Slovenija - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Slovenija - Arhiv
V Sloveniji potekajo lokalne volitve Po državi se je ob 7. uri odprlo približno 3.200 volišč, na katerih bodo volivci odločali o novih občinskih vodstvih za prihodnja štiri leta.
Šarec: rebalans proračuna bo potrjen na seji vlade Vlada bo predlog novele zakona o izvrševanju proračuna potrdila na četrtkovi seji, je po vrhu koalicije dejal premier Marjan Šarec, pri čemer ostaja še neusklajeno eno vprašanje, ki pa ga ni razkril.
Do 16. ure 25 prijav zaradi domnevnih kršitev volilnega molka Ob polnoči je nastopil volilni molk, ki bo trajal vse do zaprtja volišč v nedeljo ob 19. uri, doslej je d ežurna služba ministrstva za notranje zadeve prejela 25 obvestil o domnevnih kršitvah.
Šarec: Če rebalans proračuna ne bo potrjen, bomo šli domov in bodo prišli drugi Vlada bo obstala le, če bo potrjen rebalans proračuna, je povedal predsednik vlade Marjan Šarec in dodal: "Če ne bo potrjen, bomo šli domov in bodo prišli drugi," je premier povedal pred sobotnim ...
Vukadinovič: Če bo stavka, bo sindikat zahteval razrešitev resorne ministrice Popoldne se je z vladno stranjo najprej sestal šolski sindikat Sviz, ki sta ga po dobri uri za pogajalsko mizo zamenjala dva zdravstvena sindikata, predsednik sindikata zdravstva in socialnega ...
Mladi vs. kandidati za župana: Kranj - Samo za starejše? Mladi Kranjčan Mario je prepričan, da je v Kranju premalo dogodkov, ki bi pritegnili mlade.
Odbor zavrnil predlog SDS-a, NSi-ja in SNS-a glede dogovora ZN-a o migracijah Odbor DZ-ja za zunanjo politiko ni podprl predloga opozicijskih poslancev SDS-a, NSi-ja in SNS-a, naj državni zbor na nujni seji prihodnji teden vladi priporoči, da v celoti zavrne in aktivno ...
Policisti bodo zaostrili stavko, odgovornost za varnost prelagajo na vlado Policijska sindikata bosta v ponedeljek zaostrila stavko.
Kranj: Kako bi kandidati za županski stolček rešili "mrtvo" mestno jedro? Za novega kranjskega župana se bo prihajajočo nedeljo potegovalo osem kandidatov, da bi se občani laže odločili, smo jih povprašali o načrtih za prihodnost, "mrtvem" mestnem jedru, turizmu in ...
Slovenija se je pritožila EU-ju zaradi avstrijske spremembe pri otroških dodatkih Sedem držav članic Evropske unije, med njimi tudi Slovenija, se je pri Evropski komisiji pritožilo zaradi indeksacije avstrijskih otroških dodatkov.
Poudarjanje pomena lokalno pridelane hrane s Tradicionalnim slovenskim zajtrkom Tretji petek v novembru sedmič oznamujemo dan slovenske hrane, v vrtcih in šolah je potekal Tradicionalni slovenski zajtrk.
Mladi vs. kandidati za župana: Maribor – neizkoriščen turistični potencial Maribor ima velik turistični potencial, vendar pa ga žal ne zna izkoristiti, sta kritični mladi Mariborčanki Nomi in Helena. Se kandidati za župana strinjajo?
Anketi: Janković bo v nedeljo osvojil nov županski mandat, na Ptuju bo potreben drugi krog Zoran Janković bo v tekmi za ljubljanskega župana zmagal v prvem krogu, razkriva anketa Mediane. Na Ptuju pa bo, glede na anketo Ninamedie, skoraj zagotovo potrebne drugi krog županskih volitev.
Maribor: Kako bi županski kandidati reševali nadpovprečno brezposelnost? V Mariboru se za županski stolček povezuje kar 18 kandidatk in kandidatov, eden od njih je v priporu, 14 se jih je odzvalo na vprašanji, kateri ukrepi so v drugem največjem mestu najbolj nujni in ...
Načelnik ljubljanske upravne enote odstopil, stavka zamrznjena "Odstop je moja osebna odločitev in ne pomeni odgovornosti za nastalo situacijo," je dejal Lovro Lončar, načelnik Upravne enote Ljubljana, ki jo je sicer v zadnjih dneh zaznamovala stavka ...
Kandidati za ljubljanskega župana o ideologiji, kanalizaciji, prometu in stanovanjih Na prvem programu Televizije Slovenija se je soočilo devet kandidatov za ljubljanskega župana, ki so predstavili svojo vizijo za prihodnost mestne občine.
Nadzorni svet predlagal razrešitev generalnega direktorja RTV-ja Igorja Kadunca Nadzorni svet RTV Slovenija je programskemu svetu RTV Slovenija podal pobudo za predčasno razrešitev generalnega direktorja Igorja Kadunca; Kadunc meni, da gre za politične apetite po prevladi nad ...
Kandidati za velenjskega župana o plačah, priseljencih in Titovem spomeniku Na drugem programu Televizije Slovenija se je soočilo šest kandidatov za velenjskega župana, ki so predstavili svojo vizijo za prihodnost mestne občine. Komu bo uspelo prepričati največ Velenjčanov?
Lobnik: Diskriminacija na delovnih mestih prioriteta za naprej Zagovornik načela enakosti je predsedniku DZ-ja Dejanu Židanu predal poročilo za leto 2017 in predstavil začrtane prioritete za naslednje leto.
Gregor Sluga bo začasno nadomestil odstavljenega direktorja Arsa Potem ko je v ponedeljek odstopil direktor Agencije RS za okolje Joško Knez, je za vršilca dolžnosti generalnega direktorja vlada imenovala Gregorja Slugo.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izjava dneva
link
Alenka Bratušek
17. november 2018 ob 18:54 Gospod Orban je pač povedal svoje, jaz pa lahko k temu dodam, da pod takšnimi pogoji, kot jih zahteva Madžarska, gospod Orban v svojo državo nikoli ne bi pustil tujega investitorja.
Več novic ...
Kazalo