Preostali športi
slice
Dobovec s hat-trickom kapetana Mordeja do uvodne zmage
Morina: To je bila najboljša tekma sezone, 20. april 2018 ob 22:01 Na prvi tekmi finala državnega prvenstva v futsalu je Litija izgubila proti Dobovcu Pivovarni Kozel s 3:6. Blestel je Rok Mordej, ki je že v prvem polčasu dosegel hat-trick.
2
Klančarjeva na 200 m prosto ugnala Klinarjevo
1
20. april 2018 ob 20:24 Plavalka Neža Klančar je na državnem prvenstvu v Kranju dobila tekmo na 200 m prosto, kjer je s časom 2:00,80 za pet stotink sekunde ugnala favoritinjo Anjo Klinar.
Začenja se praznik za ljubitelje snukerja
25
20. april 2018 ob 12:40 Konec aprila in začetek maja je čas za vrhunec sezone snukerja, ko je v Sheffieldu na sporedu svetovno prvenstvo.
Kot vedno tudi v Izraelu cilji slovenskih judoistov visoki
2
19. april 2018 ob 16:02 Najboljše judoiste med 26. in 28. aprilom čaka prvi vrhunec sezone, evropsko prvenstvo, ki ga bo gostil Tel Aviv. Na prizorišče bo odpotovala tudi številčna slovenska ekipa.
Strokovni svet vlade športne panoge razvrstil v razrede
71
17. april 2018 ob 17:52 Č lani strokovnega sveta za šport slovenske vlade so sprejeli razvrstitev športnih panog v razrede, začeli so obravnavati pravilnik o usposabljanju strokovnih delavcev v športu, ki naj bi ga ...
Oražem: Dve tuji stavnici sta se že zanimali za sponzoriranje Šest predstavnikov kolektivnih športov - nogometa, košarke in hokeja, je javno izrazilo podporo noveli zakona o igrah na srečo, ki prinaša sprostitev trga športnih stav v Sloveniji. Te zdaj lahko ...
40
Za Zdravljico presenetljivo poskrbel Jernej Kruder Janja Garnbret je novo sezono svetovnega pokala začela z 2. mestom na tekmi v balvanskem plezanju, a to je bila le predigra za moški finale, v katerem je zablestel Jernej Kruder.
3
Litija in Dobovec za naslov prvaka v futsalu Litija in Dobovec Pivovarna Kozel bosta igrala v finalu 23. sezone državnega prvenstva v futsalu. Finale se začenja naslednji petek. Prvi dve tekmi bosta v Litiji.
Najmočnejši Slovenec: s pomočjo čokolina lahko premakne tudi 40-tonsko letalo Vlečenje 25-tonskega tovornjaka, dvigovanje 200-kilogramskega debla nad glavo ali enako težkih betonskih krogel - vse to zmore sodobni slovenski Martin Krpan, Matjaž Belšak iz Medvod, ki spada med ...
43
Video: Kruder se je spopadel s Plečnikovimi zgradbami Po uspešni krstni izvedbi se najboljši svetovni športni plezalci 19. maja spet vračajo na Kongresni trg v Ljubljani. Večerni finale bomo prenašali tudi na TV SLO 2 in MMC-ju.
3
Janja Garnbret pred maturo živčna kot nikoli na tekmah Začenja se sezona športnega plezanja, katere vrhunec bo septembrsko svetovno prvenstvo v Innsbrucku. Janja Garnbret bo zaradi šolskih obveznosti (čaka jo matura) izpustila lep del sezone.
11
Kontroverzni Reed oblekel zeleni suknjič Američan Patrick Reed je zmagovalec prvega od štirih največjih turnirjev v golfu, mastersa v Augusti.
2
Spolno nasilje v športu: "Če vemo, da se nekaj dogaja, si zatisnemo oči" "Spolno nasilje v športu je še vedno nekakšna tabutema. Če vemo, da se nekaj dogaja, si nekako zatisnemo oči," so povedali na prvem nacionalnem forumu o spolnem nasilju v športu v Ljubljani, kjer so ...
11
Sedem držav se poteguje za zimske olimpijske igre 2026 Za organizacijo zimskih olimpijskih iger se je prijavilo kar sedem držav. Gostitelja bodo izbrali septembra leta 2019.
38
Foto: Joshua po taktičnem boju do četrtega šampionskega pasu Boksarski zvezdnik Anthony Joshua je osvojil šesti naslov svetovnega prvaka in četrti šampionski pas. V Cardiffu je Britanec premagal Novozelandca Josepha Parkerja.
41

Izbor
Izbor
Citat za prebrat
link
Joel Embiid
9
20. april 2018 ob 10:20 Postal bom prava nočna mora za Miami. Mislim, da sem najboljši obrambni igralec Lige NBA. Na drugi tekmi so nas fizično nadigrali, zato sem vedel, da se moram vrniti. Ljubim kontakt in moško igro.
Več novic ...
Anketa: 16. april 2018 ob 20:09

Ali se bo slovenska hokejska reprezentanca na SP-ju divizije I v Budimpešti uspela vrniti v elitno skupino?

da
ne
Arhiv
Kazalo