Klepet
slice
Predvolilni klepet: Primož Jelševar (SLS)
Klepet s predstavniki političnih strank v predvolilni kampanji, 21. maj 2018 ob 12:19 Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik stranke SLS Primož Jelševar.
16
Predvolilni klepet: Žan Mahnič (SDS)
149
21. maj 2018 ob 10:36 Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik SDS-a Žan Mahnič.
Kaj obljubljajo kandidati za poslance? Vprašajte v MMC-jevih spletnih klepetih.
9
3. maj 2018 ob 10:26 V boj za poslanska mesta se na predčasnih volitvah v državni zbor podaja 25 strank in list, ki bodo v času predvolilne kampanje skušale pridobiti čim več glasov volivcev in s tem čim več poslanskih ...
Predvolilni klepet: Rok Andrée (Piratska stranka)
42
18. maj 2018 ob 13:02 Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predsednik Piratske stranke Rok Andrée. Slovenska Piratska stranka drugič sodeluje na državnozborskih volitvah.
Predvolilni klepet: Valentin Hajdinjak (NSi)
14
18. maj 2018 ob 13:04 Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil podpredsednik stranke NSi Valentin Hajdinjak.
Predvolilni klepet: Bojan Požar (Lista novinarja Bojan Požarja) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil Bojan Požar, predsednik Liste novinarja Bojana Požarja.
34
Predvolilni klepet: Luka Špoljar (LMŠ) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik stranke LMŠ (Lista Marjana Šarca) Luka Špoljar.
25
Predvolilni klepet: Luka Mesec (Levica) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil koordinator Levice Luka Mesec.
165
Predvolilni klepet: Edita Dobaj (GibanjeSkupajNaprej) Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bila predstavnica stranke GibanjeSkupajNaprej Edita Dobaj.
5
Predvolilni klepet: Alojz Kobe (GAS) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik Gospodarsko aktivne stranke (GAS) Alojz Kobe.
5
Predvolilni klepet: Primož Hainz (DeSUS) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predstavnik stranke DeSUS Primož Hainz, dozdajšnji podpredsednik DZ-ja.
18
Predvolilni klepet: Bojan Dobovšek (Dobra država) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predsednik stranke Dobra država Bojan Dobovšek.
17
Predvolilni klepet: Andrej Čuš (Andrej Čuš in Zeleni Slovenije) Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predvolilne kampanje je bil predsednik stranke Andrej Čuš in Zeleni Slovenije Andrej Čuš.
14
Big Foot Mama: "Naša pozicija je na tem mestu v tem času." Skupina Big Foot Mama se je znova zaprla v studio, vmes odpotovala tudi v Berlin, kjer so ob pomoči producenta Žareta Paka posneli svoj osmi studijski album Plameni v raju.
1
Maja Keuc (Amaya): "Beyonce je liga zase. Lahko bi ji le držala svečo." "Zame je najpomembneje, da se ves čas razvijam in učim, zato tudi sprejemam vse, kar s tem pride. Nimam popolnoma zabetoniranih načrtov in ciljev v svoji karieri, sem pa zelo hvaležna in ponosna, da ...
36

Kazalo