Nogomet
slice
Liga narodov: Španija - Anglija 1:3
Severna Irska gostuje v Sarajevu, 15. oktober 2018 ob 22:15 V Ligi narodov je derbi večera v Sevilli, kjer se merijo Španci in Angleži.
39
Kavčič: "Nekaj sem se naučil. Preveč sem menjal"
132
15. oktober 2018 ob 16:16 " Za jutri sem pripravljen, " pravi Josip Iličić pred tekmo s Ciprom, o stanju v reprezentanci pa: " Če toliko časa ne zmagaš, je normalno, da nismo samozavestni. " Slovenska nogometna ...
Turan vpleten v nov škandal - zaradi pretepa mu grozi dolga zaporna kazen
7
15. oktober 2018 ob 19:03 Ardi Turanu grozi dvanajst in pol let zapora po pretepu s turškim pevcem Berkayem Sahinom.
Reprezentanca potrebuje kakovostnega selektorja in še boljšo zvezo
141
15. oktober 2018 ob 11:36 Vsaka stvar v tem vesolju ima svoj rok trajanja – od zvezd, planetov, človeškega življenja in ne nazadnje do služb. Ene so daljše, druge so krajše.
Mijatović: Kavčič ostaja; s Kekom se nisem pogovarjal
195
14. oktober 2018 ob 19:48 Predsednika Nogometne zveze Slovenije je ekipa TV Slovenija ujela na letališču po porazu v Oslu. Radenko Mijatović je zatrdil, da bo selektor Tomaž Kavčič na klopi tudi v torek na tekmi s Ciprom.
Italija v 92. minuti do treh točk Nogometaši Italije so v gosteh premagali Poljsko z 1:0 in s tem ohranili možnost, da do konca Lige narodov na vrhu lestvice prehitijo vodilno Portugalsko.
1
Bijol: "Ko je vstopil Iličić, je bilo vse drugače" Kaj je dobrega prinesel poraz Slovenije v Oslu? Nič. Ali si je vredno vsaj kaj zapomniti za boljšo prihodnost?
72
Senzacija: Gibraltar po 22 porazih presenetil v Armeniji Liga narodov ni ustvarjena samo za trpljenje, temveč tudi za neizmerno veselje nogometnih palčkov.
18
Šporar: "Težko je povedati kaj pametnega. Imamo nič točk." Če selektor ne razmišlja o odstopu in kapetan vidi igro za prihodnost, so preostali reprezentanti po premisleku v slačilnici v mešani coni priznavali, da Slovenija po tretjem porazu v Ligi narodov
167
Norveška zadala nov udarec slovenski reprezentanci Slovenska nogometna reprezentanca je na stadionu Ullevaal v Oslu izgubila še tretjo tekmo v Ligi narodov. Norveška je bila boljša z 1:0.
668
Kavčič ni pomislil, da bi dejal, da se tega ne gre več Tomaž Kavčič je po petem porazu na šesti tekmi pod vse večjim pritiskom, a ne razmišlja o odstopu. "Ne. Za zdaj še ne, sploh po tej tekmi," je izjavil v pogovoru za TV Slovenija.
151
Prerojeni Nizozemci še poglobili krizo Nemcev V Ligi narodov je bil derbi večera v Amsterdamu, kjer je Nizozemska premagala Nemčijo s 3:0. Po polomu na svetovnem prvenstvu v Rusiji se izbrancem Joachima Löwa nikakor ne uspe pobrati.
33
"Pravi značaj imaš, ko nočeš izgubiti niti pri človek, ne jezi se" Po slabem uvodu v Ligo narodov bi si slovenski nogometaši težko izbrali bolj neugoden popravni izpit, kot bo drevišnja tekma na Norveškem.
91
Henry se vrača v kneževino kot novi glavni trener Nekdanji zvezdnik angleškega kluba Arsenal in dolgoletni francoski reprezentant Thierry Henry je bil v soboto imenovan za trenerja Monaca, kjer se je kot najstnik tudi uveljavil in izstrelil med ...
12
Na prazni Rujevici se je tresel le okvir vrat Tri mesece po napetem polfinalu svetovnega prvenstva v Moskvi sta se Hrvaška in Anglija na prazni Rujevici razšli brez zadetkov. Gostje so dvakrat stresli okvir vrat. 12.
24

Citat za prebrat
link
Aleš Pipan
11
15. oktober 2018 ob 09:40 Veste, kako se dela v Zadru oziroma kako se trenira na teh prostorih. Gre za veliko laž Glena Davisa, kje je dobil te informacije o meni, načinu dela, stanju v klubu, denarju in vsem.
Več novic ...
Anketa: 11. oktober 2018 ob 08:56

Kdo od naslednjih trenerjev bo prvi ostal brez dela?

Tomaž Kavčič
Jose Mourinho
Julen Lopetegui
Ernesto Valverde
Niko Kovač
Arhiv

V podkastu SOS-odmev je bilo govora o nogometnih trenerjih, ki jim grozi odpoved

Kazalo