Oglasno sporočilo
slice
Cider pričenja svojo zgodbo v dišečem sadovnjaku … in jo zaključi na osvežujoči zabavi
18. junij 2018 ob 08:33 Kaj je to: njegovi prvi koraki se zgodijo v sadovnjaku, potem se nekaj časa pošteno stiska in poti, nato mu dodajo mehurčke ter ga natočijo v privlačne steklenice in pločevinke?
Bi imeli družinski vikend na čudoviti lokaciji, le dobrih 100 m od morske obale?
18. junij 2018 ob 08:32 Veliko nas sanjari o lastnem vikendu, blizu morja, o hiški, v kateri bi lahko preživljali tudi zimske večere ali čas, ko bomo upokojeni. To željo si zdaj lahko uresničite!
Smo Slovenci zapečkarji?
18. junij 2018 ob 08:31 Mnenje svetovljanskega Američana, zaljubljenega v Slovenijo, smo soočili z zgodovinskimi dejstvi ter dodali nekaj statističnih podatkov in izjav slovenskih poslovnežev. Kaj smo ugotovili?
Kraj, ki je ustvarjen za uživanje in sprostitev
18. junij 2018 ob 08:30 Videti je, kot da je okolica Dolenjskih Toplic nalašč ustvarjena za počitek in odklop. Že ob prihodu v dolino osupneš ob razkošju zelene barve. V prav vseh odtenkih.
»Nisem si predstavljala, da bom v starosti preživljala tako srečne dni«
11. junij 2018 ob 08:14 Pred dobrim letom so po Sloveniji zaživeli večgeneracijski centri, lokalna stičišča za srečevanje otrok, mladih, starejših in vseh tistih vmes, ki si želijo širiti svojo socialno mrežo, še (bolj) ...
Še veste, kaj ste vozili leta 1993? Danes jim lahko brez kančka slabe vesti že mirno rečemo starodobniki, a pred 25 leti smo se Slovenci v njih prav ponosno peljali vsak svoji prihodnosti naproti.
Pamet v glavo, alkohol in vožnja ne gresta skupaj Alkohol žal, še vedno ostaja eden najpogostejših dejavnikov najhujših prometnih nesreč. Že vsaka tretja prometna nesreča s smrtnim izidom je namreč posledica alkoholiziranosti povzročitelja.
7 razlogov za Zakaj je Superb prava izbira za vašo družino, posel ali izzive aktivnega preživljanja prostega časa?
Cider: nepogrešljiva družba na osvežilni zabavi Kaj dobite, če povežete dišeča, sočna jabolka, mehurčke in svojo najboljšo družbo? Odgovor je na dlani: zabavo s ciderjem. Kako tudi ne, saj so se ob tej pijači zabavali že stari Grki.
Je teleportacija naslednji korak mobilnosti? »Ne, to je nemogoče, popolna znanstvena fantastika, boste rekli. Kot je bil tudi mobilni telefon, ko sem bil jaz mlajši ...« Tako o vrhuncu človekove mobilnosti razmišlja Ivo Boscarol.
Tudi najmanjši projekti puščajo velike sledi Kampanja »EU projekt, moj projekt« je tudi letos pokazala, da nosi pravo ime in da tudi najmanjši projekti v naših okoljih in med ljudmi puščajo velike sledi.
Znak »izbrana kakovost – Slovenija«: vprašanja potrošnikov V času degustacij in drugih dogodkov, povezanih s kampanjo »Naša super hrana«, ste se obiskovalci na nas obrnili z različnimi vprašanji, ki se nanašajo na znak » izbrana kakovost – Slovenija «.
Prihaja muzikal Briljantina! 22. junija bo v Cankarjevem domu, v Ljubljani, premiera novega slovenskega muzikala Briljantina.
Z nakupom pisarniških prostorov do pisarn sodelovanja in boljšega poslovanja Na dobro počutje zaposlenih in posledično boljše delovne rezultate vplivajo tudi prostori, v katerih zaposleni opravljajo svoje delo.
Ste vedeli, da na Zemljo dnevno pade 60 ton prahu? Na Zemljo vsak dan prileti 60 ton prašnih delcev iz vesolja. Iz Sahare pa vsake štiri sekunde “krene” za en vagon prahu.

Kazalo