Oglasno sporočilo
slice
T-Roc nadaljuje Volkswagnovo ofenzivo športnih terencev
18. januar 2018 ob 15:14 Nasprotja se privlačijo, pravi slovenski pregovor.
Za hitre preiskave in natančno diagnostiko
22. januar 2018 ob 08:31 Medical center Rogaška je bogatejši za najsodobnejšo diagnostično magnetnoresonančno napravo v Sloveniji, s katero kot edini ponudnik pri nasuporabnikom omogoča hiter in učinkovit pregled celega ...
Kaj imajo skupnega Rado Mulej, Antonija Šola in skupina Sopranos?
21. januar 2018 ob 14:30 Največji spoznavni portal v S-LOVE-niji ona-on.com za dober začetek leta prireja Največji spoznavni žur: Spoznavaj, osvajaj, zabavaj! Spoznaj vse zvezde na enem mestu!
Pantone barva leta je ultravijolična
15. januar 2018 ob 08:34 Pri svetovno poznanem barvnem inštitutu Pantone vsako leto izberejo barvo leta, prestižni naziv pa je letos pripadel ultra vijoličnemu odtenku s številko 18-3838.
»Ljubezen do vsega, kar je domače, mi je v zibelko položil moj oče«
15. januar 2018 ob 08:33 Ljubezen do vsega, kar je domače, mi je v zibelko položil moj oče – domoljubni Kraševec. Doživel in preživel je pet vojn in jih opisal v štirih knjigah.
»Garati je potrebno do svojih skrajnih sposobnosti, tako v fizičnem kot tudi v psihološkem smislu. Kdor preživi postane legenda.« Veselin Vujović je postal legenda že kot igralec, saj je osvojil zlato medaljo na Olimpijskih igrah 1984, zlato medaljo na Svetovnem prvenstvu 1986 in bil s strani IHF proglašen za najboljšega ...
Ula Furlan ima novega Ker ceni svoj čas, počitek, mir in občutek svobode, zgovorno lepotico zadnje čase videvamo v odlični družbi izbranega partnerja, s katerim brez slabe vesti razbija vsakdanjo rutino – in to z nasmehom.
Božič in slovenska ljudska dediščina »Za ženina dekleta tresla bezgov grm, pod mizo plug, v hlevu prisluškovali živini« Kaj je potrebno postaviti na božično mizo, da bosta v novem letu v hiši zdravje in sreča, zapovedujejo stara, ...
Podarite čas 25 najdražjim – razveselite jih z nepozabnim izletom December je čas za druženje. Praznično okrašeni kraji, številni dogodki, vonjave toplih napitkov, cimeta in piškotov nas vabijo, da čas namenimo bližnjim in prijateljem.
Naj vam zgaga ne pokvari prazničnih dni Decembru bi lahko rekli kar mesec dobrot, ki se jim številni težko upremo. Obložene mize z izbrano in okusno, a težko hrano, močno obremenijo želodec.
Varčevanje v drugem stebru = nižja dohodnina + najboljša naložba za finančno varnost po upokojitvi Po upokojitvi se lahko življenjski stil upokojenca močno spremeni, saj so že danes pokojnine v povprečju za več kot 40 % nižje od neto plače pred upokojitvijo.
Najbolj osebno darilo? Perilo! V predpraznični nasičenosti pogosto ne vemo več, kaj podariti svojim najdražjim. S čim bomo dosegli tisti »uau« učinek, ki bo zagotovil, da naše darilo ne bo pozabljeno že naslednje jutro.
Sirotka – naša prioriteta in prioriteta mlekarske industrije Sirotka je sicer stranski proizvod v mlekarski industriji , vendar se zaradi ugodne hranilne sestave vse pogosteje uživa in dodaja različnim živilom.
Na terenu s kontrolorjem za pridobitev zaščitnega znaka »izbrana kakovost – Slovenija« – perutnina in govedina Zaščitni znak »izbrana kakovost – Slovenija« lahko najdemo na perutnini in govedini, ki je bila vzrejena in predelana v Sloveniji, je višje kakovosti in je tudi dodatno kontrolirana.
Zavarujte se pred neprijetnimi presenečenji Lastnino velja varovati, hkrati pa tudi dobro zavarovati, če naj ta ohrani vrednost ob najrazličnejših izzivih okolja in nepredvidljivih dogodkih.

Kazalo