Oglasno sporočilo
slice
Kje si zdravniki operirajo dioptrijo?
17. avgust 2018 ob 09:40 Zdravniki sami priznavajo, da so pri kakršnemkoli kirurškem posegu glede izbire zdravnika najbrž nekoliko bolj zahtevni kot običajni pacienti. Tudi pri odpravi dioptrije ni nič drugače.
Nedokončani nepremičninski projekti ponujajo priložnost za zaslužek
20. avgust 2018 ob 08:03 Gospodarska kriza je vplivala tudi na trg nepremičnin, v času krize se je znižalo povpraševanje po nepremičninah, zato mnogo investitorjev nepremičninskih projektov ni uspelo dokončati.
Naredite nekaj novega (ali pa vsaj drugače)!
21. avgust 2018 ob 15:33 Rutina vodi v dolgčas. Dolgočasiti pa si ne želi nihče. Sploh pa ne v času, ko imajo velik vpliv na posameznika družbena omrežja. V digitalnem svetu se zdi, da je lažje postati »idealen jaz«.
Zbiranje zavezujočih za ponudb za stavbno zemljišče na izredni lokaciji v centru Ljubljane
21. avgust 2018 ob 09:31 Oddano stavbno zemljišče v velikosti 10.244 m² se nahaja na Vilharjevi cesti v Ljubljani , na odlični lokaciji v centru Ljubljane.
A1 Smart N9 je prava rešitev za prve korake v svet pametne telefonije
9. avgust 2018 ob 09:49 Vaš otrok že nestrpno pričakuje dan, ko bo dobil svoj prvi pametni telefon, vi pa v poplavi različnih telefonov še niste našli naprave, ki bo kljub ugodni ceni vašemu otroku omogočila najboljši uvod ...
Prepolovite svoje mesečne stroške! Plačevanje mesečnih računov verjetno ni vaše najljubše opravilo. Razmišljate, kje in kako bi lahko prihranili kak evro?
Prepolovite mesečne stroške z naslednjimi triki! Vsi imamo opravila, ki nam niso ljuba in s katerimi bi najraje odlašali v nedogled. Eno izmed takih je gotovo plačevanje mesečnih računov. So zneski na vaših položnicah (pre)visoki?
Za vikend bo blejska Okarina v znamenju ženskih vokalistk Po dveh odličnih koncertih na Blejskem gradu se Okarina seli ob Blejsko jezero, kjer bo do konca festivala tudi ostala.
Prvi dnevi Okarine za kitarske navdušence Po navdušujočem otvoritvenem koncertu povratnika z lanske Okarine Seckouja Keite , ki je polno Festivalno dvorano lani navdušil z Omarjem Soso , tokrat pa se mu je na odru pridružila valižanska ...
Vrhunca letošnjega festivala Okarina Natacha Atlas in Fanfare Ciocărlia Največji slovenski festival etno glasbe bo tokrat že 28. po vrsti.
Razkošno novo štirisobno stanovanje, ki zna živeti z vami Začinite svoj sodobni življenjski utrip v tehnološko dovršenih razkošnih štirisobnih stanovanjih v Ljubljani ob Dunajski cesti s panoramskim razgledom na okoliške Alpe ter Ljubljanski grad.
Slovenski turizem podira rekorde, ujemite svojo priložnost za naložbo Leto 2017 je bilo rekordno za slovenski turizem – zabeležili smo 12,6 milijona prenočitev turistov ali 13 % več kot v letu 2016.
Fasada kot investicija in ne kot strošek Vgradnja toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL je naložba, ki vam zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito vašega objekta.
Želite poletni parfum? Privoščite si ga po 85% nižji ceni Zablestite in zadišite vsem okrog vas s poletnimi notami vam priljubljenega parfuma po 85% nižji ceni Prihaja poletje, ki je naravnost stopilo cene dizajnerskih parfumov .

Kazalo