Preostali športi
slice
Gluhi košarkarji olimpijado začeli s porazom in zmago
Tenisač Kegl napredoval v 3. krog, 21. julij 2017 ob 12:29 Slovenski košarkarji, ki igrajo na olimpijadi gluhih v Samsunu v Turčiji, so v uvodnih dveh krogih izgubili proti Argentini s 74:89 in premagali Avstralijo s 73:54.
1
Špela Perše ni pričakovala uvrstitve med najboljših 20
1
19. julij 2017 ob 11:54 Slovenska plavalka Špela Perše je na svetovnem prvenstvu v plavanju v Budimpešti na pet kilometrov osvojila 18. mesto.
V Vroclav odhaja 16 slovenskih športnikov
10
18. julij 2017 ob 08:13 V Vroclavu se bodo v četrtek začele 10. svetovne igre, največji športni dogodek za športnike v neolimpijskih športih.
Špela Perše na Blatnem jezeru zasedla 24. mesto
4
16. julij 2017 ob 14:40 Špela Perše je odprla slovenske nastope na svetovnem prvenstvu v plavanju in vodnih športnih na Madžarskem. V olimpijskem 10-kilometrskem plavalnem maratonu je osvojila 24. mesto.
Srebro za kajakašici, Ponomarenkova ob tem osvojila še bron
2
16. julij 2017 ob 14:27 Kajakašici Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman sta v finalu EP-ja na mirnih vodah v Plovdivu na 500-metrski razdalji osvojili srebrno medaljo, Ponomarenkova pa si je priveslala še bron na 200 m.
Mrakova in Macarolova do prve kolajne na SP-jih Jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta na svetovnem prvenstvu olimpijskega razreda 470 v Solunu osvojili bronasto medaljo, saj sta z osmim mestom v zadnji regati za kolajne zadržali skupno ...
8
Jadralki Mrakova in Macarolova blizu medalji Slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta na svetovnem prvenstvu v razredu 470 v Solunu pred zadnjim dnem na tretjem mestu.
Nova zmaga Garnbretove v Chamonixu, Kramplova sedma Janja Garnbret je zmagala na tekmi svetovnega pokala v športnem plezanju v disciplini težavnost v Chamonixu.
4
Ponomarenko Janićeva v Bolgarijo po kolajno Kajakaše in kanuiste na mirnih vodah konec tedna v Plovdivu čaka letošnje evropsko prvenstvo. Udarni adut v petčlanskem slovenskem taboru je 35-letna Koprčanka Špela Ponomarenko Janić.
1
Silverhawksi neporaženi do osmega naslova prvaka V finalu državnega prvenstva v ameriškem nogometu so Ljubljana Silverhawks s prepričljivo predstavo že osmič zapored osvojili naslov najboljšega v državi.
4
Zmaga Garnbretove, Markovičeva in Škofic na drugem mestu Slovenski športni plezalci so se na premierni tekmi svetovnega pokala v težavnostnem plezanju v Villarsu v Švici kar trikrat povzpeli na stopničke.
9
Veslač Hrvat šesti v Luzernu Slovenski veslač Rajko Hrvat je na sloviti regati Rotsee (Rdeče jezero) v Luzernu osvojil šesto mesto med lahkimi skifisti.
3
Karničar odpovedal podvig z gore K2 Slovenski alpinist in ekstremni alpski smučar Davo Karničar, ki je želel z vrha himalajskega osemtisočaka K2 kot prvi Zemljan sestopiti s smučmi, je odpovedal ta podvig.
20
Vrnitev Kasparova po dvanajstih letih Nekdanji svetovni šahovski prvak Gari Kasparov se vrača na veliko sceno in bo prihodnji mesec nastopil na me dnarodnem turnirju v ameriškem St. Louisu.
11
Pleše si je v Celovcu tlakoval pot na Havaje Najboljši slovenski triatlonec David Pleše si korak za korakom utira pot na svetovno prvenstvo v ironmanu na Havajih.
2

Citat za prebrat
link
Josep Maria Bartomeu
7
20. julij 2017 ob 20:55 Praktično nemogoče je, da nekdo plača Neymarjevo odkupno klavzulo, ki je 222 milijonov evrov, ne da bi kršil pravila finančnega fair playa.
Več novic ...
Anketa: 14. julij 2017 ob 21:43

Kdo bo zmagovalec 104. kolesarske Dirke po Franciji?

Chris Froome
Fabio Aru
Romain Bardet
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo