Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Novice

Novice

MOL Slovenija podarja cel mesec razvajanja
Z malo sreče se boste lahko z izbranimi dobrotami Fresh Corner ponudbe razvajali kar mesec dni. Vse kar morate storiti je, da iz vedno sveže Fresh Corner ponudbe sestavite svoj meni.

Novice

Osebnost Primorske za leto 2017 je letalec Benjamin Ličer
Radio Koper, Televizija Koper in dnevnik Primorske novice so v sežanskem Kosovelovem domu že trinajstič zapored razglasili osebnost Primorske. To je pilot Benjamin Ličer.

Novice

Slovenci so bili lani na splošno zadovoljnejši s svojim življenjem
V letu 2017 bi lahko poravnalo nepričakovane izdatke in si privoščilo enotedenske letne počitnice več gospodinjstev kot v 2016.
50

Novice

Tajska policija aretirala enega najzloglasnejših tihotapcev s slonovino
Policija na Tajskem je aretirala enega najzloglasnejših tihotapcev z deli ogroženih živali, ki je domnevno vpleten v tihotapljenje na tisoče ton oklov in rogov nosorogov iz Afrike v Azijo.
30

Novice

ZDA: Vladne agencije ostale brez denarja za delo
Ker je v ameriškem senatu predlog zakona za financiranje dela agencij zvezne vlade do 16. februarja podprlo premalo senatorjev, je vlada ostala brez potrebnega denarja za normalno delo.
74

Novice

Italijanska vlada bralce poziva k prijavi domnevno lažnih novic
Italijanska vlada je pred marčevskimi splošnimi volitvami za bralce spletnih novic uvedla spletno stran, namenjeno preverjanju avtentičnosti novic, in bralce pozvala, naj nanjo prijavijo novice, za ...
21

Novice

Leonida Zalokar
Vsi otroci, pri katerih opazimo težave, ne potrebujejo nujno terapije. Včasih so dovolj le ozaveščanje staršev, strokovno svetovanje, učenje ustreznih metod in tehnik, kako ravnati s takim otrokom.

Novice

Primer Šami: Vrhovno sodišče razveljavilo odredbo, da Šami začasno ostaja v Sloveniji
Vrhovno sodišče je zavrglo odločitev upravnega sodišča, da mora sirski begunec Ahmad Šami do pravnomočnega zaključka postopkov ostati v Sloveniji.
148

Novice

Pozabljeni delavci "luških gazd": 360 ur na mesec in plačilo "na roko" ostajata naš vsakdanjik
" Za nas ni nobenih sprememb. Še vedno delamo vsak dan dvanajstke in še vedno izvemo, kdaj moramo priti na delo, dve uri pred izmeno ," pripoveduje delavec, ki prek podjetja IPS dela v Luki Koper.
73

Novice

Problem ni le v sodnikih, ampak še bolj v rokometu samem
V uvodu evropskega prvenstva v rokometu je bilo precej črk natipkanih o slabih sodnikih, ki so zaznamovali obe slovenski tekmi.
117

Novice

Nekdanji slovenski "superminister" išče rešitve, kako zajeziti lažne novice
" Nisem iskal podpore nobene organizacije ali države, nikogar ne predstavljam in sodelujem kot neodvisni strokovnjak v lastnem imenu in s svojimi mnenji ," je svoje sodelovanje v skupini evropskih ...
190

Novice

EU: Do leta 2030 vsa plastična embalaža primerna za recikliranje?
Evropska komisija je predstavila prvo evropsko strategijo za boj proti plastičnim odpadkom.
38

Novice

Za hitre preiskave in natančno diagnostiko
Medical center Rogaška je bogatejši za najsodobnejšo diagnostično magnetnoresonančno napravo v Sloveniji, s katero kot edini ponudnik pri nasuporabnikom omogoča hiter in učinkovit pregled celega ...

Novice

Video: Polet skozi veličastno meglico Orion in v središče Galaksije
Iz posnetkov vesoljskih teleskopov Hubble ter Spitzer je Nasa rekonstruirala 3D-doživetje "slavne meglice" Orion, zvezdne porodnišnice. Hubble je poskrbel še za nekaj znanstvenih odkritij.
19

Novice

Pantone barva leta je ultravijolična
Pri svetovno poznanem barvnem inštitutu Pantone vsako leto izberejo barvo leta, prestižni naziv pa je letos pripadel ultra vijoličnemu odtenku s številko 18-3838.

Novice

Svečan sprejem slovenskih znanstvenikov pri Pahorju
Predsednik republike Borut Pahor je v predsedniški palači priredil sprejem za slovenske znanstvenike in znanstvenice. V uradu razmišljajo o fundaciji, ki bi pripomogla k razvoju področja.
9

Novice

Renault Clio I feel Slovenia: najboljše izpod dolenjskih rok!
Renault predstavlja ekskluzivno omejeno serijo vozil Clio, narejenih v Revozu in namenjenih samo slovenskim kupcem.

Novice

SDS: Pod Cerarjevo vlado slovenskih vojakov manj za cel bataljon
Število pripadnikov Slovenske vojske (SV) se je pod vlado Mira Cerarja zmanjšalo za cel bataljon, kar kaže na podcenjujoč odnos do vojske, opozarja največja opozicijska stranka SDS.
55

Novice

Profesor Bohanec o (ne)prepovedi glifosata: Politiki so nebogljeni pred kvazizelenimi, ki strašijo z Monsantom
Kvazizelenim bi skoraj uspelo s prepovedjo glifosata, ker je politika nebogljena, je za MMC ocenil profesor biotehnologije Borut Bohanec.
254

Novice

Bervar: Kljub majhnosti nasproti imperialističnim silam smo obdržali identiteto
V počastitev 100. obletnice konca soške fronte so ob pomniku braniteljem slovenske zemlje na Cerju na slavnostni prireditvi med drugim v kamnitem stolpu odkrili Ples življenja in smrti slikarja ...
52
Izjava dneva
link
Miro Cerar
2
22. januar 2018 ob 12:56 Trudimo se čim bolj pravično in učinkovito deliti sadove gospodarske rasti tudi na javni sektor. Ker so bili leta in leta prikrajšani, so tudi zahteve večje.
Več novic ...
Kazalo