Oglasno sporočilo
slice
Kupiti otroku avto: da ali ne?
19. april 2018 ob 13:22 Če nekateri vztrajajo pri stališču, da si bo otrok svoj prvi avto kupil sam, ko bo zanj zaslužil dovolj denarja, bi mu ga drugi kupili takoj ali vsaj pomagali kupiti, če bi le lahko. Zakaj?
Izobraževalni portal Dijaški.net upihnil 18 svečk
23. april 2018 ob 09:00 Pred osemnajstimi leti je prvi slovenski izobraževalni portal Dijaški.net začel z zbiranjem šolskega gradiva in objavljanjem srednješolskih informacij.
Kava VIVA Cafe od zdaj tudi v novi trajnostni skodelici
17. april 2018 ob 13:58 Z uporabo VIVA keramične skodelice skrbimo za čistejše okolje in varčujemo V hitrem življenjskem ritmu je kava postala naša sopotnica tudi na cesti.
Popoln za vsak dan. Mercedes-Benz razred V.
23. april 2018 ob 15:43 Vsakdanja pot v šolo in službo, aktivno preživljanje prostega časa ali raziskovanje najljubših kotičkov. Udobje, varnost in prostornost razreda V vas bodo navduševali na vseh poteh.
Intervju s pridelovalcem mleka: »Prav je, da jemo in spodbujamo lokalno«
12. april 2018 ob 11:34 Peter Apat živi in dela na kmetiji v Šaleški dolini. Sprva je delal v Ljubljani, vendar se je zaradi želje po vzgajanju svojih otrok v neokrnjeni naravi odločil delo opustiti.
Sejem GAST Celovec praznuje 50 let Najve č ji strokovni sejem za gostinstvo in hotelirstvo v prostoru Alpe-Jadran bo potekal od 15. do 17. aprila 2018. Ob jubileju je obogaten s pestrim obsejemskim dogajanjem in številnimi novostmi.
Brezplačno in samo s klikom do več kot 700 storitev Ja, prav ste prebrali. Ne glede na to, kakšno storitev potrebujete, je po novem ponudnike doseči lažje kot kadar koli prej. Zato je zaslužen prvi sistem za javno zbiranje ponudb IZBEREM.si
Strešnik Bobrovec - Brezčasni klasik za vse tipe gradnje Tondach strešnik Bobrovec prepriča z enostavno in nadomestljivo lepoto. Njegova tradicionalna zaobljena oblika spominja na strešnik, ki smo ga kot otroci najpogosteje narisali na streho svojih hišk.
Zakaj je goveje meso z znakom »izbrana kakovost - Slovenija« najboljša izbira Z znakom »izbrana kakovost – Slovenija« je trenutno poleg perutninskega mesa
Maroška pravljica ali kako začutiti moč večne ljubezni Maroko je dežela, ki je začarala največje oblikovalce, zvezdnike in užitkarje. Ta pravljica med morjem in puščavo je včasih videti kot kulisa epskega filma, a je resnična.
Priljubljenost puranjega mesa narašča Puranje meso je zdravo, ima manj maščob in manj holesterola v primerjavi z drugimi vrstami mesa, ima več proteinov in drugih pomembnih hranil. Je odličnega okusa in se lepo ujema z mnogimi začimbami.
Z ostrim humorjem in brez zaves: odprti in varčni Nizozemci Vzemi piškot ali dva, saj si prišel na obisk, ne na požrtijo Že ime Nizozemska pove, da gre za nižinsko in odprto deželo.
Se vedno pripnete, tudi na najkrajših vožnjah? Večina voznikov in sopotnikov pozitivno ocenjuje uporabo varnostnega pasu, vendar pogosto, predvsem na vsakodnevnih in krajših vožnjah, podcenjujejo tveganje in možne posledice trka in ga zato na ...
Dobro premoženjsko zavarovanje prihrani skrbi Dom je mesto, kjer se počutimo najbolj varne, kljub temu pa se ne moremo izogniti nekaterim neljubim dogodkom, ki so izven našega nadzora.
Svetovni dan potrošnikov: Vas zanima, kje lahko varno nakupujete na spletu? Vsak dan se povečuje število potrošnikov, ki kupujejo na spletu, saj lahko na ta način nakupe opravijo kar iz domače dnevne sobe. Ste med njimi? Pa veste, katerim spletnim trgovcem lahko zaupate?

Kazalo