Oglasno sporočilo
slice
Nina, zmagovalka mnogih glasbenih festivalov, je izgubila 35 kilogramov!
25. junij 2017 ob 14:05 Mlada pevka Nina je po tem, ko je preizkusila vse možne metode, uspela shujšati za 35 kg z neverjetno enostavno rešitvijo. Svojo skrivno rešitev se je odločila deliti z vami.
Štiri ideje za popoln poletni dan
25. junij 2017 ob 14:22 Bi se potopili do ostankov rimske obmorske vile? Ali vas mika spust v rudnik živega srebra. Če pa raje ostanete na površju, vam predlagamo sprehod po solinah ali okolici Bohinja.
V Ljubljani deluje eden najboljših zdravilcev na svetu
25. junij 2017 ob 08:48 "Nisem čudodelnik in ne obljubljam čudežev, sem le opora in pomoč pri zdravljenju različnih bolezni" pravi svetovno znani ruski zdravilec Maksim Osipov
Ali imajo vodje res ustrezne kompetence?
22. junij 2017 ob 14:09 Potreba po organizacijskih znanjih, prepletenih z ekonomijo, trženjem in splošno razgledanostjo ni le ključ do uspeha temveč tudi predpogoj za vsa vodilna in vodstvena delovna mesta.
Če bi pred 7. leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov
20. junij 2017 ob 15:43 Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.
Kako pregnati dolgčas v avtu? Blogerke, mame in urednice strani kamzmulcem pravijo, da so daljše vožnje z otroki v avtu naporne in dolgočasne. Zato čas v avtu popestrijo z domiselnimi igricami. Tukaj so njihove ideje:
Če bi pred 7. leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.
Želite biti zadovoljni sami s seboj? Želite zadovoljiti zahteve delodajalca? Dejstvo je, da danes znanje pomeni razvoj, in konkurenčno prednost, uspeh, večjo samozavest, pozitivno razmišljanje.
Pet enostavnih rešitev za brezskrben oddih Počitnice so čas brezskrbnega poležavanja na plaži, dolgih večernih sprehodov in predvsem druženja z najbližjimi. Pred odhodom uredite vse potrebno in se na dopust odpravite pripravljeni.
Če bi pred 7. leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.
Slasten domač kifeljčar, ki naznani poletje Spar Slovenija je letos s svojimi pridelovalci za vas pripravil edinstveno ponudbo sveže zelenjave slovenskih avtohtonih in udomačenih sort SPAR Kot nekoč .
Telekom Slovenije je razvil novo inovativno rešitev oskrbe na daljavo za starejše, invalide in kronične bolnike Starost je tisto življenjsko obdobje, ki si ga vsi želimo dočakati in sproščeno uživati v sadovih svojega življenja.
V Ljubljano se vrača eden najboljših zdravilcev na svetu "Nisem čudodelnik in ne obljubljam čudežev, sem le opora in pomoč pri zdravljenju različnih bolezni" pravi svetovno znani ruski zdravilec Maksim Osipov
Če bi pred 7. leti vložili 100 USD v Bitcoin, bi danes imeli 83 milijonov. Brezplačna e-knjiga: Kako trgovati s ceno Bitcoina Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta), katere popularnost raste iz leta v leto, širom sveta, tudi v Sloveniji.
Pristni okusi avtohtonih sort zelenjave na vašem krožniku Spar Slovenija nam je letos spomladi predstavil novo linijo izdelkov SPAR Kot nekoč . Toda v resnici gre za veliko več kot le za še eno trgovsko blagovno znamko.

Kazalo