Kje je Jan?
slice
Zgodilo se je nekoč v Mehiki
Popotniški dnevnik Jana Konečnika: 4. del, 17. julij 2017 ob 07:01 "Če bi lokalna mafija vedela, da tukaj prodajam marihuano, bi mi odtrgali glavo! Boš?"
18
Kondomi, vrvica in švicarski nož
36
13. julij 2017 ob 07:06 Obstaja nepisano pravilo, da na štirinajstdnevno potovanje vzameš s seboj enako veliko stvari, kot če bi šel za leto.
Stran od sedanjosti, stran od preteklosti
29
10. julij 2017 ob 07:41 Prekinitev življenja v razvitem delu sveta človeku vzame precej časa, nekaj pa tudi stane. Še v mestni knjižnici so se spomnili, da pred tremi leti nisem poravnal zamudnine za neko čtivo.
Šef, jaz grem!
43
9. julij 2017 ob 13:28 Bilo je februarja, ko sem sedel v svoji pisarni našega zavoda na Kolodvorski, gledal od vseh sendvičev in druge hitre hrane zamaščene tipke na tipkovnici in tuhtal: "Kdaj, če ne zdaj."
Kje je Jan?

Novinar Jan Konečnik se je odločil uresničiti svoje popotniške sanje. Po petih letih dela na Televiziji Slovenija je mikrofon postavil na hladno in jo za leto dni mahnil v svet. Zanimive zapise in fotografije z njegovega potepanja po Latinski Ameriki, Aziji in Afriki boste lahko spremljali enkrat tedensko. Njegova pot se bo izrisovala sproti. Kot pravi, gre »za nosom«.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

A post shared by Jan Konecnik (@kje_je_jan) on

Kazalo