Dnevni horoskop
Horoskop velja za 21. 10. 2017
     
link

ONA:
Preveč vam bo dolgčas, v ljubezni se spet zapleta in vleče. Tokrat ne morete prevzeti pobude, temveč kaže počakati na druge. Bodite previdni, vse pride ob svojem času. Ohranite stike s staro družbo.

ON:
Pri vsakem opravku se boste dolgo odločali in morda tudi zapravili nekaj minut ali celo ur, da bi zadeve izpeljali tako, kot je najbolje. Vse boste rešili le z natančnostjo. V ljubezni si morate priznati, da ste trenutno negotovi.

  link

ONA:
S partnerjem ali prijateljem sta tokrat na bojni nogi! Morda ni povsem iskren, kar vas dejansko spravlja iz tira! Poskusite se še enkrat pogovoriti, posebno če vas še vedno navdajajo večji dvomi, tudi doma.

ON:
Ponavljajo se stvari, ki so vas že velikokrat spravile iz tira. V takih okoliščinah je najbolje počakati, da se prah poleže. Še enkrat pa se pozanimajte glede pogojev v zvezi z nekim izplačilom ali posojilom.

  link

ONA:
Planeti napovedujejo, da boste pri marsičem uspešnejši, kot ste pričakovali. Lahko pa se odločite za nekaj novih korakov v ljubezni. Vse vam gre nekako na roko, na vas je, da si izberete pravi trenutek.

ON:
Še enkrat vas rešuje sreča v trenutku, ko vam bo zmanjkalo besed. Zgodovina se ponavlja, zgodba vam je dobro znana. Vseeno se boste izmuznili brez posledic. Glede potovanja naredite nov načrt.

  link

ONA:
Preveč govorite o zadevah, v katerih bi se morali nekoliko ustaviti in ugotoviti najprej, kako razmišlja druga stran! Popoldne boste z mlajšimi vseeno nekako našli skupni jezik. Vse se bo zgladilo.

ON:
Še enkrat se lahko brez skrbi odpravite na pot. Le določite si, koliko lahko porabite ter pravočasno razložite tistim, ki vas spremljajo, kakšni so vaši nameni. V ljubezni bo še pestro!

 
     
link

ONA:
Še enkrat boste brez zadržkov vprašali vse, kar se vam zdi nejasno ali vam ni preveč všeč. To je edina pot, da si boste uredili vse vtise. Veliko prijetnih planetov prebujajo vaš pogum in krepijo zdravje.

ON:
Še danes lahko potujete, raziskujete, poizvedujete. Nekaj se bo končalo drugače in boljše, kot ste predvidevali. Ravno to vas bo dodatno vzpodbujalo, da nadaljujete. Odpornost se prav tako zvišuje.

  link

ONA:
Povedali boste marsikaj, kar vam leži na srcu, tako v zasebnih odnosih kot glede poslovne situacije. To bo dobra poteza, ker vas lahko reši v trenutku, ko boste v največjih dvomih. Vse je preprosteje, kot ste mislili.

ON:
Nekaj boste počeli skoraj prepričani, da vam ne bo uspelo. Vseeno vztrajajte do konca, posebno če se vam odpira možnost ponovnega srečanja z osebo, ki vam izkazuje naklonjenost. Trud se bo obrestoval.

  link

ONA:
Lahko končate nekaj zadev, ki so se zavlekle, tudi v zvezi s potovanjem. Ne zapirajte se med štiri stene in ne izgovarjajte se na pomanjkanje časa, ker je tudi v ljubezenskih odnosih vse odvisno od vašega pristopa.

ON:
Še vedno niste prepričani, ali ste se glede poslov odločili tako, kot je prav. Pazite le, komu boste zaupali svoje dvome. Rešitev se bo prikazala šele proti večeru. Vsaj v ljubezni se odpira hitreje, kot ste upali.

  link

ONA:
Morda niste med najbolj zgovornimi, toda vseeno lahko dosežete vse, kar si želite, z veliko vztrajnosti in očarljivosti v pravem trenutku. Velja še posebno proti večeru, v veseli družbi ali v dvoje.

ON:
Prihaja kar nekaj novic, povezanih tudi s starim prijateljem ali v zvezi s škorpijonko, rakico ali tehtnico. Njen značaj je še enkrat za vas velik izziv. Ohranite zbranost, nazadnje se bosta dogovorila.

 
     
link

ONA:
Pazite v ljubezni, posebno če je vpleten nekdo, ki vas vedno znova premaguje z besedami. To vas sicer ne preseneča, čeprav zdaj nimate dovolj moči, da bi se uprli. Pazite na zdravje, ponavljajo se glavoboli.

ON:
Z denarjem boste nekoliko previdnejši kot doslej. Brez posebnih težav boste preskočili kar nekaj ovir. Še draga oseba bo pokazala več razumevanja. Popoldne bo dovolj časa za sprostitev ter za srčna presenečenja.

  link

ONA:
Pod vplivom Lune v negativnem položaju preveč tuhtate o preteklosti. Nekoga ne morete pozabiti, toda tega ne priznate. Utegne vam spodleteti pri malenkostih, hranite vse najpomembnejše dokaze.

ON:
Pod vplivom nenaklonjene Lune se dogaja nekaj, česar ne morete nadzorovati. Poskusili boste še enkrat in se zavedli, da je zaman. Poiščite drugačno pot, morda tudi kakšen koristen nasvet.

  link

ONA:
Nemirni in negotovi ste, pazite, kako se boste odzvali, posebno z vašimi bližnjimi. Poskusite izvedeti čim več glede morebitnega novega sodelovanja, pri tem vam bo pomagal nekdo, ki zadeve dobro pozna.

ON:
Čustva vam bodo ponagajala takrat, ko se boste skoraj odločili. Taka pot vas vodi v še večje dvome, čeprav ste preveč trmasti, da bi si to priznali! Popustiti morate, zahtevnost ne vodi nikamor.

 

ONA:
Utegne se zaplesti ravno okoli stvari, pri katerih ste bili najbolj prepričani o uspehu. Lahko ste iskreni, le tako lahko premaknete stvari z mrtve točke. V nasprotnem se bo nekaj le po nepotrebnem zavleklo.

ON:
V ljubezni ste nekoliko preračunljivi, kar je vsekakor dvorezni meč. Zato premislite, ali bi morda morali pustiti dragi osebi do besede, čeprav ste prepričani, da imate prav pri marsičem, kar vaju tare.

link
Kazalo