Oglasno sporočilo
slice
Revolucija ali evolucija?
15. oktober 2018 ob 13:50 Dandanes večina potrošnikov manjša hišna opravila, kot so sesanje ali pranje opravi sproti, vikende pa raje izkoristi za druženje z družino, prijatelji ali svoje hobije.
Nakup zemljišča s sprejetim OPPN prej povrne investicijo
15. oktober 2018 ob 08:29 Pri razvoju večjega nepremičninskega projekta najdlje časa poteka ureditev urbanizma oz. sprejem občinskega podrobnega prostorskega načrta (OPPN).
V Ljubljano prihaja svetovna razstava Body Worlds Vital
15. oktober 2018 ob 08:11 V Ljubljani na Gospodarskem razstavišču bo od 20. oktobra prvič v Sloveniji na ogled svetovna razstava pravih človeških teles
Fasada ni le strošek, je vaša investicija
15. oktober 2018 ob 08:10 Vgradnja toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL je naložba, ki vam zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito vašega objekta.
Laser, ki odpravi tudi starostno dioptrijo
9. oktober 2018 ob 08:23 Še do pred kratkim se je z laserjem lahko odpravila le dioptrija na daljavo. Razvoj tehnologije je omogočil, da lahko z robotskim laserskim sistemom Amo CATALYS®
Že pogrešate poletje? Jesenska potovanja so prav tako nepozabna Slovo poletja prinese obujanje spominov na (nepozabne) počitnice in pripravo novih načrtov za nove potovalne podvige. Jesen je kot naročena za raziskovanje novih krajev in dogodivščin.
Ne izberite družinskega avta na slepo! Ko pridejo v naš svet otroci, se vse postavi na glavo, tudi naše pojmovanje in uporaba avtomobila.
JUBIZOL toplotnoizolacijski sistemi s priporočilom Učinkovita in zadostna toplotna zaščita objekta je danes ključna za zagotavljanje večjega bivalnega udobja, zato je pomembno, da fasadni sistemi izpolnjujejo tudi visoke energetske zahteve ...
Zemljišče za logistični center si zagotovite pravi čas! Slovenijo v prihodnjih letih čaka nekaj večjih infrastrukturnih projektov, zaradi česar bodo zanimive tudi nove lokacije za izgradnjo logističnih centrov.
Pravo orodje za jesen GARDENA combisystem orodje za jesenska opravila na vrtu Jesen je čas, ko se mati narava pokaže v vsej svoji veličini.
Vizija nič s široko podporo med kolesarji, motoristi in avtomobilisti Pobudi za prihodnost brez hudih poškodb in žrtev prometnih nesreč sta se že pridružila dva ambasadorja Vizija nič med udeleženci v cestnem prometu pridobiva široko podporo.
10. Festival pohodništva v Dolini Soče vabi na alpski zrak Festival pohodništva v Dolini Soče , ki je največji slovenski pohodniški praznik, se je začel. Do 7. oktobra bo dolina ene najlepših alpskih rek sveta odmevala od pohodniških korakov.
Re:Union povezuje prijatelje Dlje kot zdržiš brez telefona, bolj si nagrajen! Začetek šolskega in študijskega leta je čas utrjevanja kolegialnih in prijateljskih vezi, izletov in raziskovanj.
Ali veste, koliko so stari vaši možgani? Vsi ljudje se zavedamo procesa staranja in večina bi ga želela upočasniti.
Naraščajoči trend: mobilno plačevanje Dogaja se, da doma pozabimo denarnico, medtem ko je mobilni telefon naš stalni spremljevalec, ki ga imamo vedno pri sebi.

Kazalo