Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
V Goodwoodu prvič tudi dirkalnik brez voznika Na ekskluzivni prireditvi Goodwood Festival of Speed sta letos prvič nastopila tudi dva avtonomna avtomobila. Poleg samovoznega mustanga je bilo mogoče videti dirkalnik brez voznika roborace.
Renault proizvodnjo clia iz Francije dodatno seli v Revoz Renault bo pospešil proizvodnjo električnih modelov. Ta teden so napovedali, da se v tovarni v Flinsu bližini Pariza pripravljajo na to, da bodo podvojili proizvodnjo električnega modela zoe.
Slovo najcenejšega avtomobila na svetu Tata nano, najcenejši avtomobil na svetu, ni dosegel pričakovanj, zato ga bodo Indijci ukinili . Indijski velikan Tata Motors je leta 2008 predstavil avtomobil, ki je veljal za najcenejšega na svetu.
Avtomobilski proizvajalci trud in denar namesto v razvoj vlagajo v birokracijo Po referendumu, na katerem so Britanci izglasovali izstop iz Evropske unije, je avtomobilske proizvajalce, ki avtomobile izdelujejo na Otoku in jih izvažajo v EU, zajela panika.
To je Volkswagnov najmanjši križanec Volkswagen je pokazal še delno zakrit model T-cross in razkril nekaj tehničnih podatkov. Sprva bo na voljo s tremi bencinskimi in enim dizelskim motorjem, pogon bo speljan le na sprednji kolesi.
Nezemljan na cesti Bolgarski proizvajalec Alieno je pokazal električni hiperšportnik z neverjetnimi zmogljivostmi. V štirih različicah naj bi zmogel od 2.610 do 5.221 "konjev".
Enzov spomin na najstarejšega sina Ferrari letos praznuje 50. rojstni dan Dina, hčerinske znamke, ki jo je leta 1968 zasnoval kot cenovno ugodnejšo alternativo avtomobilom znamke Ferrari z motorji V6 in V8, a je ni nikoli priznal za ...
Porschejev električni "karavan" pride leta 2021 Po poročanju Automobile Magazin a naj bi bil Porschejev serijski električni "karavan" E cross turismo nared leta 2021.
Stadion, ki ga osvetljujejo Nissanove baterije Eno od glavnih vprašanj, ki se nam poraja ob prehodu na elektromobilnost, je, kaj se in kaj se bo dogajalo z baterijami, ki niso več primerne za uporabo v vozilih? Vsaj en odgovor nam ponuja Nissan.
Delitev oz. souporaba avtomobilov je beseda prihodnosti Delitev oziroma souporabo avtomobilov ( car sharing ) so v zahodnoevropskih mestih sprejeli kot alternativo lastnini nad osebnim vozilom, ker nimajo stroškov, kot so registracija, vzdrževanje, ...
Nova octavia bo imela drugačen obraz Škoda že testira četrto generacijo octavie. Čeprav uradno ni še znano, kako bo videti, o tem že kapljajo prvi podatki.
Prve "žrtve" novega meritvenega postopka Z novim globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (WLTP) bodo nekateri avtomobili izgubili nekaj moči. Športni Golf R bo ostal brez 10 konjičev.
Gremo na plažo! Fiat je ob obletnici rojstva in preporoda svojega priljubljenega malčka predstavil poletno obarvano omejeno serijo spiaggina 58. V Elkannovem ateljeju Garage Italia pa so šli se dlje in izdelali ...
Zakaj je tako veliko vpoklicev vozil v servisne delavnice? Vpoklici avtomobilov v servisne delavnice so praktično del avtomobilskega vsakdana, le da vesti o vpoklicih vedno ne zaidejo v javnost.
Volkswagnov najmanjši terenski križanec se počasi razkriva Volkswagen bo letos jeseni predstavil najmanjši model iz svoje terenske linije. S prvo skico in videom nam počasi razkriva, kako bo videti.
Divja mačka je dobila rdeče oči Potem ko je Dodge upokojil divji chllenger SRT demon, je predstavil novega mišičnjaka, ki prav tako zmore več kot 800 "konjev".
Ekstravagantna počastitev 50. obletnice Nissanovega modela GT-R Ob 50. obletnici Nissanovega slavnega modela GT-R in oblikovalske hiše Italdesign sta podjetji združili moči in ustvarili edinstven koncept GT-R50.
Pričakujemo lahko skok povpraševanja po vozilih na plin Že danes obstaja energent, alternativen bencinu in dizelskemu gorivu – stisnjen zemeljski plin. Plin poganja avtobuse, pa tudi vse več osebnih vozil.
Porsche po 35 letih z novim absolutnim rekordom Nürburgringa Porsche se je po 35 letih vrnil na slovito Severno zanko dirkališča Nürburgring in z dirkalnikom 919 hybrid evo postavil nov neverjeten rekord.
Daljši, lažji, hitrejši Oznaka LT – longtail označuje še posebej športne McLarnove modele. V dveh desetletjih so jo nadeli le štirim, najnovejši med njimi je 600LT.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
ANKETA - telefoniranje

Bi podprli izrek kazenskih točk za nepravilno telefoniranje med vožnjo?

Da.
Ne.
Arhiv
Povezave
Kazalo