Najbolj brane novice zadnjih dveh dni

Šport

Video: Gisinova dobila kombinacijo, Ferkovi se slalom ni posrečil
Švicarka Michelle Gisin je dobila olimpijsko alpsko kombinacijo. Druga je bila Američanka Mikaela Shiffrin, tretja rojakinja Gisinove Wendy Holdener.
146

Šport

Video: Myhrer naslednik Stenmarka - Hirscher in Kristoffersen odstopila
Andre Myhrer je malce presenetljivo osvojil zlato medaljo na olimpijskem slalomu.
69

Šport

Mateja Svet: Želijo si, naj pojasnim, a to težko dam. Ker tega ni več.
Zakaj si nehala, Mateja? Ali obstaja en jasen stavek?
113

Šport

Razočarana bo, ko bo dojela, kakšno priložnost je zamudila
"Medalja je bila dosegljiva, lahko odstopiš, lahko pa si nekje med petim in desetim mestom, kar pa ni to to, saj na olimpijskih igrah štejejo le medalje," je po kombinacijski tekmi povedala Maruša ...
162

Novice

Največ snega je zapadlo na jugovzhodu Slovenije, ponoči nova pošiljka
Sneženje se bo ponoči povsod okrepilo in zajelo vso Slovenijo. Dopoldne je največ snega, 12 cm, zapadlo v okolici Brežic.
38

Novice

Premier omenja "namerno ponižanje SV", na vrhu Ostermana zamenjal Geder
Vlada je razrešila dozdajšnjega načelnika generalštaba Slovenske vojske Andreja Ostermana in na njegovo mesto imenovala Alana Gederja.
236

Šport

Napaka na olimpijskem slalomu dobra šola za Hadalina
Po dveh solidnih nastopih v kombinaciji in veleslalomu si je od olimpijskega slaloma Štefan Hadalin obetal dober nastop, a je na prvi progi napravil napako in odstopil.
51

Zabava

Poljub smrti za dizelska vozila
Nemško sodišče je odložilo odločitev o tem, ali bodo večja nemška mesta lahko prepovedala promet z dizelskimi avtomobili, ki močno onesnažujejo ozračje.
75

Šport

Massi: Treba je biti realen. Ne moremo zahtevati, da se bo Tina Maze rodila vsako leto.
"Slovenija ima dva milijona prebivalcev. Ne moremo zahtevati, da se bo Tina Maze rodila vsako leto," je ob nastopih slovenskih smučarjev na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu dejal Andrea Massi, ...
64

Novice

Podgorica: Potrjena identiteta napadalca na veleposlaništvo ZDA
Napad na ameriško veleposlaništvo v Podgorici je izvedel 42-letni črnogorski državljan, ki je, potem ko je na dvorišče veleposlaništva vrgel ročno granato, naredil samomor, je sporočila črnogorska ...
58

Zabava

Zakonca Knavs imata dovoljenje za stalno bivanje v ZDA
V sklopu zaostrovanja odnosa do priseljencev v ZDA se je v zadnjem času pojavilo kar nekaj vprašanj o statusu Viktorja in Amalije Knavs v ZDA.
35

Novice

Orožarski lobi podpira Trumpov predlog o oboroževanju učiteljev
Preživeli dijaki po strelskem napadu na floridsko šolo so na srečanju z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom pozvali k strožjemu nadzoru nad prodajo orožja, predsednik pa za reševanje težave ...
236

Novice

Alan Geder: veteran vojne za Slovenijo, ki je javno opozarjal na pomanjkanje v Slovenski vojski
Novi načelnik generalštaba Slovenske vojske je postal Prekmurec, ki je svojo pestro vojaško kariero začel leta 1988 in je tudi veteran vojne za Slovenijo. Je prejemnik številnih odlikovanj.
71

Šport

Oblak, Kampl in Mevlja naprej, spodletelo le Iličiću
Slovenski nogometni reprezentanti Jan Oblak, Kevin Kampl in Miha Mevlja se z Atleticom, Leipzigom in Zenitom veselijo uvrstitve v osmino finala Evropske lige, medtem ko Josipu Iličiću z Atalanto to ...
19

Novice

Deset let od slovesa nasmeška, ki je presegal slovenske delitve
Dolge vrste čakajočih na vpis v žalno knjigo pred desetimi leti so o Janezu Drnovšku povedale več, kot lahko zapiše kateri koli življenjepisec.
79

Novice

Nova pogajalka vlade za javni sektor je Lilijana Kozlovič
Vlada se je odločila, da umakne ministra za javno upravo Borisa Koprivnikarja s položaja pogajalca s sindikati javnega sektorja, je po vladni seji povedal premier Miro Cerar in dodal, da ga bo ...
77

Šport

13. dan Pjongčanga: Zgodovinsko zlato za Madžarsko
Nemci so postali olimpijski zmagovalci v nordijski kombinaciji, potem ko so s suverenim tekaškim nastopom ugnali Norvežane. V hitrostnem drsanju prvo zlato za Madžarsko!
12

Šport

Hamilton po peti naslov s hitrejšo srebrno puščico, Ferrari predstavil protiorožje
Lewis Hamilton se bo z novo srebrno puščico podal v boj za peti naslov najboljšega voznika formule 1 v karieri.
23

Šport

Na zaključku iger bo slovensko zastavo vihtel Flisar
Slovensko zastavo na zaključku olimpijskih iger v Pjongčangu bo nosil smučar prostega sloga Filip Flisar. Zaključek olimpijskih iger bo v nedeljo ob 12. uri oziroma ob 20. uri po tamkajšnjem času.
69

Šport

Belorusinjam vetrovna biatlonska ruleta
Štafeta Belorusije v postavi Nadežda Skardino, Irina Krijuko, Dzinara Alimbekava in Darja Domračeva je presenetljivo dobila žensko biatlonsko preizkušnjo, ki jo je dodobra skrojil veter.
10
Izjava dneva
link
Miro Cerar
1
22. februar 2018 ob 14:59 Tu je prišlo do javnega in namernega samoponižanja slovenske vojske in vojakov. Mislim, da je to zelo neprimerno. Predsednik vlade je opozoril, da se je vojska sama odločila za Natovo ocenjevanje
Več novic ...
Kazalo