Dnevni horoskop
Horoskop velja za 18. 6. 2018
     
link

ONA:
Nekdo vas vneto išče, kar boste zvedeli prek mlajših znancev. Pripravite se na še nekaj novosti. Ne zapravljajte časa. Vsaj v ljubezni se osredotočite na eno vprašanje.

ON:
Imate srečo, posebno na čustvenem področju. Tako pri poslih kot glede srečanj z mlajšimi in z znanci boste dobili nekaj več, tudi na potovanju. Odločitev ne bo pretežka.

  link

ONA:
Pričakujte več družinskih novosti. Tokrat bodo povezane s starejšimi. Marsikaj se še ne ujema z vašimi pričakovanji ali z dosedanjimi izkušnjami. Niste vajeni reševati vsega naenkrat.

ON:
Dobili boste nekaj nenavadnih odgovorov. Ne gre za vašo napako, a počakati morate na še nekaj novic, posebno v družini in glede določenih nejasnosti v karieri.

  link

ONA:
Z veliko dobre volje se boste spravili k stvarem, ki so sicer precej zahtevne. Ne morete zdržati dolgo na enem mestu. Shranite vse, kar vam lahko koristi tudi kot dokaz. Tako boste imeli občutek varnosti.

ON:
Glede poslovnih zadev si zapišite nekaj pomembnih datumov. Tako ne bo nobenih pomot ali nejasnosti. Še vedno razpolagate s pravimi aduti in tudi odpornost se bo zvišala.

  link

ONA:
Počasi boste zbrali več energije in se ustrezno odzvali. Ljubezenske poti so vam odprte. Nekdo vam je veliko bolj predan, kot upate. Tudi v prostem času lahko načrtujete nekaj novega.

ON:
Tokrat vam bodo zadali veliko stvari hkrati. Morda postajate nekoliko neprevidni, saj v taki naglici po navadi niste preveč spretni. Ostanite zvesti sebi in svojim načelom.

 
     
link

ONA:
Ob vas je kar nekaj zanimivih sogovornikov. Imate dovolj časa za vse ne glede na nenavadno vzdušje v službi. Doma se poskusite dogovoriti nekoliko drugače kot doslej, posebno z mlajšimi.

ON:
Šesti čut vas vodi k dobrim odločitvam. Komaj čakate priložnost, da razložite, kaj ste mislili in nameravali. Na potovanjih vas spremlja sreča, prav ugaja vam, da se nenehno kaj dogaja in da ni dolgčas.

  link

ONA:
Naenkrat imate občutek, da zadev ne obvladate, a tak strah je morda povsem neupravičen. Pri študiju in delu pazite, stežka se boste spomnili nečesa, kar je še vedno izredno pomembno.

ON:
Pazite v odnosih s tistimi, ki zahtevajo vedno več. Radi bi kaj spremenili, a zavedate se, da ne bi smeli nikogar oponašati. Le tako lahko ostanete mirni in zagotovo ne bo nikakršnih težav.

  link

ONA:
Ljubezenske poti so odprte, a pazite, da ne boste zahtevali preveč. Vse se lahko reši, ostanite strpni in optimistični, s tako taktiko ste vedno neprekosljivi in številni vam sledijo.

ON:
Zadovoljni boste, ker so vam številni okoli vas pripravljeni priskočiti na pomoč. Spremenite nekaj v vaših vsakdanjih navadah, lahko si omislite dejavnost, ki omogoča nova srečanja.

  link

ONA:
V ljubezni se spet zapleta zaradi prevelike napetosti. Nočete popustiti, nadaljujete izključno po svoji poti, posebno če imate opravka z levom, strelcem ali ovnom. Vsaj v karieri veste, kam in s kom.

ON:
Nekaj vas vznemirja in zato nenehno razmišljate. Poskusili boste nadoknaditi zamujeno, vsekakor pa pohitite. V ljubezenskih in domačih odnosih se vam zdi, da se zapleta okoli enih in istih stvari.

 
     
link

ONA:
Umirili se boste in naenkrat dojeli, kako naprej, tudi v karieri. Tudi v ljubezni se boste končno odločili, marsikaj je v vaših rokah, in če boste pohiteli, se vam nekdo ne bo več upiral, temveč prav nasprotno.

ON:
Nekoga bi lahko obiskali, morda vsaj na hitro. Tako boste vsaj načeli pomemben pogovor. Pri vsem boste dejavnejši, uspehi pri študiju in glede potovanja vas bodo dodatno opogumili.

  link

ONA:
Dogaja se marsikaj nepredvidenega. Sicer pa nikar ne delajte iz muhe slona, poskusite se umiriti. Ko boste nehali razmišljati o enih in istih zapletih, se bodo začeli reševati drug za drugim.

ON:
Ljubezenske zadeve ne prinašajo velikih novosti, čeprav ste upali drugače. V zraku bo spet nekaj več ljubosumja. Oba z drago osebo sta preveč značajsko močna in nihče noče popustiti.

  link

ONA:
Odzivate se instinktivno, morda se preveč oklepate nekoga, ki vam ni preveč podoben. Zato pazite, kako boste nadaljevali, ne vztrajajte tam, kjer so vrata in okna še vedno zaprta.

ON:
Priganjajo vas, kar vam niti malo ne diši. Morda ste napeti zaradi ljubezenskih dvomov. Z denarjem ste zapravljivi, nikakor vam ne uspe česa privarčevati. Popazite na zdravje.

 

ONA:
Doma se lahko sprostite, delo vas tudi nekoliko manj obremenjuje. Nekdo, ki vam ni preveč všeč, se bo končno umaknil in odleglo vam bo. Premislite o možnostih za dodatni zaslužek.

ON:
Ne odločajte se kot tolikokrat doslej na podlagi prvega občutka. Tako bi si le zapletli nekaj, kar bi se lahko rešilo bolje, drugače. Pazite glede vaših naložb in prihrankov.

link
Izbor
Kazalo