Klepet
slice
V klepetalnici je gostoval Aljoša Ternovšek, voditelj kviza VEM!
Kviz VEM! se vrača na male zaslone 17. septembra, 13. september 2018 ob 13:45 V MMC-jevi spletni klepetalnici se nam je pridružil eden izmed voditeljev televizijskega kviza VEM!, Aljoša Ternovšek. Letošnja novost so križanke z 10 besedami tudi v prvem krogu.
18
Jan Konečnik: Takšna pot te zagotovo spremeni
19
30. julij 2018 ob 12:01 V MMC-jevi spletni klepetalnici se nam je pridružil Jan Konečnik, avtor popotniškega dnevnika Kje je Jan?. Z vami je delil izkušnje z enoletnega potovanja po svetu.
Hvastija bo Rogliču dejal, da je "živ nor'c"
38
27. julij 2018 ob 20:43 "Nisem pričakoval, da bo Primož zmagal na spustu, saj nikoli ne veš, kaj te čaka za ovinkom. Upal sem le, da bo brezkompromisno nadaljeval do cilja," je po veličastni zmagi Primoža Rogliča na ...
Violeta Bulc: Prioriteta EU-ja je premik tovora s cest na železnice
17
26. julij 2018 ob 10:29 Gostja v MMC-jevi spletni klepetalnici je bila evropska komisarka za promet Violeta Bulc.
"Če je Evropa prenesla štiri voditeljice, bo menda tudi Slovenija dve."
11
11. julij 2018 ob 11:26 Na čelo letošnjih že 40. Melodij morja in sonca se bosta povzpeli voditeljici Bernarda Žarn in Lorella Flego. "'Girl power' ... Mislim, da z Bernardo to znava," je poudarila Flegova.
Rok Golob: "Slovenci bi morali glasbenike podpirati kot športnike" Dirigent, skladatelj, aranžer, producent in vsestranski glasbenik Rok Golob, ki pripravlja nadaljevanje koncerta Simfonična ekstaza, je dejal, da je njegovo vodilo v glasbi naslednje: "Pojdi s tokom.
17
Kaj obljubljajo kandidati za poslance? MMC-jevi spletni klepeti. V boj za poslanska mesta se na predčasnih volitvah v državni zbor podaja 25 strank in list, ki v času predvolilne kampanje skušajo pridobiti čim več glasov volivcev in s tem čim več poslanskih mest.
13
Predvolilni klepet: Domen Igličar (Zedinjena Slovenija) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik stranke Zedinjena Slovenija Domen Igličar.
4
Predvolilni klepet: Dragan Matić (SMC) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predsednik Sveta SMC-ja Dragan Matić.
33
Predvolilni klepet: Uroš Lubej (Solidarnost) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predsednik stranke Solidarnost Uroš Lubej.
17
Predvolilni klepet: Matjaž Nemec (SD) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik Socialnih demokratov (SD) Matjaž Nemec.
52
Predvolilni klepet: Zmago Jelinčič (SNS) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predsednik Slovenske nacionalne stranke (SNS) Zmago Jelinčič.
37
Predvolilni klepet: Primož Jelševar (SLS) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik stranke SLS Primož Jelševar.
14
Predvolilni klepet: Žan Mahnič (SDS) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik SDS-a Žan Mahnič.
153
Predvolilni klepet: Rok Andrée (Piratska stranka) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predsednik Piratske stranke Rok Andrée. Slovenska Piratska stranka drugič sodeluje na državnozborskih volitvah.
43

#MMCklepet

Uporaba
Za sodelovanje v klepetalnici ni potrebna prijava. V največjem oknu lahko spremljate potek klepeta. Svoje vprašanje lahko oddate z vpisom v manjše okno, vpisati morate tudi vzdevek, ki bo prikazan ob vašem vprašanju. Vprašanje pošljete s klikom na gumb Objavi!.

Odgovarjanje na vprašanja
Spletne klepete moderirajo novinarji Uredništva za nove medije. Gostje klepetalnice ne izbirajo vprašanj, odgovarjajo na vsa vprašanja, ki jim jih posredujejo v odgovarjanje moderatorji. Vprašanja, ki niso primerna ali se ne nanašajo na tematiko klepeta, ne bodo posredovana gostu v odgovarjanje.
Zaradi omejitve časa spletnega klepeta gostje pogosto ne morejo odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih posredujejo uporabniki.
Uporabniki lahko pošiljajo vprašanja za goste klepetalnice že pred začetkom klepeta, ko moderator klepet aktivira.

Kazalo