v hipu jasno, zato se ne obotavljajte. Tudi glede ljubezenske izbire.

  link

ONA:
Pričakovali ste težek in naporen začetek tedna, marsikaj pa se vseeno odvija veliko lažje in hitreje. Popoldne obiščite kakšno kulturno prireditev ali se odpravite na izlet. Bodite družabnejši.

ON:
Vzemite si več časa za najtežje opravke. Nič napačnega ne bo v tem, da poskusite še enkrat, drugače kot doslej. Odnos z nekom se bo vendarle izboljšal, ne glede na nekaj sporov iz preteklosti.

  link

ONA:
Nimate časa za vse. To vas ne navdušuje, saj nenehno odlašate z nečim, kar bi radi končno končali. Tisto, kar se govori o vas, vas ne more prizadeti, če ste pripravljeni razkriti svoje argumente. Pazite na grlo.

ON:
Tudi vi si občasno lahko dovolite kakšno napako ali spodrsljaj. Ne bo večjih posledic, razen trenutne slabe volje ter padca odpornosti. Morda vas bo zmotilo tudi to, da določenih stvari ne morete rešiti tako hitro, kot bi radi.

 

ONA:
Ne razumete vsega, kar se dogaja, posebno v službi. Pravila se menjajo hitreje, kot ste pripravljeni. Morda je vse le stvar časa, zato ste lahko mirni. Partner ali prijatelj je trenutno preveč pasiven.

ON:
Mogoče je, da boste danes vse ocenjevali precej pristransko in zato tudi dokaj napačno, posebno v ljubezni. Računajte na še nekaj pričkanj, posebno pod domačo streho.

link
Kazalo