Odbojka
slice
Srbi drugič nadigrali Slovence pred začetkom EP-ja
Slovenija bo na EP-ju branila srebrno medaljo, 18. avgust 2017 ob 21:23 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je izgubila zadnje pripravljalno srečanje pred evropskim prvenstvom na Poljskem. Srbi so v Beogradu še drugil ugnali Slovence, tokrat s 3:0 (22, 25, 23).
14
Štirinajsta nosilca boljša od dvojice Zemljak/Pokeršnik
2
18. avgust 2017 ob 09:53 Odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta na evropskem prvenstvu v Latviji izgubila v prvem krogu izločilnih bojev. Po napetem obračunu je bila uspešnejša dvojica Schümann/Thole.
Srbi v Beogradu po dveh urah ugnali Slovence
7
17. avgust 2017 ob 22:07 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Beogradu na predzadnjem pripravljalnem srečanju pred nastopom na evropskem prvenstvu na Poljskem po dveh urah boja morala priznati premoč Srbom, ki so ...
Slovenke po prepričljivi zmagi nad Azerbajdžanom po uvrstitev na SP
5
17. avgust 2017 ob 20:12 Slovenske odbojkarice so pred odhodom na turnir zadnjega kroga kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 s 3:0 (21, 21, 15) odpravile Azerbajdžanke.
Zemljak in Pokeršnik med 24 dvojicami v Evropi
2
17. avgust 2017 ob 19:12 Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta se v Latviji uvrstila v drugi del evropskega prvenstva v odbojki na mivki.
Na evropsko prvenstvo brez Klemna Čebulja Za slovensko reprezentanco je dober mesec priprav, ki jih bodo sklenili v Srbiji. Počasi se oblikuje ekipa, ki bo nastopila na evropskem prvenstvu na Poljskem.
17
Zemljak in Pokeršnik namučila olimpijska podprvaka Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak sta evropsko prvenstvo v latvijski Jurmali začela s porazoma.
6
Odbojkarice nemočne proti Belgijkam Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je morala na drugi pripravljalni tekmi pred zadnjim krogom kvalifikacij za svetovno prvenstvo priznati premoč Belgiji.
1
Slovenci so se Italijanom oddolžili za poraz Slovenski odbojkarji so po torkovem porazu tokrat dobili pripravljalno tekmo proti Italiji. V Cavaleseju so bili boljši z 1:3 (-22, 23, -20, -22).
15
Slovenski odbojkarji nemočni proti olimpijskim podprvakom Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala v Caveleseju priznati premoč gostiteljem pripravljalne tekme za evropsko prvenstvo. Italijani so bili boljši s 3:0 (22, 15, 15).
19
Slovenski odbojkarji na Poljskem niso odkrili vseh adutov Slovenski odbojkarji na pripravljalnih tekmah za evropsko prvenstvo niso pokazali vsega, kar znajo, je povedal selektor Slobodan Kovač.
2
Poljaki še drugič boljši od Slovencev Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je tretjo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom še drugič izgubila proti Poljakom.
8
Poljaki so se oddolžili Slovencem za poraz Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala na drugi pripravljalni tekmi pred evropskim prvenstvom priznati premoč Poljski. Gostitelji so bili v Spali boljši s 3:0 v nizih (18, 23, 19).
2
Odbojkarji na kolena spravili svetovne prvake Slovenska odbojkarska reprezentanca je odigrala prvo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom. V Spali na Poljskem je s 3:2 premagala gostitelje.
39
Pokeršnik in Boženk do naslova brez oddanega niza V Kranju so si na državnem prvenstvu v odbojki na mivki naslova slovenskih prvakov priigrali Tjaša Jančar in Tjaša Kot nik ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk.
3

Citat za prebrat
link
Davo Karničar
8
20. avgust 2017 ob 10:47 Ko sem z bolečim hrbtom sedel v baznem taboru, sem si rekel, doma v takem stanju ne bi šel na Kočno, torej na K2 sploh nimam kaj iskati. Tudi tu je bila povezava z odpravo iz leta 1993.
Več novic ...
Anketa: 4. avgust 2017 ob 17:27

Ali se bodo nogometaši Maribora prebili v Ligo prvakov?

da
ne
Arhiv
Kazalo