Odbojka
slice
Poraz slovenskih odbojkarjev na Nizozemskem
V tretjem nizu se je poškodoval Jereb, 20. maj 2018 ob 17:17 Pomlajena slovenska odbojkarska reprezentanca, v kateri ni najboljših igralcev, je s porazom začela evropsko ligo. Na gostovanju pri Nizozemski v Doetinchemu je izgubila z 1:3.
4
V evropsko ligo po izkušnje in mesto v ekipi za svetovno prvenstvo
2
18. maj 2018 ob 12:17 Zelo pomlajena slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo ta konec tedna začela nastope v evropski ligi.
Miklavc pričakuje podobne predstave kot lani
5
11. maj 2018 ob 11:13 Do začetka evropske lige v odbojki je le še dober teden, slovenski odbojkarji priprave nadaljujejo v Kranjski Gori. Izbrana vrsta je že opravila dva tedna priprav, ki jih je vodil Samo Miklavc.
Chiappini: Z majhnimi koraki do velikih stvari
10
7. maj 2018 ob 19:49 V Mariboru se je zbrala ženska odbojkarska reprezentanca, ki se pripravlja na sredozemske igre (začetek 20. junija) in tudi na kvalifikacije za EP 2019.
Cilj pomlajene odbojkarske reprezentance: uvrstitev med najboljše štiri v evropski ligi
4
30. april 2018 ob 17:18 Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer se bo pripravljala na začetek evropske lige.
Urnaut bo prvič sedel na klop ACH Volleyja Odbojkarji ACH Volleyja imajo novega trenerja. V naslednji sezoni jih bo vodil Andrej Urnaut, ki je zamenjal Zorana Kedačiča.
3
Na spisku odbojkarskega selektorja nekaj novih imen Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance Alessandro Chiappini je objavil spisek 19 igralk, ki se bodo udeležile uvodnih priprav na letošnjo sezono.
14
ACH Volley brez poraza do 15. naslova Odbojkarji ACH Volleyja so zanesljivo postali državni prvaki. Na tretji tekmi finalne serije so s 3:0 (17, 16, 20) ugnali Calcit Volley in sezono končali brez poraza v državnem prvenstvu.
4
ACH Volley korak od 15. naslova Odbojkarji ACH Volleyja so le še zmago oddaljeni od 15. naslova državnega prvaka. V drugi tekmi finala so v Kamniku s 3:0 (20, 22, 18) ugnali Calcit Volley in povedli z 2:0 v zmagah.
ACH Volley na prvi finalni tekmi hitro do zmage Odbojkarji ACH Volleyja so na prvi tekmi finala državnega prvenstva v Tivoliju premagali Calcit Volley s 3:0 (20, 18, 16). Druga tekma bo v soboto v Kamniku.
5
Kovač bo v evropski ligi kalil upe za prihodnost Selektor slovenske odbojkarske reprezentance Slobodan Kovač je objavil spisek 18 igralcev, na katere bo računal v evropski ligi.
13
Mariborske odbojkarice brez praske do 15. naslova Odbojkarice Nove KBM Branik so v finalu državnega prvenstva delo opravile brezhibno in bile tudi na tretji tekmi boljše od Calcita Volleyja. Tekmicam niso prepustile niza.
14
ACH po češnjo na torti, Calcit po presenečenje Le dva dneva po tem, ko je Calcit Volley v polfinalu strl Salonit, se bo že začela finalna serija v boja za naslov državnega odbojkarskega prvaka. Četrtič zapored bosta tekmeca ACH in Calcit.
V odbojkarskem finalu tudi letos ACH Volley in Calcit Kamnik Odbojkarji Calcita Volleyja so na tretji polfinalni tekmi državnega prvenstva s 3:0 v nizih premagali Salonit Anhovo in bodo tako kot lani igrali v finalu.
2
Mariborčanke zmaga loči od 15. naslova; Salonit Anhovo in ACH Volley povedla Državni prvenstvi v odbojki se bližata razpletu: v moški konkurenci so se prvih polfinalnih zmag veselili igralci Salonita Anhovo doma in ACH Volleyja v gosteh.
8

Izbor
Citat za prebrat
link
Jani Pate
15
20. maj 2018 ob 14:25 Robert Volk je bil hkrati vratar in trener vratarjev. Imel je mladega Jana Oblaka in Damirja Botonjića. Nekega dne je Volk opazil, da je Oblakov ogromni talent prerasel vse.
Več novic ...
Anketa: 9. maj 2018 ob 07:59

Kdo bo slavil v finalu Zahodne konference Lige NBA?

Golden State
Houston
Arhiv
Kazalo