Lokalne novice
slice
Ljubljanski mestni svetniki povečali proračun za 13 milijonov evrov
Seja ljubljanskega mestnega sveta, 18. junij 2018 ob 20:15 Ljubljanski mestni svet je brez razprave potrdil rebalans letošnjega proračuna, ki je po pojasnilih vodje mestnega oddelka za finance Saše Bistan 13 milijonov evrov višji od obstoječega in znaša 399 ...
9
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Je po briški zdaj napočil čas tudi za vipavsko rebulo?
10
18. junij 2018 ob 20:09 Čeprav so si Brici rebulo vzeli za svojo in njej v čast lani v Vipolžah priredili nadvse uspešni masterclass , jim zdaj Vipavci vračajo udarec in prirejajo svoj simpozij na temo - vipavske rebule.
V Trbovljah prve urejene kolesarske površine
5
18. junij 2018 ob 14:55 V Trbovljah bodo uradno predali namenu prve urejene površine za kolesarje.
Šmarške vijolice praznujejo 90 let
4
17. junij 2018 ob 20:53 Nogometni klub NK Šmartno 1928 je 90 let delovanja zaznamoval s sobotno revijalno tekmo.
Zbrali več kot 500 podpisov proti razlastitvi šentviškega pokopališča
77
17. junij 2018 ob 17:59 MOL je sprožil razlastitveni postopek za šentviško pokopališče, ki je v lasti Župnije Šentvid.
Vojaki na pomoč pri odstranjevanju posledic neurja v Črnomlju Slovenska vojska (SV) je na prošnjo lokalne skupnosti odšla pomagat pri odstranjevanju posledic neurja s točo v Črnomelj.
22
Šibek potresni sunek čutili v Trebnjem, Mirni Peči in Žužemberku Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so ob 17.48 zaznali šibek potresni sunek z žariščem potresa 41 kilometrov vzhodno od Ljubljane, v bližini Trebnjega, kažejo prvi podatki.
Koprska mestna plaža bo dobila nove sanitarije in reševalno postajo To poletje bo kopalcem na koprskem mestnem kopališču še prijetneje, saj bodo v kratkem na voljo nove sanitarije in reševalna postaja.
7
Zore na Brezjah: Vedno večkrat je pravica do življenja poteptana Na jubilejnem že 50. narodnem romanju bolnikov, invalidov in starejših na Brezje je mašo daroval ljubljanski nadškof in metropolit Stanislav Zore.
96
Piran skrbi za boljšo dostopnost svojih spomeniških čarov za gibalno ovirane Štiri lokacije v mestnem jedru Pirana so po novem opremljene s premičnimi in nepremičnimi klančinami – njihov namen je invalidom na vozičkih in vsem, ki težko hodijo oziroma pri hoji potrebujejo ...
4
Kljub finančni podhranjenosti mnoge arheološke najdbe in načrti na Kapiteljski njivi Kljub temu da je država letos odrekla denarno pomoč pri raziskavah, povezanih z arheološkimi izkopavanji na Kapiteljski njivi v Novem mestu, arheološka ekipa Dolenjskega muzeja nadaljuje raziskave ...
1
Energično za trajno energijo Središče Nove Gorice so preplavili primorski osnovnošolci, ki jim za prihodnost našega modrega planeta ni vseeno.
1
Brez hitre prehrane v trgovinah s čevlji Koprska občina je spremenila predpise o spremembi namembnosti pritličnih prostorov v mestnem jedru.
14
Ob novem pojavu ošpic v Mariboru: "Ni razlogov za preplah, če smo cepljeni" Položaj je pod nadzorom, so po šestih primerih okužbe z ošpicami v tej sezoni zagotovili v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor. Opozorili so na pomen cepljenja.
75
Avstrijci ne bodo objavili prevzemne ponudbe za Cinkarno Celje Ker ji ni bil pravočasno omogočen skrbni pregled, z Avstrijci povezana družba Anatol ne bo objavila prevzemne ponudbe za Cinkarno Celje. V Cinkarni Celje so presenečeni.
23

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Druženje z odraslo osebo z Downovim sindromom
»Moje ime je Nina, stara sem 35 let, rada se pogovarjam, družim z ljudmi, ukvarjam s športom, igram različne igre in predvsem rada ustvarjam.« A Nina se je rodila z Downovim ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

22:30 Ljudje in zemlja, izobraževalno–svetovalna oddaja TV Maribor, ponovitev
23:15 Primorska kronika, oddaja TV Koper-Capodistria, ponovitev

TV Maribor

22:30 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

22:30 Glasbeni izbor
00:00 Nočni program

Radio Maribor

22:00 Zrcalo dneva Radia Slovenija
05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
Kazalo