Zadnjih 20 novic - Novice

Novice

NIJZ odsvetuje uporabo čudežnih kapljic
V medijih se je v teh dneh pojavilo nekaj člankov o uporabi čudežnih zdravil, ki se jih da kupiti preko spleta in naj bi zdravila cel kup različnih, tudi zelo težkih bolezni.

Novice

SPOTLIGHT: 10th Educational & Career Fair
End of this week, Ljubljana will be hosting the 10th Educational & Career Fair.

Novice

Baxter Dury - Prince of Tears
Prince of Tears je eden od preslišanih albumov lanskega leta, ki ga je konec oktobra izdal nadarjen glasbenik Baxter Dury.

Novice

Slosar: postopek proti Jovičiću je "napad na sindikalno gibanje"
Svet delavcev Luke Koper in Sindikat žerjavistov menita, da gre v primeru nameravane izredne odpovedi delovnega razmerja sindikalistu in predstavniku delavcev v nadzornem svetu podjetja, Mladenu ...

Novice

Four Maribor hotels to go on sale
Four hotels near Maribor will go up for sale. The Bank Assets Management Agency is looking for binding bids. Bidders have until March 16th.

Novice

Four Maribor hotels to go on sale
Four hotels near Maribor will go up for sale. The Bank Assets Management Agency is looking for binding bids. Bidders have until March 16th.

Novice

Klemenčič Kandidat für den Menschenrechtskommissar
In Strassbourg entscheidet heute das Ministerkomitee der Versammlung des Europarates über den neuen Kommissar für Menschenrechte, der Nils Muiznieksi im April nachfolgen soll.

Novice

Učitelj vožnje zahteval od 25 do 600 evrov podkupnine
Učitelj vožnje iz celjske avtošole B&M Krajnc je v letih 2016 in 2017 od kandidatov zahteval od 25 do 600 evrov podkupnine zato, da kandidatom ni bilo treba opravljati teoretičnega dela izpita, ...
14

Novice

Južno obalo Aljaske stresel močan potresni sunek z močjo 8,2
Kot je sporočil ameriški seizmološki urad, je južno obalo Aljaske stresel potresni sunek z močjo 8,2. Na območju so izdali tudi opozorilo pred morebitnim cunamijem.
2

Kultura

Likovniki v novomeškem Narodnem domu ostali brez vode in elektrike
Likovniki, ki zaradi bojazni, da bodo za vedno ob prostore, vztrajajo v prostorih Narodnega doma v Novem mestu, so ostali brez elektrike in vode.
1

Novice

Vodja klicnih centrov Tajvanec, ujete naj bi tudi mučili
Specializirano državno tožilstvo je za sedem osumljencev kaznivih dejanj trgovine z ljudmi, ki so povezani z nezakonitimi klicnimi centri, vložilo zahtevo za sodno preiskavo.
8

Novice

"Lepo je, kot ti rečejo brivec!"
Pozabljeno brivsko tradicijo je prihod bradačev znova obudil iz pozabe. Če je nekoč veljalo, da brivnico obiščejo le starejši gospodje, se je danes trend popolnoma zasukal.

Novice

Ovadili učitelja vožnje zaradi sprejemanja podkupnin
Pred letom dni sprejet Zakon o voznikih naj bi vnesel več reda na področje kakovostnejšega usposabljanja prihodnjih voznikov, vsako leto jih na naše ceste zapelje okoli 19.800.

Novice

Ungarische Delegation heute über das zweite Eisenbahngleis
Unter der Leitung des Vizesekretärs für Verkehr Laszlo Mosoczi weilt eine ungarische Wirtschaftsdelegation zu einem offiziellen Staatsbesuch in Ljubljana.

Novice

Amazon v Seattlu odprl prvo fizično trgovino brez blagajn
Spletni trgovski velikan Amazon je v ponedeljek v Seattlu v ZDA odprl prvo fizično trgovino brez blagajn, v kateri kupca spremljajo senzorji in kamere, ki snemajo dogajanje.
30

Novice

Kdo bo prenavljal ptujsko mestno tržnico?
Ptujska mestna občina je konec prejšnjega tedna objavila razpis za izbiro izvajalca prenove mestne tržnice.
4

Novice

PM addresses MPs: There will be no chaos.
The Janaury session of the National Assembly started with a Q&A for PM Miro Cerar.

Novice

Ameriški zračni napadi po svetu pod Trumpom vse obsežnejši
Ameriška vojska v letu pod predsednikom Donaldom Trumpom po svetu izvaja vse več zračnih napadov. To se je sicer začelo že pod njegovim predhodnikom Barackom Obamo.
65

Novice

Number of issued fines for using mobile phones while driving doubles
Around 75 percent of Slovenian drivers use their mobile phones while driving, even though the use of phones makes people less attentive and significantly decreases their reaction time.

Novice

Odprto za srečanja
V soboto je v Kosovelovem domu v Sežani potekala prireditev Osebnost Primorske 2017. Prestižni naslov je javnost tokrat podelila Benjaminu Ličerju. Prisluhnite posnetkom zaključne oddaje!
Izjava dneva
link
Miro Cerar
2
22. januar 2018 ob 12:56 Trudimo se čim bolj pravično in učinkovito deliti sadove gospodarske rasti tudi na javni sektor. Ker so bili leta in leta prikrajšani, so tudi zahteve večje.
Več novic ...
Kazalo