Avtomobilnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Avtomobilnost - Arhiv
Volvov tovornjak, ki ne potrebuje kabine Le nekaj dni po predstavitvi drznega avtonomnega koncepta 360c je Volvo pokazal še samovozni tovornjak, imenovan vera.
Bodo električni avtomobili dražji od konvencionalnih? V prihodnjih letih lahko pričakujemo predstavitve večjega števila novih električnih in hibridnih avtomobilov, ki bodo pripomogli k čistejšemu zraku, a vse ni tako preprosto.
To je BMW prihodnosti Po številnih napovedih je BMW končno v celoti pokazal koncept vision iNEXT, ki napoveduje, kakšni bodo njihovi prihodnji modeli.
Zbogom, trivratni proceed Kijina trivratna kombilimuzina s kupejevsko noto se po dveh generacijah poslavlja. S tretjo prihaja bolj uporaben petvratni shooting brake.
WLTP - kratica, ki je avtomobilske proizvajalce postavila pred velike izzive Izpusti škodljivega ogljikovega dioksida, ki so posledica delovanja dizelskih in bencinskih motorjev na notranje zgorevanje, so po pravilu v praksi veliko večji od podatkov, ki so jih do zdaj ...
Poslavlja se avtomobilska ikona - Volkswagnov hrošč Volkswagen je sporočil, da bo prihodnje leto ustavil proizvodnjo legendarnega hrošča, ki je motoriziral Nemčijo in nato postal prava avtomobilska ikona.
Obseden s tehnologijo Mercedes je pokazal novo generacijo športnega terenskega vozila z oznako GLE. Ta v primerjavi s predhodnikom poleg nove oblike prinaša večjo medosno razdaljo in kopico tehnoloških sladkorčkov.
Na sodišču o tem, ali je Winterkorn vedel za dieselgate Sodnik, ki je vodil zaslišanje o Volkswagnovem prirejanjem podatkov o izpustih motorjev na notranje izgorevanje, meni, da se je direktor Volkswagnove skupine Martin Winterkorn prepočasi odzval na ...
Daimlerjeva dvoživka za avtonomno prihodnost Daimler razvija avtonomno električno vozilo, ki se lahko prelevi iz potniškega kombija v dostavnik in obratno.
Vietnamski Vinfast pokazal svoja prva modela Vietnamski avtomobilski proizvajalec Vinfast je razkril podobo svoji prvih dveh modelov.
Skupina FCA porabila 30 milijonov dolarjev za razvoj avtonomne vožnje Skupina FCA (Fiat Chrysler Automobiles) pospešeno vlaga v razvoj tehnologij za avtonomno vožnjo.
Vožnja po levi strani je izziv, vendar obvladljiv Vožnja po levi strani je lahko za voznike, ki tega niso vajeni, stresna.
BMW pokazal prototipna X3 M in X4 M BMW je v sklopu dirke DTM na Nürburgringu pokazal prototipa novih modelov X3 M in X4 M ter obljubil, da bosta postavila nova merila v svojem razredu.
Skrivnost, ki stoji za imenom Mazda Za imeni avtomobilskih znamk se pogosto skrivajo zanimive zgodbe in ena takšnih je povezana tudi z japonsko Mazdo.
EU podcenjuje izgubo števila delovnih mest zaradi električnih vozil Evropska unija podcenjuje število izgubljenih delovnih mest, povezanih s prehodom proizvodnje vozil z motorjev na notranje zgorevanje na električne motorje.
Fordov električni SUV v slogu mustanga Ford je objavil prvo uradno podobo svojega prihajajočega električnega športnega terenca, ki se bo oblikovno naslanjal na legendarni mustang.
Volvov samovozni avtomobil namesto letala Pri Volvu menijo, da bi lahko z avtonomnimi avtomobili nadomestili krajša potovanja z letalom, ki so zamudna in praviloma neudobna. V ta namen so predstavili koncept izjemno udobnega potovalnika.
Mercedes z modelom EQC uradno vstopil v električno tekmo Bili smo na Švedskem, kjer je Mercedes svetu premierno predstavil svoj prvi električni križanec.
Ford zanikal ukinitev mondea in napovedal prenovo Ford zanika ukinitev mondea in napoveduje njegovo prenovo. Brez komentarja pa ostaja napoved o morebitnem zaprtju 24 tisoč delovnih mest.
Ekipa Mal na zrak na cestnem potovanju raziskovala skrivnosti Anglije in Škotske Ekipa vlogarjev Mal na zrak je že objavila prve vtise ob obisku Anglije in Škotske.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
ANKETA - gorivo

Koliko je vaš mesečni strošek za gorivo avtomobila?

0 evrov
Od 0 do 50 evrov.
Od 50 do 100 evrov.
Od 100 do 200 evrov.
Več kot 200 evrov.
Arhiv
Povezave
Kazalo