Odbojka
slice
Posojilnica Dob osvojila Srednjeevropsko ligo
ACH Volley tretji, 10. marec 2018 ob 22:49 Odbojkarji Posojilnice Dob so v finalu zaključnega turnirja Srednjeevropske lige, ki ga je gostil Pliberk, s 3:1 v nizih (22, -19, 20, 17) premagali Calcit Volley.
6
Nova KBM Branik na vrhu lestvice
3
5. marec 2018 ob 19:39 Odbojkarice Nove KBM Branik iz Maribora so dobile derbi 18. kroga DP-ja, ki je odločal tudi o končni razvrstitvi po rednem delu tekmovanja in boljšem izhodišču v končnici.
Gledalci že dolgo odbojkarske tekme niso spremljali stoje
12
2. marec 2018 ob 08:24 Konec je evropske sezone odbojkarjev ACH Volleya, v dvorani Tivoli je bil še drugič v dveh tednih boljši ruski Belgorod, ki se je uvrstil v polfinale pokala CEV.
Odbojkarji ACH-ja končali evropsko sezono
2
1. marec 2018 ob 20:50 Odbojkarjem ACH Volleyja v povratni tekmi četrtfinala pokala Cev proti ruskemu Belgorodu ni uspelo pripraviti presenečenja.
Hoče z veliko zmago uvrščene v modro skupino
6
26. februar 2018 ob 16:30 Odbojkarjem Hoč je v zadnjem krogu rednega dela odbojkarskega prvenstva uspel veliki met.
Kranjski Triglav po preobratu ugnal Hoče Po predzadnjem krogu rednega dela odbojkarskega prvenstva za moške še vedno ni znano, katerih šest ekip se bo v nadaljevanju tekmovanja pomerilo v modri skupini in katere v zeleni.
1
"Oranžni zmaji" nemočni v Belgorodu Odbojkarji ACH Volleyja so v prvi četrtfinalni tekmi Pokala Cev izgubili proti ruskemu Belgorodu z 0:3 (-20, -15, -13). Povratna tekma bo 1. marca v Ljubljani.
Hoče do skalpa Calcit Volleyja 16. krog odbojkarskega prvenstva za moške je prinesel novo presenečenje. Odbojkarji Hoč so namreč odvzeli skalp slovenskim podprvakom, Calcit Volleyju in se veselili dveh pomembnih točk (3:2).
4
Luka Slabe Rad bi se zahvalil ameriški zvezi in selektorju Kiralyju, da sta mi dala priložnost. Deloval bom v reprezentanci, ki je med najboljšimi na svetu.
15
Sibirke končale nastope Mariborčank v Pokalu Cev Odbojkarice Nove KBM Branika so na povratni tekmi osmine finala pokal Cev izgubile proti Jeniseju iz Krasnojarska z 1:3. Prva tekma se je končala s 3:0 za Rusinje.
1
Odbojkarice Calcita Volleyja na vrhu lestvice Pred odbojkaricami in odbojkarji v 1. DOL so le še štirje krogi rednega dela prvenstva, prejšnji teden pa je prinesel spremembo na vrhu lestvice pri ženskah.
2
Odbojkarji ACH Volleyja prek Romunov med najboljšo osmerico Odbojkarji ACH Volleyja so v povratni tekmi osmine finala pokala CEV v gosteh premagali Arcado Galati z 2:3 v nizih in se uvrstili v četrtfinale, kjer se bodo merili z ruskim Belgorodom.
10
Mariborčanke brez možnosti v mrzli Sibiriji Odbojkarice Nove KBM Branika so na prvi tekmi osmine finala pokala CEV v Krasnojarsku izgubile proti Jeniseju z 0:3 (-16, -20, -22).
3
Odbojkarji ACH-ja korak bližje najboljši osmerici pokala CEV Odbojkarji ACH Volleyja so v osmini finala pokala CEV premagali romunsko ekipo Galaci Arkada. Izid srečanja v dvorani Tivoli je bil 3:0 za Ljubljančane.
1
Nova KBM Branik v Pokalu CEV izločil Calcit Volley Odbojkarice Nove KBM Branika so se uvrstile v osmino finala Pokala CEV, potem ko so tudi na povratni tekmi 1/16 finala v Mariboru s 3:1 (23, -19, 23, 12) premagale Calcit Volley.
1

Izbor
Citat za prebrat
link
David Alaba
5
22. marec 2018 ob 09:17 Slovenija ima odlične posameznike, ki imajo veliko izkušenj. Vsak njihov poraz je bil minimalen, proti zelo močnim reprezentancem so izgubljali. Jan Oblak je eden najboljših vratarjev na svetu.
Več novic ...
Videonovice
Anketa: 17. marec 2018 ob 20:21

Kdo je najodgovornejši za slabe predstave Maribora na začetku spomladanskega dela sezone?

Trener Darko Milanič
Športni direktor Zlatko Zahović
Igralci
Arhiv
Kazalo