Gledamo
slice
Filmska recenzija: Čuvarke
Ženske kot stebri družbe na francoskem podeželju, 20. avgust 2018 ob 10:57 Francoski režiser Xavier Beauvois je pred osmimi leti posnel izjemno uspešen film Božji možje , po katerem smo ga doslej verjetno poznali najbolje.
Filmska recenzija: Misija: nemogoče – Izpad
10
19. avgust 2018 ob 18:37 Ekipa agenta Ethana Hunta mora na črnem trgu prevzeti tri enote plutonija, iz katerega bi bilo mogoče izdelati prenosne umazane bombe.
Filmska recenzija: Prenovljeni Marvin
2
11. avgust 2018 ob 16:06 Francoski film Prenovljeni Marvin – dobesedni prevod bi se lahko glasil tudi Marvin ali lepo izobraževanje, kar za samo zgodbo nikakor ni čisto nebistveno – je kljub dokaj velikemu številu različnih ...
Filmska recenzija: Plesna terapija
1
10. avgust 2018 ob 18:45 Britanski filmi imajo pri številnih gledalcih posebno mesto.
Filmska recenzija: Ne skrbi, peš ne bo prišel daleč
11
8. avgust 2018 ob 07:58 Skupinica kavbojev sredi puščave naleti na zapuščen invalidski voziček. Eden izmed njih pomiri kolega: "Brez skrbi, peš ne bo prišel daleč."
Filmska recenzija: Mamma Mia! Spet začenja se Pred desetimi leti je filmska priredba odrskega muzikala Mamma Mia! prvič zajela na milijone gledalcev in seveda prinesla na milijone dolarjev.
3
Filmska recenzija: Whitney Na prvi pogled se zdi, da je zvrst glasbenega dokumentarca z vstopom v 21. stoletje doživela silovit ustvarjalni zagon, in sicer tako z vidika obsežnosti produkcije kot tudi njene odmevnosti in ...
Filmska recenzija: Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje! Glasen otroški smeh, ki se je sem ter tja razlegel po kinodvorani ob eni številnih včerajšnjih ljubljanskih popoldanskih projekcij, priča, da ustvarjalci s tretjim delom Hotela Transilvanija morda ...
Filmska recenzija: Skrivnostno ogledalo Maggie in Ray oziroma Robin Tunney in Nicolas Cage sta par, ki skuša po osebni tragediji zaživeti na novo v zaprašenem mestecu na robu puščave, kjer prevzameta v upravljanje star motel.
2
Filmska recenzija: Svet prihodnosti Z vstopom novih tehnologij in novih distribucijskih načinov se je podoba sodobne avdiovizualne pokrajine temeljito predrugačila, dodobra prevetreni ter v določenih pogledih na novo opredeljeni pa so ...
4
Filmska recenzija: Sicario – Vojna brez pravil Če je uspešnica Sicario še preizpraševala brezizhodnost in moralno integriteto vojne proti drogam, nadaljevanje ne izgublja časa z introspekcijo.
9
Filmska recenzija: Terminal Ste vedeli, da v naših kinematografih trenutno gostuje mednarodna visokoproračunska koprodukcija z letošnjo oskarjevsko nominiranko Margot Robbie in Mikom Myersom v glavnih vlogah, in kar je za nas ...
9
Filmska recenzija: Prvo očiščenje Franšiza Očiščenje je očitno sklenila, da ti krizni časi niso primeren trenutek za subtilnost političnega angažmaja.
2
Filmska recenzija: Nevarne igre Ruska produkcija fantastičnega filma z vsemi njenimi variacijami, od znanstvene fantastike do zgodb o nadnaravnem, ima že dolgo in bogato tradicijo.
2

Gledamo
link
Filmska recenzija: Čuvarke
20. avgust 2018 ob 10:57 Francoski režiser Xavier Beauvois je pred osmimi leti posnel izjemno uspešen film Božji možje , po katerem smo ga doslej verjetno poznali najbolje.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo