Dnevni horoskop
Horoskop velja za 23. 2. 2018
     
link

ONA:
Nekoga boste kar priklicali v mislih. Možno je srečanje ali telefonski stik, in to celo v najbolj nepričakovanem trenutku. Jasno bo, da še imata veliko skupnega. Zdravje se bo izboljšalo.

ON:
Pri vsem bodite zelo natančni ter odločni, čeprav vas določene stari že dolgočasijo. Radi ustvarjate kaj novega, danes pa se vseeno morate držati določenih pravil. Vsaka kritika vas moti, ne glede na to, da je pravzaprav konstruktivna.

  link

ONA:
V službi se spet dviguje veliko prahu praktično okoli ničesar. Spomnite se, kako ste podobne težave že reševali. Vsaka izkušnja je tokrat več kot dobrodošla. Tako vsaj ne boste več zapravljali časa.

ON:
Preveč ste nemirni in razburjate se okoli stvari, ki jih boste že jutri pozabili. Ne razmišljajte o maščevanju, saj še predobro veste, da kaj takega ne spada v vaš značaj.

  link

ONA:
Lahko nadaljujete po svoje, brez pomoči. Tudi v ljubezni ste lahko bolj samostojni, saj ugotavljate, kaj je tisto, kar si dejansko najbolj želite. Ne tuhtajte glede potovanja, čas je za akcijo!

ON:
Ukvarjajte se z nečim, kar vam, roko na srce, resnično leži. S svojo očarljivostjo boste pridobili na svoj stran tudi najbolj zadrte. Ljubezenske zvezde podarjajo predvsem zanimiv večer.

  link

ONA:
Spet preveč skrbite za nekoga, ki se lahko znajde kar sam, brez večjih težav. Po drugi strani pa pozabljate na določene obljube. Nekoliko manj romantike bo, saj boste upravičeno resni in zahtevni.

ON:
Dokaj naporen dan je pred vami. Ne morete se odločiti, čas pa vas priganja, kar je nekaj, česar ne prenesete. Oseba, s katero sta v tem trenutku tesno povezana, je značajsko preveč drugačna od vas.

 
     
link

ONA:
Zanimiv dan je pred vami, vse se bo odvijalo povsem drugače in veliko bolj pozitivno od tistega, kar ste slutili. Nekdo je na vaši strani in nima nikakršnih skritih namenov. Ujela se bosta.

ON:
Poskrbite za zdravje in dobro kondicijo. Lahko se končno začnete ukvarjati z dejavnostjo, ki bi vas fizično in psihično okrepila. V službi boste tokrat med najglasnejšimi.

  link

ONA:
Ob ugotavljanju trenutnih okoliščin bodite pozorni in natančni. Napak bo vsekakor manj, kot ste se bali, vseeno pa ostanite budni. V ljubezni se z drago osebo še ne moreta dogovoriti.

ON:
Pozitivna naravnanost se vam obrestuje, čeprav vas še vedno marsikaj moti, posebno na čustvenem področju. Pazite z zračnimi znamenji: dvojčki, tehtnicami ter vodnarji, posebno s pripadnicami nežnejšega spola.

  link

ONA:
Zdravje in počutje se bosta okrepila. Postajate bolj optimistični glede stvari, pri katerih ste se že vdali. Zdaj prihajajo novi namigi, da bo boljše. Najprej v ljubezni, potem še glede izpopolnjevanja.

ON:
Pri nekem srečanju boste blesteli, čeprav je v vašem srcu velik vihar. Predobro se spominjate nekdanjih izkušenj. Šele pozneje lahko spregovorite o čustvih. Na potovanjih boste srečni.

  link

ONA:
Določene stvari si želite le olajšati, Vsako obotavljanje pomeni le še dodatne, nepotrebne sitnosti. Tudi glede srčnega sporočila preveč oklevate, brez pravega razloga.

ON:
Ne prenesete tistih, ki so po vašem mnenju preveč glasni, čeprav govorijo resnico. Tokrat je žal nočete sprejeti. Trma se vam obrestuje le glede denarnih zadev.

 
     
link

ONA:
Pri omembi določenih dogodkov ali imen boste ostali kar brez besed. Vse skupaj vas preveč spominja na stvari, ki bi jih radi pustili v preteklosti. Nekaj se vseeno rešuje, čeprav počasi.

ON:
Vaši vsakdanji opravki potekajo brez težav ali posebnosti. Morda vas moti le to, da nimate vseh podatkov, po drugi strani pa ste zadovoljni, ker to pomeni nekaj dolžnosti manj.

  link

ONA:
Veliko govoric bo, a premalo resnice. Poskusite vsaj obdržati miren obraz, ne dovolite, da bi vas spet premagala čustva. Podvizajte se, če se nočete znajti v nedopustni zamudi.

ON:
Slutite, kdo vam meče polena pod noge, tudi doma. Zaenkrat se ne morete upreti, zato si omislite več dejavnosti, ob katerih ne boste razmišljali o morebitnem razočaranju.

  link

ONA:
Odpravite se na obisk. Vse skupaj bo prijetneje, kot ste pričakovali. S sogovorniki imate veliko skupnega. Premislite o konjičku, ki ste ga morali opustiti. Zdaj se lahko vrnete na staro.

ON:
Na več kot pol poti do cilja se boste zavedli, da bi si lahko tudi poiskali pomoč. Morda je še boljše, da je izpadlo drugače od predvidenega. Dokazali boste kaj veljate, posebno v odločilnih in težjih trenutkih.

 

ONA:
Pokažite, da ste ob nedavnih izkušnjah psihično zrasli in dozoreli. Ne dovolite, da bi se ponovilo, kaj takega bi vas utegnilo ustaviti! Krepite zdravje, saj še vedno niste na vrhuncu moči.

ON:
Preveč ste navezani na nekaj, kar bi morali nadomestiti z novostmi. Velja še zlasti za delovno področje, toda tudi druženja, ki vam ne ustrezajo več. Odločnost je edino, kar vas lahko reši.

link
Izbor
Kazalo